- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Sıkıntı olcagını sanmam kuzum ben ilk öğrendiğim günler 16 bin adım atıyodum raflara uzanıyodumm hiç bişi olmadı şükür.
Kağan kocatepenin videosu var izle sağlıklı bebek hoplamayla zıplamayla düşmez diye allaha emanet onlar içini ferah tut edebildiğin kadar dikkat et yeter.
Zaten adet olcak gibi ağrılar oluyo gebeliğin başında kasıklarda.
Belki pedela basmasanda olcak:)
Bide ben senin yerinde olsam kan verir bi artışa bakardım zeynom.
Ben 42 den 120 küsürlere cıktıgı an anlamıştım sağlıklı ve normal gebelik oldugunu:)
Sağlıkla ilerlesin insAllah canımAynen bende yavaş yavaş calistim ilk bi ağrım oldu sonra geçti sürekli ayak degistirdim birarada yüklenmiyorum hadi bakalım inşallah gümbür gümbür duyarsın kalp atışını ❤
Sağlıkla ilerlesin insAllah canım
Amin kuzum
Öyle canım işte mecbur kalınca yapıcak bişey yokGerçi sende haklısın ama işte insan birilerini arıyor bazen yardim edecek çocukla ilgilencek güven meselesi hele en kötü şey o Herald e bende bırakamam gibi geliyor ama calsiinca mecbur bırakmak zorunda kalacaz allah yarrdimcin olsun ama etrafımda bu kadar düşünme yapmak zorundalar ayrıca
Öyle canım işte mecbur kalınca yapıcak bişey yok
3 4 gün benimde çok ağrım olmuştu canım bol su iç dinlen biraz. Geçicek inşallah regl tarihi geçinceBelim sırtım ve sağ kâsigim çok şiddetli ağrı var normal mi anlamadım ya heleki sağ kâsigim bacağıma doğru yanıyor sanki o derece ağrıyor
3 4 gün benimde çok ağrım olmuştu canım bol su iç dinlen biraz. Geçicek inşallah regl tarihi geçince
Aynen öyle sadece hayırlısını dile kuzumOf inşallah ya bugüne kadar hiç sıkıntım yoktu bugün korkmaya başladım adet zamanı yaklaşınca dış ağrım olurdu yine başlayınca cok korktumallahim hayirlisini nasip etsin
Aynen öyle sadece hayırlısını dile kuzum
Bariz belli bebiş geliyorrrr
Kötüyü çağırma canım benim de hala ağrım oluyor normal ama çok anormal ağrın varsa acile git kanama vs yani başka türlü korkma Allah in izniyle bebisin yerleşiyorTekrar silinmesinden korkuyorum valla bugün çok ağrım.olunca tırstım dişlerim felan da çok ağrıyor
MaşallahhhŞimdi yaptım farklı marka
Kötüyü çağırma canım benim de hala ağrım oluyor normal ama çok anormal ağrın varsa acile git kanama vs yani başka türlü korkma Allah in izniyle bebisin yerleşiyor
Kötüyü çağırma canım benim de hala ağrım oluyor normal ama çok anormal ağrın varsa acile git kanama vs yani başka türlü korkma Allah in izniyle bebisin yerleşiyor
Maşallahhhbence gayet sağlıklı ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?