- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
-
- Konu Sahibi Saryamarya
Canm kimse yazmamis ilk mesaj benden olsun.Sen daha yenisin bende ortalardayım.Devlet hastanelerini gezip duruyorum.Hic memnun kalamadim ozelde maddi olarak zorluyor.Bakalim sonunda neresi nasip olacak aramaktayimMerhaba anneler ve anne adayları. Ankarada hastane ve doktor önerileri, deneyimler ve paylaşım için bu konu başlığı altında buluşalım mı ?
Merhaba, sağlıklı bir doğum diliyorum size. Ben de arayıştayım ve dediğiniz gibi özeller baya ticaret yapıyorlar. Hangi devlet hastanelerine gittiniz en azından yazalım bunları araştıranlar bilsinlerCanm kimse yazmamis ilk mesaj benden olsun.Sen daha yenisin bende ortalardayım.Devlet hastanelerini gezip duruyorum.Hic memnun kalamadim ozelde maddi olarak zorluyor.Bakalim sonunda neresi nasip olacak aramaktayim
etlik zübeydeye gittim.yenimahalleye gittim sami ulusa gittim simdiye kadar 3 hastane gezdim yani.hastaneler kalabalik hocalarin basi kalabalik.ultrasona ayrilan süre zübeydede 15 saniye diger ıkisindede maksimum iki dakika diyeyim. sorularinin cevabi yok .hamile arkadaslara tavsiyem testlerini yine devlette yaptirsalar bile bebeklerini gormek isteyenler uygun fiyatla muayene ucreti vererek ayda bir ozele gidip herseyi ogrenebilirler.ben oyle yapiyorum şahsen.dogum devlette olur yine büyük ihtimal ama karar veremiyorum işteMerhaba, sağlıklı bir doğum diliyorum size. Ben de arayıştayım ve dediğiniz gibi özeller baya ticaret yapıyorlar. Hangi devlet hastanelerine gittiniz en azından yazalım bunları araştıranlar bilsinler
Ben Eylülayında düşük yapmıştım. Zekai Tahir Burak hastanesine gittim 4 farklı doktora muayene oldum bunların 3 Üçok iyiydi. 2 tanesi ultrasonlabaktı 2 tanesigerek duymadı, yatışımı vermişlerdi, hemşireler iyi, odalar temizdi ama 4 kişilikti. Devlet hastanesi olarak gidilebilecek bir hastane bna göre.etlik zübeydeye gittim.yenimahalleye gittim sami ulusa gittim simdiye kadar 3 hastane gezdim yani.hastaneler kalabalik hocalarin basi kalabalik.ultrasona ayrilan süre zübeydede 15 saniye diger ıkisindede maksimum iki dakika diyeyim. sorularinin cevabi yok .hamile arkadaslara tavsiyem testlerini yine devlette yaptirsalar bile bebeklerini gormek isteyenler uygun fiyatla muayene ucreti vererek ayda bir ozele gidip herseyi ogrenebilirler.ben oyle yapiyorum şahsen.dogum devlette olur yine büyük ihtimal ama karar veremiyorum işte
etimed fiyat olarak uygunmus.orada dogum nasil bilginiz var mi?ilgisi alakasi ne bileyim odalari falan.ben o tarafta oturmuyorum ama karar verirsek oraya da gidebilirim.Sonucta tek istegim rahat dogum yalabilmek.ilk bebegim cok korkuyorum.Son 3 bucuk aya girdik ve hala kararsizimBen Eylülayında düşük yapmıştım. Zekai Tahir Burak hastanesine gittim 4 farklı doktora muayene oldum bunların 3 Üçok iyiydi. 2 tanesi ultrasonlabaktı 2 tanesigerek duymadı, yatışımı vermişlerdi, hemşireler iyi, odalar temizdi ama 4 kişilikti. Devlet hastanesi olarak gidilebilecek bir hastane bna göre.
Özelde de Sincan koru Kübra hanım a gittim, aslında iyi bir hekim ancak bana hemen kürtaj demesi beni soğuttu, muayene ücreti de 145 y da 135tk idi ki benim sosyal güvenc3m emekli sandığı. Doğum paketi 5000 bin TL civarındaydı.
