büyümüş tabi teyzeleri, büyümüş de arkadaş istiyomuşmaşallah maşallah büyümüş de üzüm kadar mı olmuşşş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyümüş tabi teyzeleri, büyümüş de arkadaş istiyomuşmaşallah maşallah büyümüş de üzüm kadar mı olmuşşş![]()
Zaten bugün veya yarın regl olursam bişey yok demektir alırken ayrı yaparken ayrı beklerken ayrı bı heves oluyor insallah regl olmazsam testler yapcam :-\alsana, varsa cıkardı. yoksa da daha fazla ümitlenmezdin![]()
sen bilirsin, inşallah olmazsın :)Zaten bugün veya yarın regl olursam bişey yok demektir alırken ayrı yaparken ayrı beklerken ayrı bı heves oluyor insallah regl olmazsam testler yapcam :-\
İnsallah canımsen bilirsin, inşallah olmazsın :)
geliyoruz arkasından merak etmesinnbüyümüş tabi teyzeleri, büyümüş de arkadaş istiyomuş![]()
Ins yetisicezgeliyoruz arkasından merak etmesinn![]()
Amin canım benım
daha güzel üzümler senin olsun![]()
var tabi olmaz olur muAmin canım benım
11 gunun kaldı minnağınla tanışmana varmı heyecan![]()
Sınav aöf sınavımıvar tabi olmaz olur mu
önümüzdeki hafta cabuk gecer bugünler yavaş geçti de. haftasonu hızlı geçer sonra sınav günü ve sonra![]()
yok hafızlık sınavıSınav aöf sınavımı![]()
aa minik hafızımmyok hafızlık sınavı![]()
Sağlıkla kucagnıza alınnkalbi atıyomuş bugün :) kuru üzüm kadar minicikkk ay çok değişik ya :)
Allah dileyen isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin
sen test aldın mı?
11 gun nasil dayanicaksin ben heralde kostur kostur giderdimyok hafızlık sınavı![]()
aminnnnn inşallah canım benim hayırlı cumalarkalbi atıyomuş bugün :) kuru üzüm kadar minicikkk ay çok değişik ya :)
Allah dileyen isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin
sen test aldın mı?
Canım hafizliga kadar hiç hastahaneye gitmeyecek misin sen kan verdin dimi?yok hafızlık sınavı![]()
gerçek mi ciddi mi karar veremedim dil çıkarıncayok hafızlık sınavı![]()
amin kuzum, Allah layığıyla yaşamayı nasip etsinaa minik hafızımm
Ay ne guzel ya rabbım bana da nasip etsın![]()
teşekkür ederimSağlıkla kucagnıza alınn