- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
Döllenmeye bağlı canım. Mesela benim döllenmenin 9. Yada 10.günü çıkmıştıYa eşimin doğum günü 21 haziran acaba test yapsam çıkarmı23. Gün olmuş oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döllenmeye bağlı canım. Mesela benim döllenmenin 9. Yada 10.günü çıkmıştıYa eşimin doğum günü 21 haziran acaba test yapsam çıkarmı23. Gün olmuş oluyor
Maşallah canım yaKızlar ben cıktım doktordan arkadasımın nikahına gittim
Bebişimizin kalp atışını duyduk6+3 te cok şükür
tam 6+3 le uyumlu çıktı
buda resmimiz varmı tahmin ?
Bebekte 5.8 mm boyu![]()
Maria26 sen sordugun için etiketliyorum kaçırma diye
![]()
Aaa harika bir bilgi buuuuYoo hayır e-nabız a gireceksiniz Google dan e-devlet şifrenizle aynı giriş yapılıyor
Evet evet ta kendisi sendiinBendim o galiba canımdöndüm 27 idi, 21.gün öylesine burdan gaza gelip iftardan sonra bide yapmıştım
baya çıkmıştı silikte olsa
![]()
Evet canım ordan da tahlillerim e gir göreceksinAaa harika bir bilgi buuuu![]()
İnşallah bu ay da sizlerden gelecek güzel haberler canımEvet evet ta kendisi sendiin![]()
Yandan net foto olursa 10.haftadan sonra ben yapabiliyorum birazcık tahminYaa burdan cinsiyet tahmini yapanmi varmis![]()
İnşallah canımİnşallah bu ay da sizlerden gelecek güzel haberler canım❣
İyi yapmışsın canım bende sadece yumurtlama günün değerlendirmiştim. Gerçi aylarca hep aynı değerlendirdim ama kısmetimiz anca geldiİnşallah canımbenim yumurtlama 12 haziran 11-12 değerlendirdik
hayırlısı artık
Maşallah canımKızlar ben cıktım doktordan arkadasımın nikahına gittim
Bebişimizin kalp atışını duyduk6+3 te cok şükür
tam 6+3 le uyumlu çıktı
buda resmimiz varmı tahmin ?
Bebekte 5.8 mm boyu![]()
Maria26 sen sordugun için etiketliyorum kaçırma diye
![]()
Ya bakksanaaaYandan net foto olursa 10.haftadan sonra ben yapabiliyorum birazcık tahminçok arkadaşta tuttu kendimde de tabi oğlumda
![]()
Kız aşk olsun ne saklamasıııEki Görüntüle 2279723 Aaa ask olsun madem boyle yeteneğin var neden sakladın bu zamana kadarsöyle bakalım falcı bacı nedir bu bebek
![]()
Maria26
Kuzum senin minnoş daha çok küçükkYa bakksanaaa
Gördünmü abla Ece nin kini ben kıza benzettimKızlarrr maşallaahh❤
Gördün kuzu erkek gibi geldi bana her ikisi de ladyninin de kese şeklinden:)Gördünmü abla Ece nin kini ben kıza benzettim
Dr un bana anlattığı onlarında tahminleri böyleymiş. Mavi çizgi bebişin omuriliği sırtı, halka da cinsiyet kısmı, eğer 90 derece açılı olursa yukarı doğru erkekGördün kuzu erkek gibi geldi bana her ikisi de ladyninin de kese şeklinden:)