Yine özel etimed hastanesinde Ahmet cingi hekim gibi hekim, bizim memleketten emekli kötü diyen 1 kişibulamazsınız. Doğum paketi 3900 TL. Eğer ekonomik koşulları ayarlayabilirsek orda yapabikirim doğumu.
Hava hastanesinin muaynesinden memnun musunuz evet bende doğum yok diye bilyrm zübeydeye yada zekai tahire sevk ediyormuş taşınırsa belki doğum da gelir ama ne zaman taşınır orasıda meçhul bende şuan sami ulus turgut özal yerleşkesine gidiyorm beştepede memnun kaldım şuan için yeşim hocaya gitmiştim gayet ilgili bir dr tavsiye edrim hastanede 2 kişilik odalar mevcut kalabalık değil yaniMerhaba arkadaslar, ben de devlette dusunuyorum, ozellere guvenemiyorum. Sanki yolma pesindeler. Kadin doguma etimesgut sehit sait erturk hastanesine gidiyorum, yarin da kese ve kalp atisi icin gidecegim ama sanirim orda dogum yapilmiyormus. Nerde devam edecegimi henuz bilmiyorum...
Evet Derya Hanima gidiyorum hava hastanesinde . memnunum ilgili ve dikkatli bir doktor. ama hastanenin tasinacagini ve dogum zamanimin denk gelebilecegini, denk gelirse yonlendirecegini soyledi . Dogum agustosta insallah. Aklima takiliyor,son zamana kadar baska doktor son anda baska doktor olursa nasil olur.. Sonradan yonlendirince doktorlar bakarlar herhalde degil mi , Tesekkur ederim tavsiyeniz icin . Siz beştepede devam etmeye mi karar verdiniz?Hava hastanesinin muaynesinden memnun musunuz evet bende doğum yok diye bilyrm zübeydeye yada zekai tahire sevk ediyormuş taşınırsa belki doğum da gelir ama ne zaman taşınır orasıda meçhul bende şuan sami ulus turgut özal yerleşkesine gidiyorm beştepede memnun kaldım şuan için yeşim hocaya gitmiştim gayet ilgili bir dr tavsiye edrim hastanede 2 kişilik odalar mevcut kalabalık değil yani
Cok tesekkur ederim, ilk gebeligim, o yuzden ne nasil olacak hic bilmiyorum.. devlette dogum yaptiniz mi daha önce? yani son anda baska doktorun dogumu yaptirmasi kotu birsey anlamina gelmiyordur degil mi, sonucta işleyiş boyleyse uymak durumundayim. Sizin de ikizleriniz hayirli olsun, Allah dogumuna kadar ve büyütürken kolaylik versin.Evet beştepeye devam edicem benm ikiz perinatolojiye gidiyrm o yüzden geçse bile yinede muayne eden dr doğuma girmiyor yani denk gelirse o gün doğumlara bakan kimse o doğuma girer polk dr çağırmıyorlr devlette
3 yaşında bi oğlum var canm cebeci tıp fak doğum yaptım herkes aşırı memnun ama bana denk gelen dr bir daha hastanenin önünden bile geçmeme nedenim... Ama yinede tavsiye ediyrm sancı odası doğumhanesi normal odaları en fazla 2 kişilk banyoları içinde hemşireler çok iyi ama doğum gittiğinizde dr tuba diye biriydi kıvırcık sarı saçlı bi kadın o girecek olursa kaçarak uzaklaşın hala ordamı bilmyrm amaCok tesekkur ederim, ilk gebeligim, o yuzden ne nasil olacak hic bilmiyorum.. devlette dogum yaptiniz mi daha önce? yani son anda baska doktorun dogumu yaptirmasi kotu birsey anlamina gelmiyordur degil mi, sonucta işleyiş boyleyse uymak durumundayim. Sizin de ikizleriniz hayirli olsun, Allah dogumuna kadar ve büyütürken kolaylik versin.
