- 19 Kasım 2019
- 966
- 936
4 ay sonra kaldım ben bu arada çok kafana takma birde çokMerhaba kızlar bende hamılelık ıstıyorum agustos ayında korunmayı bıraktım takvıme gore bırlıktelık oldu ve ılk ay hamıle kaldım ama kımyasal oldu eylulde cok uzuldugum ıcın korundum ekımde baslarım dedım ekım ayında ovulasyon testı uyguladım gunlerı degerlendırdım ama malesef tutmadı adet oldum...sormak ıstedıgım soru var
*ovulasyon testı deneyen ya ılk seferde hamıle kaldıgını soluyor yada hala hamıle kalamamıs hıc mı yok 3 ayda 5ayda hamıle kalan ornek?bunu cok merak edıyorum ,tam yumurtlama gunlerını yakalayıp ılıskı yasamasına ragmen bırkac ay sonra hamıle kalan oldu mu topıkte hepsını okuyabılmem ımkansız oldugu ıcın yardımınızı rıca edıyorum
ben ovulasyonu cok guzel uyguladıgım ıcın hamıle kaldım gozuyle bakmıstım(takvımle kaldıgımıcın ılk denemede)
Amin canım sağol ama alkol ve sigara da çok etkiliyor ben eşim içmediği için sigarayı 2 sene önce bıraktım çok şükür şuan kokusu bile pis geliyor ki asla hamileyken vicdanım el vermez yapanlara da çok kızıyorum doğunca o çocuk astım oluyor vs. Bence azaltın sadece kadınla iş bitmiyor erkek de önemli canlı olcakki tutsun keçiboynuzu ceviz sağlıklı beslenmeye başlayın ınsallah olur güzel haberlerini bekliyoruzBaba progesterom verdı ama tutunamadıınsallah senınkı saglıkla ılerler canım esımde alkol sıgara var bendede sıgara var nasıl olcak bılmıyorum yukurrlama donemı ıyı yaptık ama tutmadı