benimde kürtajdan sonra oldu allah ömür verdikçe bişeycik olmaz korkma bak biz 4ü bitiricez 1 haftaya maşallah çok iyiyiz bi sıkıntı yok sende korkmaAmin canım teşekkür ederim düşükten sonra korkuyorum biraz ama Rabbim hayırlısını nasip etsin.Bu cmts kısmetse gideceğim doktora
Ohh eline saglik afiyet olsun..Valla evde olmak güzel yemeği yaptım ütüyü yaptım iki makine çamaşır yakandı şimdi kahve keyfi gelin kızlar kahve içelim
Kolay gelsin canım kızına da Allah zihin açıklığı versin inşallahOhh eline saglik afiyet olsun..
Biz de kizin ders ve sinav calisma ile ugrasiyoruz..
Amin canim.. son 3 insallahh.. stres yapiyor ister istemez sıkıldi da artik.. tamam calismayacaksan birak dedim artik ama bizi de germe yani...Kolay gelsin canım kızına da Allah zihin açıklığı versin inşallah
Dimi Afiyet olsun canim.nerede oturuyorsun?bakarsin gelirim:) bende Simdi yemeklerimi yaptim,yemek yiyecegiz birazdan.Valla evde olmak güzel yemeği yaptım ütüyü yaptım iki makine çamaşır yakandı şimdi kahve keyfi gelin kızlar kahve içelim
Çok haklısn :)Bu arada Neden evde sıkılalım aceba çok komik,evde isi gücü olmadan oturanlar sıkılmıyormu. Banada öyle diyorlar Sen aliskinsin calismaya,evde yapamazsin felan. Ya bi birakinda Onada Ben karar vereyim,gezeyim,Tozayim,esimle ilgileneyim,sizemi dert yani cok kiziyorum bana böyle söyleyenlere tepkimide gösteriyorum canlm.
Vakit gecirecek birseyler buluruz,sıkılmayız
Maşallaahhh . Darıısı bize inşallahbenimde kürtajdan sonra oldu allah ömür verdikçe bişeycik olmaz korkma bak biz 4ü bitiricez 1 haftaya maşallah çok iyiyiz bi sıkıntı yok sende korkma
Ellerıne sağlık canım .. OhhhhhValla evde olmak güzel yemeği yaptım ütüyü yaptım iki makine çamaşır yakandı şimdi kahve keyfi gelin kızlar kahve içelim
Allah zihinaçıklısı versın yegenlerım şuan sınav stesinde ..Ohh eline saglik afiyet olsun..
Biz de kizin ders ve sinav calisma ile ugrasiyoruz..
Buyrun gelin ben Şanlıurfa'da yaşıyorumDimi Afiyet olsun canim.nerede oturuyorsun?bakarsin gelirim:) bende Simdi yemeklerimi yaptim,yemek yiyecegiz birazdan.
Amin canım inşallah.Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin.Cumartesi günü kese görünürse o zaman daha da rahatlayacagım.Önce çift çizgi görmekti hedef şimdi kese:)benimde kürtajdan sonra oldu allah ömür verdikçe bişeycik olmaz korkma bak biz 4ü bitiricez 1 haftaya maşallah çok iyiyiz bi sıkıntı yok sende korkma
kuzum benim allah sana tontiş bi evlat nasip etsin. ayy bak içime doğdu sanki kız olcak senin minnoşMaşallaahhh . Darıısı bize inşallah
Ellerıne sağlık canım .. Ohhhhh
Allah zihinaçıklısı versın yegenlerım şuan sınav stesinde ..
Amin canım allah herkese nasip etsin, olanlarında kucağına almayı nasip etsin inşallah.Amin canım inşallah.Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin.Cumartesi günü kese görünürse o zaman daha da rahatlayacagım.Önce çift çizgi görmekti hedef şimdi kese:)
zaten ilişki olmuyor, boşver hiç yapma rahatla biraz9.30 da bidaha mi yapsam nabsam testkizlar
Fitil atmadan bugün kısa bir değerlendirme yapsam mizaten ilişki olmuyor, boşver hiç yapma rahatla biraz
ben gelebilirimValla evde olmak güzel yemeği yaptım ütüyü yaptım iki makine çamaşır yakandı şimdi kahve keyfi gelin kızlar kahve içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?