- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 30
Hayırlısıysa inşallah tutar canımTeşekkürler canım anladım yapacam inşallah bu ay tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıysa inşallah tutar canımTeşekkürler canım anladım yapacam inşallah bu ay tutar
Hiç bilemezsin belki olmuştur:) belki 14. 15. Gun olmuştur sonra dollenmistir :) ben bugün kasık ağrısı cekyorum geldi gelecekMaefolojiyi bilmiyorum ama amilyatlik bi durum olsa söylerdi doktor eminim ki büyük ihtimalle biraz bekler ilaç tedavisi de sonuç vermezse son çare belki amilyat der ama inşallah hiç birine gerek kalmaz valla uzun süre hiç hamil e kalmayanlarin ilk cocu gayet sağlıklı oluyor yani kimyasal veya fis gebelik pek görünmüyor etrafımda genellikle öyle oluyor inşallah sende hamilr kalıp sağlıklı bir bebek doğurursun canim benimkide geç dollenme olması zor 15inde adet oldum adetin 14.gunu 3 gün perhizle ilişki oldu bide 15.gunu oldu ama bu ay macun kullandım yine 17 sine felan denk geldiyse tutmaz ilişki olmadı çünkü o dönemlerde
Tamam bakalım öyle olsun yarın sabah 5 te kalkar yaparımYaw ben beklemediğim halde adetten iki gün önce yaptım adet günü yaptım yap gitsin olunca çıkıyor adete 6 gün varken gördüm ben
Hiç bilemezsin belki olmuştur:) belki 14. 15. Gun olmuştur sonra dollenmistir :) ben bugün kasık ağrısı cekyorum geldi gelecek
Tamam bakalım öyle olsun yarın sabah 5 te kalkar yaparım
Sabah 6 da kalk ozamnTumam bak sırf testin için sabah kalkar kalmaz siteye gircem ona göre inşallah çıkar
Aminnnnnnnnn Rabbim bizede o tek eyi hissetmeyi nasip etsnnnŞuan kızımm dediğim an tekmeyi yiyorum
Çok güzel çok eşsiz Allahım herkese nasip etsin ama çokta zor
Dün gece yine kıvrandım , uyuyamadım
Allahım yardımcımız olsun evlatlatımızı sağlıkla alalım kucağımıza .
Bu arada senınde aktif zamanlara az kalmıs .
25-32 arası çok hareketli oluyorlar .
Şimdi benım hareketleri o döneme göre azaldı ama çok güçlendi
Karnımı delip çıkıcak gibi
Amin inşallah kuzum inşallaaahhhAminnnnnnnnn Rabbim bizede o tek eyi hissetmeyi nasip etsnnn ❤❤
Benim sol kasık ağrısı:/ biraz uyudum 2 saat kadar uyandım yine ağrı patlycam ağrıdan artık mecbur majezigimi içtim yoksa daha kotu olcamYok kız test yaptım ben olsa çıkardı valla benimde bugün sağ kasık ağrım var bel ağrısı var bide yoldayız oda çok etkiledi ama bence yarın sokulurum gibi geliyor
Sabah 6 da kalk ozamn
Kuzm benide Listeye eklermisn Tekrardan Ve listeye nasl bakabilrim belki aylar sonra iyi gelecek burası banaaAmin inşallah kuzum inşallaaahhh ♥♥♥
Tamam bekliyorum negatif olursa atmam amaHeh ona söz veremem ama uyanır uyanmaz bakcam
Tersi ters gerçekten 3200gr olmuş boyuda 52 cmSiz hiç uslu durduğuma bakmayın tersim pistir diyor yerim onu ya çok büyümüş mü
Oy maşallah kuzuma kocaman kız olmuşTersi ters gerçekten 3200gr olmuş boyuda 52 cm
Ellerinden öpsün teyzesiOy maşallah kuzuma kocaman kız olmuş
Çok sağol canım benimBu arada Lollapollosaa canm gözün aydın Allahım kucgna almayı nasip etsin duada Unutmaa
Tamam bekliyorum negatif olursa atmam ama
Cok sağol canımŞükürler olsun inşallah sağlıcakla ilerler bebişin ❤
inş canımInşallah olmaz