• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 'a hamile olarak girmek isteyenler burda buluşalım♥

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.757
598
27
Selam kızlar benim yeni oldu bebegimi kaybedeli ama hazirlikli degilim inşallah 2019 bana ve herkese uğurlu gelir kendimi toplayip belki gelecek sene hamile kalmayi dusunuyom gelin beraber bu yola hazırlık yapalım. Hamile olmak isteyen tüm anneleri bekliyorum canlar♥♥
Insallah hamile olarak gireriz.

Son düzenleme:
Anladım belki çocuk icin kendini yeni toplar 1 tildan sonra doktora gittin mi bende 5 sene olcak canım.
Canım gittim bi tane kimyasalım var bu arada eşim de muayene oldu bi sorun yok dediler şimdi de adetim 3 gün geçti test yaptım negatif dr a gidecem tekrar iyi bir dr araştırmasına girdim

Canım gittim bi tane kimyasalım var bu arada eşim de muayene oldu bi sorun yok dediler şimdi de adetim 3 gün geçti test yaptım negatif dr a gidecem tekrar iyi bir dr araştırmasına girdim
Inşallah güzel sonuclar alırsın canım bende 3 düşük oldu bir kayıp verdim doğup 1 ay yaşadı inşallah biraz zaman geçsin diyorum suan cesaret edemiyorum .

Inşallah güzel sonuclar alırsın canım bende 3 düşük oldu bir kayıp verdim doğup 1 ay yaşadı inşallah biraz zaman geçsin diyorum suan cesaret edemiyorum .
Seninki de zor bir süreçmiş rabbim tekrar kucağını doldursun canım inş destek olalım birbirimize en önemli ihtiyaç bu çünkü etraf hiç anlayışlı değil

Back