- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 30
Bugün çatlayacak gibi
ay keşke ama yarını bulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün çatlayacak gibi
Bak benimki gibi olmuş 2gün kopkoyu, demekki kaliteli oldu inşallahh tutar canımm
Canım daha önceki testin nasıldıBugün ki ovi testim çok fazla kasık ağrım var
Yarına sadcee nst var kuzum daha cumartesı baktı sanmıyorum muayene etceğiniE doğur artık sende Bi zahnet dermişimmm
40+5 te doğum yapmış biri olarak
Ay valla fenalık geliyo insana dimi gün geçtikçe saatler geçtikçe hadi artık doğsun gelsin yeter taşıyamıyorum diyosun
Yarın dimi kontrol bakalım ne dicek Dr
Bu kadar koyu olması çok iyi canım benim ki iki gün böyle oldu ben ilişki yasağı var kaçırdım demistim daha da yapmadım iki gün sonra olmuştu ilişki ama tutmuş minnoş inşallah bu ay senden de güzel haberler alacağız düzenli ilişkiyi bırakma yeter en azından bir kaç defa daha iki güne bir olsunay keşke ama yarını bulur
Alsınlarda hazırlıksız yakalanayım yaaaaYarın bi bakmışsın doğuma alırlar hazırlık li git bari
Hee aynen anca nst de sancı vs çıkarsa bakabilir. Hayırlısı olsun inşallahYarına sadcee nst var kuzum daha cumartesı baktı sanmıyorum muayene etceğini
Canım daha önceki testin nasıldı
Bide normal de pik kac gün sürüyor
Bu kadar koyu olması çok iyi canım benim ki iki gün böyle oldu ben ilişki yasağı var kaçırdım demistim daha da yapmadım iki gün sonra olmuştu ilişki ama tutmuş minnoş inşallah bu ay senden de güzel haberler alacağız düzenli ilişkiyi bırakma yeter en azından bir kaç defa daha iki güne bir olsun
Alsınlarda hazırlıksız yakalanayım yaaaa
Dün ve bugün de umut var inşallah tutar sağlıcakla hayırlısıylaKaliteli yumurtaysa 2 gün sürüyor cnm
Dün ve bugün de umut var inşallah tutar sağlıcakla hayırlısıyla
Deme öyle hayırlısıyla gelecek inşallahDün oldu bugün oldu yarın da test silinirse olur silkinmezse bi sonraki.gune bırakırım oruca tutuyorum zor oluyor maffoldum valla tutacaksa tutsun artık yordu valla inşallah diyorum çok saol cnm amin ❤
MaalesefBezdum diyorsun
e tarihi değiştir ileri tarihe at kuzu o kadar dert ettiysen:) doğumların %15i tahmini doğum tarihinde olurmuş kuzum.. üzülme sağlıkla gelsin de varsın geç gelsin.Kendimi çırılçıplak hissediyorum
Deme öyle hayırlısıyla gelecek inşallah
Ondan bı tane de bende var babası anca 6 yılda düğün yapabildi kızı 2 yıl bekletti gençliğim gitti bunların peşindeInşallah babası kılıklı cıktı yaw babasını 5 sene bekledim bakalım bunu ne kadar beklicem
Kız hatuncuk daha doğurmadın mı senKendimi çırılçıplak hissediyorum