- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
İkinciyi de yaptım çok şükür çıktı onda da.Allahım isteyenlere de nasip etsin düşükten sonra 8.ayimdi babam yoğun bakimdayken kaybetmiştim bebeğimi sonra da babamı..Kurban olduğum Rabbim her şeyi hayırlı zamanda nasip ediyor herkese güzel haberli bir yıl olsun inşallah
onuda at bizeeee Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsnİkinciyi de yaptım çok şükür çıktı onda da.Allahım isteyenlere de nasip etsin düşükten sonra 8.ayimdi babam yoğun bakimdayken kaybetmiştim bebeğimi sonra da babamı..Kurban olduğum Rabbim her şeyi hayırlı zamanda nasip ediyor herkese güzel haberli bir yıl olsun inşallah
Allah kaldiramayacagimiz acılarla sınamasın inşallah,sağ salim kucağınıza alın:)İkinciyi de yaptım çok şükür çıktı onda da.Allahım isteyenlere de nasip etsin düşükten sonra 8.ayimdi babam yoğun bakimdayken kaybetmiştim bebeğimi sonra da babamı..Kurban olduğum Rabbim her şeyi hayırlı zamanda nasip ediyor herkese güzel haberli bir yıl olsun inşallah
Kızlar merhaba.hayirli haber alanları tebrik ederiim:) Darısı bizlere inşallah..Benimde son adet tarihim 13 Aralıkti.17 aralıktan itibaren testlere başladım.İki koyuluk görüyorum kendimce
19,20,21,25,28,30 aralığı degerlendirdim.ve çok korkuyorum zaman ilerledikçe gelecek sonuctan
İki test olanlardan biri sabah,diğeri akşam yapıldı
Hastayım diye çok zor oluyor ama eşimi ikna edebilirsem şansımı zorlayayimCanim bugun pik olmus yine bence bugünüde degerlendirmelisin
Hastayım diye çok zor oluyor ama eşimi ikna edebilirsem şansımı zorlayayimtesekkur ederiim:)
50 tane testim var . Utanmasam bugunden başlıcam
Ya benim test bekleyince bi garip oldu yaa
Ama geçen ay 6 tane yapmıştım yeni attım keşke atmasaydım onlarda böyle saçma sapan çizgi olmamıştı
Meraktan tekrar yapasım geliyor daha sabah yaptın Melek kendine gel sabahı bekle diyorum
Başlıcam kuzum 9 unda test bol nasılsa :))
Umudunu lütfen kırma . İnşallah bebeğin seninledir . Değilse de üzülmek yok . Demekki daha vakti gelmemiş ..Iyi aksamlar kizlar benimde 19 aralikta catlama ignem 21aralikta asılamam oldu. Dün sabah ve bu aksam ustü negatif cikti.daha ignenin 12.günü yinede umudumu kaybetmek istemiyorum.cuma günü doktor test icin cagirdi ama çarsamba evde testi tekrarlamayi düsünuyorum.hakkimizda hayirlisi
Öncelikle başın sağolsun canım ...İkinciyi de yaptım çok şükür çıktı onda da.Allahım isteyenlere de nasip etsin düşükten sonra 8.ayimdi babam yoğun bakimdayken kaybetmiştim bebeğimi sonra da babamı..Kurban olduğum Rabbim her şeyi hayırlı zamanda nasip ediyor herkese güzel haberli bir yıl olsun inşallah
Hayyy meaaşaaallaaahhhh
amiiiiinn, sağlıkla huzurlaBu akşam gireceğimiz 2019 yılı hayatımız boyunca yaşadığımız en güzel yıl olsun inşallah .
Çok mutlu olalaım , sevinçlerimizi hep paylaşalım.
Hamile kalalım evlatlarımızı kucağımza alalım ..
aminn
daha koyularını sen göresin inşallaaahhHayyy meaaşaaallaaahhhh
Aminn Allahhımmm aminnndaha koyularını sen göresin inşallaaahh
ahahah biz yine karar değiştirdikAminn Allahhımmm aminnn
Yarın mı kan vercektın kuzu ??
İnşallah bende ogun hamile kaldıgımı öğrenmiş olurumahahah biz yine karar değiştirdikben de kan alırken damarı patlayanlardanım. ben eşim için vermek istiyordum o merak ediyor diye. o da vermeyelim boşver dedi. benim de canıma minnet. velhasıl vermicem kan bidaha, 15 ocağa randevu aldım ilk kontrol icin. o zaman görürüz insallah :)
daha geçen verdiğimin izi duruyor kolumda. damarlarım ince.İnşallah bende ogun hamile kaldıgımı öğrenmiş olurum
Aman aman patlıyorsa verme kuzum .
Ben dediğim gibi sadece 1 kere verdim doktorum asla bi daha istemedi .
Zaten sen kontorole gittinde bebeğide görcen kalp atışınıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?