yaa sorma başıma geldiydi 2 defa ikisinde de kağıt bitmesi bana denk geldiVerir verir :)
yok canım doktora söylersek ona göre kapalı pozisyondan ultrason verir :) eğer doktor beni tatmin ederse bunda devam ederim, hastane doğum için çok güzel çünküahaha hep aynı yere gidersen sorun olmaz ama her defasında tekrarlaman lazım biz öğrenmicez diye :))
ultrasona bakarsan sen görürsün zaten kız mı erkek mi? :)
yaa duramazsınn yaa... durma yani..yok canım doktora söylersek ona göre kapalı pozisyondan ultrason verir :) eğer doktor beni tatmin ederse bunda devam ederim, hastane doğum için çok güzel çünkü
ya ama düşünsene doğum sırasında öğreniyorsun. bambaşka bi duygudur eminim. hemde bizim için gerçekten hiç farketmiyor, sağlıklı olsun yeterli. hani 2 kızın olur 3. hamileliktir merak edersin erkek mi diye vs. o zaman belki bende duramam. ama ilk gebelik hiç önemi yok :) unutur muyum dualarımdasınızyaa duramazsınn yaa... durma yani..onun da heyecanı bi başka canım... ne olursa fark etmez en nihayetinde...tabi ki sağlık en önemlisi...
hadi hayırlısı bakalım
heyecandan bizi unutma ama heee
120 liraoo baya da varmışgittiğin hastanenin muayene ücreti ne kadar canım?
Kuzum dualarini Allah kabul etsin de sabahtan bize yazmayi unutma demek istedimdiya ama düşünsene doğum sırasında öğreniyorsun. bambaşka bi duygudur eminim. hemde bizim için gerçekten hiç farketmiyor, sağlıklı olsun yeterli. hani 2 kızın olur 3. hamileliktir merak edersin erkek mi diye vs. o zaman belki bende duramam. ama ilk gebelik hiç önemi yok :) unutur muyum dualarımdasınız
benim ki 80₺. testler de 300 falan tutar o zaman. sağol :)120 lira
hee ahahah. tabi yazarım ilk buraya zatenKuzum dualarini Allah kabul etsin de sabahtan bize yazmayi unutma demek istedimdi
Seni de heyecan basmis ama normal kuzuu:)insallah guzel haberlerle gel canim. Esinin izin almasi da iyi olmus..hee ahahah. tabi yazarım ilk buraya zaten
evet iyi oldu. her seferinde alamaz belki ama ilk önemli :)Seni de heyecan basmis ama normal kuzuu:)insallah guzel haberlerle gel canim. Esinin izin almasi da iyi olmus..
şansızlıgında bu kadarıyaa sorma başıma geldiydi 2 defa ikisinde de kağıt bitmesi bana denk geldi
ben çatlarım heralde .biz cinsiyetini öğrenmeme kararı aldık gibi
şuan öyle diyorum ama bende bilememben çatlarım heralde .
Cinsiyetı ne olursa olsun hiç farketmez ama öğrenmek ısterım
Kaç ay denemeden sonra kavıstun melegine canımBenım ılk hamılelık.
Bunu bence topikçe öğrendikşuan öyle diyorum ama bende bilememyok ya ben durabilirim öğrenmeden sanırım
teveccühünüz efendimBunu bence topikçe öğrendik
7 haftalık olcak daha doktora gitmedi valla harıkasın ..
3 ay canımKaç ay denemeden sonra kavıstun melegine canım
eşin ne iş yapıyor kievet iyi oldu. her seferinde alamaz belki ama ilk önemli :)