- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
-
- Konu Sahibi Saryamarya
Herhangi bir hastanede yaptırabilirsiniz sanıyorum. Özel bir tahlil değil.Arkadaslar toxoplazma testi yaptiran var mi, test icin yer arastiriyorum Ankarada, saglik ocagi yapmiyormus. :/
Iki tane devlet hastanesinde yoktu, bi de Sincan dakine sorucam . Umarim bulurum. Ozel lab.larda cok pahaliynis.Herhangi bir hastanede yaptırabilirsiniz sanıyorum. Özel bir tahlil değil.
Hangi hastanelere gittiniz bilmiyorum ama ben devlet hastanesinde de yaptırdım, herhangi bir problem olmadı. Neden özellikle yaptırmak istiyorsunuz?Iki tane devlet hastanesinde yoktu, bi de Sincan dakine sorucam . Umarim bulurum. Ozel lab.larda cok pahaliynis.
Hangi hastanelere gittiniz bilmiyorum ama ben devlet hastanesinde de yaptırdım, herhangi bir problem olmadı. Neden özellikle yaptırmak istiyorsunuz?
etlik zübeydeye gittim.yenimahalleye gittim sami ulusa gittim simdiye kadar 3 hastane gezdim yani.hastaneler kalabalik hocalarin basi kalabalik.ultrasona ayrilan süre zübeydede 15 saniye diger ıkisindede maksimum iki dakika diyeyim. sorularinin cevabi yok .hamile arkadaslara tavsiyem testlerini yine devlette yaptirsalar bile bebeklerini gormek isteyenler uygun fiyatla muayene ucreti vererek ayda bir ozele gidip herseyi ogrenebilirler.ben oyle yapiyorum şahsen.dogum devlette olur yine büyük ihtimal ama karar veremiyorum işte
Ben büyük ihtimal özele gidecegim canm. Devlet cok kalabalık ilgi alaka maalesef olmuyor o yüzden. Etimedden memnun olanlar vsr fiyati uygun ama benim tarafa uzak. Ortadoguyu cok övüyorlar komsum orada yapacakmis oranin da fiyati uygun gibi digerlerine gore.Ortadogu etimed ve lokman hekimi detayli araştırıp birinde karar vericez gibiMerhaba, siz karar verebildiniz mi
Ben büyük ihtimal özele gidecegim canm. Devlet cok kalabalık ilgi alaka maalesef olmuyor o yüzden. Etimedden memnun olanlar vsr fiyati uygun ama benim tarafa uzak. Ortadoguyu cok övüyorlar komsum orada yapacakmis oranin da fiyati uygun gibi digerlerine gore.Ortadogu etimed ve lokman hekimi detayli araştırıp birinde karar vericez gibi
Etimedde arkadasim yeni dogum yapti. sezaryan fiyati 2500 tl cok memnun kalmışlar.Istersen dusunebilirsin cok uygun geldi bana. Normal dogumsa ucret iki yuz uc yuz lira daha uyguna geliyor.Anladim tesekkur ederim. Ben de bugun sincan devlet hastanesine gittim. Ozelde de fiyat arastiracagim ama 7bin tl civariysa sincanda op.dr coşkun ümit le devam etmeyi dusunuyorum. 7bin falan gercekten buyuk maliyet..
Tesekkur ederim fiyatlari paylastigin icin. Boyle uygun fiyatli hastanelerle ben de gorusmeyi dusunuyorum. Emekli sandigi indirimi de belki olur. Dedigim doktor Sincan Nafiz Körez devlet hastanesinde. Randevu almak cok zormus. doktorlarsitesi.com da cok iyi yorumlar var. Bi de youtube da bir video var "21.11.2018 Saglikli Günler" yazinca cikiyor. Konuk olmus. Cok iyi bir doktora benziyor. Sincan cok kalabalik ama bu doktor bana guven verdi. Bugun yine ayni hastanede gorustugum kadin doktor da oyleydi. Ben tek bi test icin gittim. O komple herseye bakmak istedi , kan testleri istedi ultrason bakti kendi gormek istedi.Etimedde arkadasim yeni dogum yapti. sezaryan fiyati 2500 tl cok memnun kalmışlar.Istersen dusunebilirsin cok uygun geldi bana. Normal dogumsa ucret iki yuz uc yuz lira daha uyguna geliyor.
