- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Sabır taşım çatladı
Zatenn son dr tüp bebek dedi, eşim diyor anasına çekmiş parasız gelmeyecekÖyle biz insanoğlu memnun olmuyoruz şuan kendi adıma söylüyorum allah'ım olsun heryer raziyim diyordum ama bi kaç günde bulantılardan nefret ettim allah'ım bir an önce geçsin diye dua ediyorumnormalle olmazsa tüp bebek yaparsın en son çare belki seninki paracidir ne biliyon
İnşallah demekkten başka umut varmı ki acaba
Evet ya sürekli koyulasmasini bekliyorum malesef son iki genel kimyasal olunca kafaya taktım malesefBence koyulasma var . Ii dusunelm ii olsn. Her gun cok yapilnca cok fark etmez sanki bildgm
Çok haklısın cnm adet bi geçseydi cidden bide kalpatimi duysaydim baya rahatlardimAdet geçene kadar bekleme bunu sen benden daha iyi biliyorsun sabir hergun aynı çıkmıyor benim beta hcg 41 ken çizgi gözükmüyordu bile çok üzülmüştüm o yüzden kafana takma araya ara koyarak tapsan kafan daha rahat olur valla
Bundan sonra kan verip takip et . Yoksa bole testle daha cok stres olcksin. Rabbim tamamina erdirsn bu sefer insllhEvet ya sürekli koyulasmasini bekliyorum malesef son iki genel kimyasal olunca kafaya taktım malesef
Salı tekrar vericem cnmBundan sonra kan verip takip et . Yoksa bole testle daha cok stres olcksin. Rabbim tamamina erdirsn bu sefer insllh
Değildir inşallah canımBuğun dra gitmiştim dahiliyeye tiroid yuksekti betada baktirdim 62.6 çıktı kizlar 3+3 gozukuyo suan adete 4 var
Inş cnm insDeğildir inşallah canım
Benim battan 4 gün sonra 113 çıktı değerim
Kimyasal değildi ..
Senin daha 4 varmış ,artacak inşallah
Canım hemen kimyasal deme ama ya birden koyulaşma olmaz zaten Allahtan umut kesilmezBuğun dra gitmiştim dahiliyeye tiroid yuksekti betada baktirdim 62.6 çıktı kizlar 3+3 gozukuyo suan adete 4 var
Benimde 2 kere üst üste kimyasal olmuştu ama Bi daha hiç olmamıştı. İçini rahat tut canım inşallah sağlıkla ilerlesinEvet ya sürekli koyulasmasini bekliyorum malesef son iki genel kimyasal olunca kafaya taktım malesef
Canım koyulaşma çok iyi bence. Kesinlikle kimyasal olmadığını düşünüyorum benEki Görüntüle 2565363 günaydın kizlar bugünkü testim
Salı yada çarşamba düşünüyorum cnm insCanım koyulaşma çok iyi bence. Kesinlikle kimyasal olmadığını düşünüyorum bentekrar kan ne zaman vericeksin ?
MaşAllah barekAllah canım gayet güzel koyulaşma sağlıklı insAllah bebisinEki Görüntüle 2565363 günaydın kizlar bugünkü testim
Ayy çok sukur cnm yaaa cok sukurrrMaşAllah barekAllah canım gayet güzel koyulaşma sağlıklı insAllah bebisin
Kaç senelik bekleyişti canım sizin sabrın sonu selamet oldu insAllahAyy çok sukur cnm yaaa cok sukurrr
Aslında ilk kızında kızında bekledim cnm 1 kürtaj bu düşük sonra 5.yılda oldu sonrası hep hamilelikle geçti diyebilirimKaç senelik bekleyişti canım sizin sabrın sonu selamet oldu insAllah❣
MaşAllah kız insAllah bu sefer sağlıkla kucağına alırsınAslında ilk kızında kızında bekledim cnm 1 kürtaj bu düşük sonra 5.yılda oldu sonrası hep hamilelikle geçti diyebilirim
Kizim 9 aylıkken tekrar kalmışım 23 haftalik erken doğum oldu mecburi korundum sonra kimyasal oldu geç eylülde tekrar kimyasal buda 7. Gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?