Ama otuzunda da böyle cikti 29 udaYeni yılın ilk gününden selam
Darkgod Sen bayağı yumurtlama dönemindesin gibi neden söktürücü kullanıyorsun ben kaçırdım orayı
morcivertkedi Valla hamile olan diğer forumlara transfer oluyor
Ben geç uyandım test yaptım bişey çıkmadı .Dün hemen yatmıştım sanırım ondan gördüm cizgiyiBugün 14.gun acaba hala şansım varmı .Afedersiniz ama 14 gün önce bugün ve bir gün sonraki akşam ilişki olmuştu.Tutmuşsa belli olurmuydu idrarda
Hayirli olsun arkadasim,hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Rabbim!darisi ins bizlerin ve tüm isteyenlerin basinaİkinciyi de yaptım çok şükür çıktı onda da.Allahım isteyenlere de nasip etsin düşükten sonra 8.ayimdi babam yoğun bakimdayken kaybetmiştim bebeğimi sonra da babamı..Kurban olduğum Rabbim her şeyi hayırlı zamanda nasip ediyor herkese güzel haberli bir yıl olsun inşallah
Aminnn inşallah canım benim6+4 olcam :) yok testler bitti daha yapmicam yapmıyım yani artıkhep diyodum ki hamile kalırsam böyle kopkoyu bi test yapmadan ölmicem. nasip oldu cok sükür Allah hepinize hayırla sağlıkla nasip etsin çok içten dua ediyorum
ee morcivert olmasaymışızYanlış etiket
sanırım belli olurdu yaYeni yılın ilk gününden selam
Darkgod Sen bayağı yumurtlama dönemindesin gibi neden söktürücü kullanıyorsun ben kaçırdım orayı
Ben geç uyandım test yaptım bişey çıkmadı .Dün hemen yatmıştım sanırım ondan gördüm cizgiyiBugün 14.gun acaba hala şansım varmı .Afedersiniz ama 14 gün önce bugün ve bir gün sonraki akşam ilişki olmuştu.Tutmuşsa belli olurmuydu idrarda
Tühh ditil kullanıyodun
Belli olurdu canım . Ovuylamı takıp ettin yoksa tahmınen yumurtlama döneminde oldugunu düşündün ?Yeni yılın ilk gününden selam
Amin canım Allah razı olsunnnnn ..
Bide akşam mi yapsam test ay hadi İnşallahTest için son 8 gün
eylül sonu olur canım ekimi bulmaz bile. sen hamile kalırsan sen açarsın topik popüler konu yaptırırız bi de onuTühh ditil kullanıyodun
Diğerleirne göre daha koyu çıkmış bu testin ..
Belli olurdu canım . Ovuylamı takıp ettin yoksa tahmınen yumurtlama döneminde oldugunu düşündün ?
Amin canım Allah razı olsunnnnn ..
morcivertkedi hamile kalsam bile yine burda sohbet ederiz canım ..
Ben hanıle klırsam acaba doğum tarihi ne olcakekim falan olursa ben yine eylüle gelirim coştururuz orayıda
canım yine de belli olmaz adet gelmediği sürece umut vardırH E 18 aralıkta catlatma iğnesi vuruldum canım.
morcivertkedi Ayy yaa bende hala umutluydum.Neyse artık önümüzdeki aylara bakıcaz napalim
Darkgod Kuzum ovulasyon bir ay bende denedim ama tam bilemiyorum.O ayda tutmadı zaten benim.
Kasım ayında hsg çektirdim en büyük umudum ondandı ama demek bu ayda olmadi
aynen öyle, artı topik isteyen 2019 ..... annelerine dahil olur yani :)Baska konuya ne hacetH E
Cok guzel genel olarak acmis zaten topigi 2019 yili anne adaylari iste bence de burdan konusulabilir yani.. :))
Hee bir degisiklik yapilir aday diyor ya anneleri olur Konu ismi degisiyor mu bilmiyorum ama:)aynen öyle, artı topik isteyen 2019 ..... annelerine dahil olur yani :)
ama değişmiyor sanırımHee bir degisiklik yapilir aday diyor ya anneleri olur Konu ismi degisiyor mu bilmiyorum ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?