Heeeeeeeeeee yumurtlama 2 ocakyani senin bana söylediğin program doğru yumurtlama günü verdi hesapladım 2 ocak olması lazım
heee şimdi oldu biz bata gittiiikkyani senin bana söylediğin program doğru yumurtlama günü verdi hesapladım 2 ocak olması lazım
Biz bugun lafları başka tarafımızdan anlıyorz
8 9 güne diye okudumdu canım.. sende durum değişir mi bilmiyorum..Kızlar bişi sorcam ben bu söktürücü iğne ler vurulduktan kaç gün sonra adet oluyorsun
Aynen benım pik olsun ondan sonra 15 gun saycam bakalımama batı konuşuyoruz tarih olarakkk.. ovuya test yapılıyor zati yok ben kabul etmiyoruuum
hala anlatamadık yahuu silikleştikten sonra 14 kuzummAynen benım pik olsun ondan sonra 15 gun saycam bakalım
Senın çatladı mı gı
Pik olsun ondan sonra anlıcamhala anlatamadık yahuu silikleştikten sonra 14 kuzumm
benim 2 3 gün önce oldu ağrılarım 2 gündür yok muhtemelen çatladı program da 28 arlaık yum.günü diyor :) o yüzden 2 3 gün önce gelir adetim diyorum
İnşallah canım bakalımonu da önümüzdeki hafta içi görürüz gibi ne dersin?
İyice eminiz demi yokBen hiç iğne veya hap kullanmadım canım hiç bilmiyorum .
herşeyin hayırlısı gerçekten benimde nisanda dış gebeliğim oldu allahtan erken tespit edebildim de ilaçla sonlandırıldı operasyona gerek kalmadan sonra ramazan bayramının birinci günü hamile olduğumu öğrendim oda 5. ayında sonlandı. terzi kendi söküğünü dikemiyor burda gebelerime danışmanlık yapıyorum ama iş kendime gelince basiretim bağlanıyor
Çok geçmiş olsun canim. Çok üzüldüm benim de aynısı olmuştu çok zor bir durumAynen canım inan hamıle kalıp onu kaybetmek daha zor .
hayatımda unutmayacağım anlardan biri
13 rakamını hayatım boyunda hiç sevmedim . Demekki sebebi varmış
Canım ben sanki görüyorum cizgiYok canım
Ama bat ta 2 ocak ?
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canim. Çok üzüldüm benim de aynısı olmuştu çok zor bir durum
geçmişi bilmeden nasıl konuya dahil olayım canımdvtb canım geçmişi okumasan direk sohbetten girsen :)) hayır sen şimdiki sayfaya gelene kadar işin oluyor geri gidiyorsun
konuşalım az..
Mesajları beğenip kaciyongeçmişi bilmeden nasıl konuya dahil olayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?