cok sagolun bilgilendirdiginiz icin. Doktor tamamen şans gercekten. Ben de Derya Hanimla devam etmek istiyorum sonrasi nasip Allah iyilerle , merhamet sahibi insanlarla karsilastirsin hepimizi. Bu arada benim de ikizim var ve benden 3 yas buyuk ablam var. Ayni bizim gibi olmus cocuklariniz :)3 yaşında bi oğlum var canm cebeci tıp fak doğum yaptım herkes aşırı memnun ama bana denk gelen dr bir daha hastanenin önünden bile geçmeme nedenim... Ama yinede tavsiye ediyrm sancı odası doğumhanesi normal odaları en fazla 2 kişilk banyoları içinde hemşireler çok iyi ama doğum gittiğinizde dr tuba diye biriydi kıvırcık sarı saçlı bi kadın o girecek olursa kaçarak uzaklaşın hala ordamı bilmyrm ama
devlette ve üni hastanesinde o gün kim görevliyse o dr giriyor doğuma ayrıca üni hocaya muayne oluyorsanız ücretli oluyor doğuma hoca giriyor ayrıca hoca parası alıyor doğumda ama normal polk gidersenz muaynelerde doğumda ücretsiz tabi
Ben de sincan lokman hekime gidiyorum tsklı olduğumuz için muayene sadece katılım payı veriyoruz 15 tl. Onun harici ilk tahlillerimi devlete yaptırdım. Ama 2 hafta sonra 2 li tarama var 250 tl gibi bi rakam söyledi hatta ocakta zam gelecek dedi. Doktorum iyi bi bayan Ama istediğim ilgiyi pek de bulamadım ya da daha çok erken olduğu için bilmiyorum. Aklımda etimed var ahmet bey ve alptekin sanırım ikisi de çok iyiymiş. Oradan paket mi alsam kafam çok karışık. Etimed paket fiyatı hiç bilmiyorum aradım söylemediler. Lokman hekim paket 4 bin küüsürdü ve üstüne her geldiğinde 15 tl katılım payını verecen diyince beynim zonkladı 15 lirasında değilim Ama onu da sen karşıla di mi. Zaten türk silahlı kuvvetlerine 15 tl niye paket yapayım. Bilmiyorum kararsızım çok
kesinlikle oyle ve ebe, hemsire hic birini secemiyoruz. Sadece doktor ve hastane. Allah iyulerle karsilastirsin bunu istiyorum. Istanbulda cok iyi doktor ve ebeler var tabiki ozelde. Kim bilir kac bin lira...hepimizin aklında aynı sorular ben ilk doğumumu kırıkkale tıp fakültesinde yaptım. allah razı olsun doktor ve ebem çok iyiydi. ama su an Ankara da özel bir hastanede yapmak istiyorum nasipse. bence evet doktor çok önemli. ama asıl önemli olan eğer normal de düşünüyorsanız ebe ve hemşire ekibi.
aslında sans işi biraz. senin çok memnun olduğun bir doktordan başkası nefret edebiliyor. galiba özele para verdikçe artan beklentiden kaynaklı bu olumsuz eleştiriler birazda. Allah hepimiizn yardımcısı olsun. ben şimdilik tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıp liv hastanesinde başak gülere gitmeyi planlıyorum. inş hakkımda iyi olurben de ozel dusunuyordum . Paket alalim dedim konforlu gecsin herşey. Ama google haritalar a yazdim merak ettigim tum ankara ozel hastaneleri ve yorumlari okudum , tum özellerden sogudum. Mutlaka herkes o sekilde yazip google haritalara ordan bi okumali bence. Hatta alptekin doktoru da yazmisti biri sanirim kotu bir tecrubeydi. :/
Tabiki büyük miktarlar verince insan guzel hizmet almak beklentisine girer ama okudugum seyler hic beklentiyle ilgili seyler degildi , acikca ihmaller , dikkatsizlikler vardi... evet burda sans kader cok onemli . Insallah hepimiz icin hayirlisi olur.aslında sans işi biraz. senin çok memnun olduğun bir doktordan başkası nefret edebiliyor. galiba özele para verdikçe artan beklentiden kaynaklı bu olumsuz eleştiriler birazda. Allah hepimiizn yardımcısı olsun. ben şimdilik tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıp liv hastanesinde başak gülere gitmeyi planlıyorum. inş hakkımda iyi olur