Ortadoguda 3 bin ile 3500 arasi bi fiyatlandirma vardi. Lokman hekim de bu civarlarda.
Dedigin gibi 7 bin 10 bin isteyen hastaneler var ama banada pahali geldigi icin hic bakmadim bile.
Söylediğin doktorun nerede oldugunu hic bilmiyorum memnunsan uygun fiyatsa tabi orda devam etmek daha mantikli olur.
Canım bende ankarada doğum yapacağım,öyle ultra lüks bir hastaneye gücüm yetmez şu sıralar. Bahsettiğin hastaneleri bende duydum en uygun bunlar galiba, fakat bugün telefonda aradım etimes hastaneside ortadoğu hastaneside fiyat vermedi. Bizzat gidio yüz yüze görüşmemiz lazımmış, onada maalesef gidemem şuan doğudayım görev icabı. Sen öğrenmişsindir fiyatları. Benimlede paylaşırmısın lütfenBen büyük ihtimal özele gidecegim canm. Devlet cok kalabalık ilgi alaka maalesef olmuyor o yüzden. Etimedden memnun olanlar vsr fiyati uygun ama benim tarafa uzak. Ortadoguyu cok övüyorlar komsum orada yapacakmis oranin da fiyati uygun gibi digerlerine gore.Ortadogu etimed ve lokman hekimi detayli araştırıp birinde karar vericez gibi
Kuzum ben bu mesaji yazali baya uzun süre olmus ama biliyor musun hala daha gezip netlestirme imkanim olmadi dogumuma son 1,5 ay kaldi :) .Bende etimedi eşime arattırdım gelin görüşelim dediler .Bugun hatta konusu gecti hastane el değiştirmiş ama nazli hoca varmis ona randevu alip Allah nasip ederse haftaya esimle gidecegiz. Sen beni buradan yine haftaya yada sondaki hafta etiketle olurmu ? Ben gitmis olursam sana da yazarim. Odalarini da gezmeyi düşünüyorum artik bir an once netlesmesi gerekir :) normal ve sezaryan fiyatlarini da soracagimCanım bende ankarada doğum yapacağım,öyle ultra lüks bir hastaneye gücüm yetmez şu sıralar. Bahsettiğin hastaneleri bende duydum en uygun bunlar galiba, fakat bugün telefonda aradım etimes hastaneside ortadoğu hastaneside fiyat vermedi. Bizzat gidio yüz yüze görüşmemiz lazımmış, onada maalesef gidemem şuan doğudayım görev icabı. Sen öğrenmişsindir fiyatları. Benimlede paylaşırmısın lütfenbu arada sezeryan olacak doğumum
Çok sağol canım ya inan çok mutlu olurum. Çünkü gidip görüşebilme gibi bi imkanım yok dediyim gibiKuzum ben bu mesaji yazali baya uzun süre olmus ama biliyor musun hala daha gezip netlestirme imkanim olmadi dogumuma son 1,5 ay kaldi :) .Bende etimedi eşime arattırdım gelin görüşelim dediler .Bugun hatta konusu gecti hastane el değiştirmiş ama nazli hoca varmis ona randevu alip Allah nasip ederse haftaya esimle gidecegiz. Sen beni buradan yine haftaya yada sondaki hafta etiketle olurmu ? Ben gitmis olursam sana da yazarim. Odalarini da gezmeyi düşünüyorum artik bir an once netlesmesi gerekir :) normal ve sezaryan fiyatlarini da soracagim
Canm umarim aklimdan cikmaz insallah onuda sorarım. konuşuruz yine.gorusmek uzereÇok sağol canım ya inan çok mutlu olurum. Çünkü gidip görüşebilme gibi bi imkanım yok dediyim gibiçok sevinirim ben sana haftaya tekrar hatırlatırım burdan gelişmelerden haberdar edersin. Birde sana zahmet gittiğinde sorarmısın polis eşlerine indirim yapıyormuymuşlar.
Canm umarim aklimdan cikmaz insallah onuda sorarım. konuşuruz yine.gorusmek uzereÇok sağol canım ya inan çok mutlu olurum. Çünkü gidip görüşebilme gibi bi imkanım yok dediyim gibiçok sevinirim ben sana haftaya tekrar hatırlatırım burdan gelişmelerden haberdar edersin. Birde sana zahmet gittiğinde sorarmısın polis eşlerine indirim yapıyormuymuşlar.