- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Aa seninki de geliyor mu ?Ertele bir kaç gün takviminiSağol cnm benimde cumartesi ilacımı kesti doktorumuz normalde bir sıkıntı yoksa ilacı kestikten sora 3-4 güne doğum oluyor demişti bugün 5. Günümüz akşam kontrole gideceğim şimdilik gelen giden bişey yok bakalaım çok az ayakta duruyorum sürekli yatış halindeyim
Doktorum söylemesi öyle ama şimdiye gelen giden birşey yok ne su ne nişan geldi. Ama akşamları sancılarım oluyor genlde kasık yerlerimde adet sancısı gibi daha çok. Kasıklardan bacaklarıma sızlama vuruyor. Karnımda sertleşmeler zaten çok tandır oluyor. Bunlar belirtimidir bilmemAa seninki de geliyor mu ?
Ne çabuk geçti zaman
Şaka maka benim de 4 ayim kaldı
Evet canım.ogretmen anne gibi bir şeydi önceki ismimYine takılıyorum buralarda arada bir
Ben seni çıkaramadım isim değişikliği m yaptın ?
Evet canım.ogretmen anne gibi bir şeydi önceki ismim
Saçma geldi değiştirdim
Bu arada avatarları da kk otomatik değiştirdi dün ,oyuncak vardı önceki avatarimda
Benimde tansiyon bu ara dengesiz gidiyor bu zamana kadar tansiyon sorunu yaşamadım hiç yarın doktora gidince soracağım. Ne zamana kadar erteleyecegim :))))Ertele bir kaç gün takviminiSağol cnm benimde cumartesi ilacımı kesti doktorumuz normalde bir sıkıntı yoksa ilacı kestikten sora 3-4 güne doğum oluyor demişti bugün 5. Günümüz akşam kontrole gideceğim şimdilik gelen giden bişey yok bakalaım çok az ayakta duruyorum sürekli yatış halindeyim
Hepsini yapıyorum deniyorum inşallah faydalı olur ek olarak pilates topu :))Sağlıkla gelsin inşallah
Yürüyüş ,squat , hurma ,ilişki aklıma gelenler
Olur muuu, insan özlüyor artık . Bu zamana kadar zaten hep terlik pijamaydi bende değişen bişey olmicakKızlar doğurmayın içinizde tutun bebislerisonrası gerçekten pijama terlik dağınık topuz ve bebek ile geçiyor
Benim komple hayatım değişti bir anda ev hayatına atılıp bir anda anne olunca sudan çıkmış balığa döndümOlur muuu, insan özlüyor artık . Bu zamana kadar zaten hep terlik pijamaydi bende değişen bişey olmicak
Allah yardımcın olsun psikolojin bozulmasinda , malum hem lohusalik hem misafirler hemde hayat değişikliği :)Benim komple hayatım değişti bir anda ev hayatına atılıp bir anda anne olunca sudan çıkmış balığa döndüm
uiyyy 40 hafta bitiyorMerhaba günaydın kızlar..
Ben hala doğurmadım
İnanki hiç ihmal etmiyorum sancım da var yok değil ama yeterli değil sanırım. Suni sancidan korkuyorum devlette yapacağım doğumu inşallahuiyyy 40 hafta bitiyorcanım yürüyüs pilates ihmal etme. aslında bunlar doğum başlaması için değil de kolay doğum için çok önemli. bebek geleceği zamanı kendi seçiyor sağlıkla gelsin insallah
Sağlıkla gelsin inşallahhİnanki hiç ihmal etmiyorum sancım da var yok değil ama yeterli değil sanırım. Suni sancidan korkuyorum devlette yapacağım doğumu inşallah
ben full suni sancı ile doğum yaptım diyebilirim. hiç korkmasın gözün. ennn düşük doz ile başladı ebe. yava yavas 15 dkda bir dozu yükseltti. ben hiç extra dayanılmaz ağrılar çekmedim. tabi ki gerek kalmaması en güzeli. hayırlı sağlıklı bir sekilde kurtul sende insallahİnanki hiç ihmal etmiyorum sancım da var yok değil ama yeterli değil sanırım. Suni sancidan korkuyorum devlette yapacağım doğumu inşallah
Ağrı eşiğim yüksektir aslında ama bilmemek korkutuyor insanı. Kendi sancın yok diyemi suni sancı aldın sende? Kaçıncı haftada doğum yaptın? Bebek kaç kilo doğdu peki ? Merak ettim devlette 4kilo üzerini normal yapmıyorlar diye biliyorumben full suni sancı ile doğum yaptım diyebilirim. hiç korkmasın gözün. ennn düşük doz ile başladı ebe. yava yavas 15 dkda bir dozu yükseltti. ben hiç extra dayanılmaz ağrılar çekmedim. tabi ki gerek kalmaması en güzeli. hayırlı sağlıklı bir sekilde kurtul sende insallah
İnşallah hayırlısıyla gelseydi isircam popisini :)))Sağlıkla gelsin inşallahhiyi haberlerini bekliyorum.
ağrı eşiğim yüksek benim de. suyum geldi hastaneye gittim sancılar yeterli olmadığı için suni aldım. ilk gittiğimde 2 cm idi. belki de açıklığım olduğu için suni işe yaradı. 39+3de doğum yaptım. 3200 gr doğduAğrı eşiğim yüksektir aslında ama bilmemek korkutuyor insanı. Kendi sancın yok diyemi suni sancı aldın sende? Kaçıncı haftada doğum yaptın? Bebek kaç kilo doğdu peki ? Merak ettim devlette 4kilo üzerini normal yapmıyorlar diye biliyorum
Rabbim hayırlısıyla banada nasip etsin inşallah kucağıma almayi. Dünyaya gelen büyüyüveriyor. :)ağrı eşiğim yüksek benim de. suyum geldi hastaneye gittim sancılar yeterli olmadığı için suni aldım. ilk gittiğimde 2 cm idi. belki de açıklığım olduğu için suni işe yaradı. 39+3de doğum yaptım. 3200 gr doğdu
öyle, hiç geçmeyecek sandığım kabus gibi günler bitmis, 4 bucuk aylık olmusuz bileRabbim hayırlısıyla banada nasip etsin inşallah kucağıma almayi. Dünyaya gelen büyüyüveriyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?