İlaç a başlıyorum bugün zaten canım teşekkürlerGünaydın canım, bence doktor ile yumurta takibi yapmak lazım, adetin 3. günü muayenede foliküllerin durumuna bakıyorlar, ona göre de yönlendirirler ilaç ya da iğne ile büyütmek ve çatlatmak gerekirse ve çatlama gününe göre de ne zamanlar ilişki olması gerektiğini söylerler yaklaşık. Hakkında hayırlısı olsun.
Ay ben senı yerim Allahım nolur isteyene herkese nasip et .Maşallah canım hadi bakalım 12 gün sonra senden bebiş haberi alır teyze oluruz inşallah
Atla atla herşeyi garantileyelimBilgili arkadaşlar biz sabah birliktelik yaşadık . Şimdi gün içerisinde yıne değerlendirelim mi napalım
Adam uyuyo üstüne atlıyam mı napam diyin bişeler
İnşallah
Ay ben senı yerim Allahım nolur isteyene herkese nasip et .
Bakalım yarın çatlıcak mı
Adamı kaçırmazsak iyiAtla atla herşeyi garantileyelim
Bak canım gördün mü vücudum benle oyun oynuyor resmenAdamı kaçırmazsak iyi
İlacı başla kuzum tamam öı ? Erteledikçe adetim gecikiyo .
Zaten bak sana o günde dediö doktora gitmişsin bakmısya ultrasonla eger yumurtan olda derdi yumurtan var büyüyor şu günleri değerlendir diye
Acaba yumurtlucan mı ya baksana bugunku testin benım dünkü testime benziyoBak canım gördün mü vücudum benle oyun oynuyor resmen
Dün ki testin öğlen ki halı pekiAcaba yumurtlucan mı ya baksana bugunku testin benım dünkü testime benziyo
Yumurtlarsın bence testlerin gayette koyulaştı.Benim akıntım henüz başlamadı benim korkum pcos var ya bende yumurtlamamakİnşallah bende yumurtlarım bu ay
Allaaa allaaa dün değerlendirdin mi ?Dün ki testin öğlen ki halı peki
Değerlendirdim ondan önceki günü de bugün u bilmiyorum üst üste olmazsa belki degerlendrymAllaaa allaaa dün değerlendirdin mi ?
Amin canım aminRabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bebeğini bekleyenlere de sağlıcakla kucağına almalarını nasip etsin inşallah. Darısı başıma olur inşallah..
Merhaba hoşgeldinnRabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Bebeğini bekleyenlere de sağlıcakla kucağına almalarını nasip etsin inşallah. Darısı başıma olur inşallah..
Valla kafayı yemekte haklısın kuuzu. Testler resmen dalga geçiyor biizmleDeğerlendirdim ondan önceki günü de bugün u bilmiyorum üst üste olmazsa belki degerlendrym
Diyorum ya resmen oynuyor benimle bünyem cildrcamValla kafayı yemekte haklısın kuuzu. Testler resmen dalga geçiyor biizmle
yaaa yaaa yeeeeGünaydınnn.
Loo piki yakaladımmm looooo
Uyanınınnn loooooo
yok bu akşam olsun bence, o kadar da arası az olmasın spermler bi yenilensin. bi de yarın akşam mümkünseBilgili arkadaşlar biz sabah birliktelik yaşadık . Şimdi gün içerisinde yıne değerlendirelim mi napalım
Adam uyuyo üstüne atlıyam mı napam diyin bişeler
Kasıgımda 3 gündür ağrı var :/yaaa yaaa yeeee
bugün ve yarın da ilişki olsun sonra dinlenin birazkasığında ağrı falan olursa anla ki çatladı. hadi bakalımm
Bende öyle düşündümyok bu akşam olsun bence, o kadar da arası az olmasın spermler bi yenilensin. bi de yarın akşam mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?