HaklısınHee kocanla basbasa heee:))
Kim hayirsiz allaala
Biz unumuzu eledik elegimizi astik simdi sira beklemede
Birazdan gene test yapacağım 12 den beri birşey yemedim icmedim
Merhaba hoşgeldinnnnMerhaba kizlar.
Sağlikli bi bebisim var 4 yasinda.
1 düsügüm var.
Simdi de tekrar normal yollarla bebek istiyoruz basladik surece insallah guzel haberler aliriz.
Selamlar hepinize..
Ben içiyorum canım ..Folik asit basladiniz mi
tamam daha yasaklıyorum sana, yarın erken gebelik yap insallah hamilesindir inanıyorum benSıvı tüketmeden yaptım hemen çıktı böyle
Nasıl çıkmıştamam daha yasaklıyorum sana, yarın erken gebelik yap insallah hamilesindir inanıyorum ben
bence gayet koyuNasıl çıkmış
buraya da atabilseydin keşke yaKızlar eşimde merak etmiş yaptın diye sordu evet yaptım ama çıkmadı dedim... beni teselli ediyor canımın içi
Keşke canım ama atamadımburaya da atabilseydin keşke ya
Moralını hiç bozma canım demekkı vakti varKızlar eşimde merak etmiş yaptın diye sordu evet yaptım ama çıkmadı dedim... beni teselli ediyor canımın içi
Aynen beklemekten başka çare yok zate elinden geleni yapmak lazım geresi Rabbime kalmış nasip etsin inşallahMoralını hiç bozma canım demekkı vakti var
Merhaba hoşgeldinMerhaba,sayfanızı ilgiyle takip ediyorum.İki yıldır evliyim ama çocuk isteyeli bu 3.ay olucak.İlk kez testle deniyorum.23.test hariç her gün tek bir adet yapıyorum.O ikinci test ayın 23u akşam yapılan testti.Siliklesme var mı görmek için.Sizce durum nedir :)
Ve bir ekleme en son 21i geceyi değerlendirdim
Merhaba canim hos geldin... yeniden koyulasiyor sanki hamile olabilir misin yauu:)Merhaba,sayfanızı ilgiyle takip ediyorum.İki yıldır evliyim ama çocuk isteyeli bu 3.ay olucak.İlk kez testle deniyorum.23.test hariç her gün tek bir adet yapıyorum.O ikinci test ayın 23u akşam yapılan testti.Siliklesme var mı görmek için.Sizce durum nedir :)
Ay inşallah ,keşke hattaMerhaba canim hos geldin... yeniden koyulasiyor sanki hamile olabilir misin yauu:)
Şuan çıkmam lazım canım .. Tekrar hoşgeldın batı nı söylersenı senıde listemize eklerizRegl döngüm 30-31 günde oluyor.Yasmin kullaniyordum.Birakali 3 ay oldu.adetten hemen sonra yapmaya başladım testleri ve ayın 23u olan koyulasma,11.gunume denk geliyor,erken yumurta oluştu sanki.İlgiyle cevapladiginiz için teşekkür ederiim ve hoşbuldum:)
11 ocakŞuan çıkmam lazım canım .. Tekrar hoşgeldın batı nı söylersenı senıde listemize ekleriz
tekrar koyulaşmaya başlamışMerhaba,sayfanızı ilgiyle takip ediyorum.İki yıldır evliyim ama çocuk isteyeli bu 3.ay olucak.İlk kez testle deniyorum.23.test hariç her gün tek bir adet yapıyorum.O ikinci test ayın 23u akşam yapılan testti.Siliklesme var mı görmek için.Sizce durum nedir :)
Demi demi ben de oyle dusundum 2 defa yumurtlama da soz kunusu ammaatekrar koyulaşmaya başlamış
yoksaaa
haftaya bugünlerde test yaparsan cıkar
çok umutlandimtekrar koyulaşmaya başlamış
yoksaaa
haftaya bugünlerde test yaparsan cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?