- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Sakla balım bu sefer ❤
Ama ben inanıyorum bu sefer sağlıklı bir tosun geldi
Canım çok sevindimÇok saol allah razı olsun inşallah bakalım kısmet sabredip gorecz
O belli olmaz marianında tek ilişki ile kız olduBende inanıyorum takvim bile yaptım şimdiden bebek odalarına bakmaya başladım he bide erkek hissediyorum hem his hemde hiç üst üste ilişki olmadı ya 3 gün arayla yada 4 gün arayla oldu
Tabi ki de kalmış olabilirsinizkızlar gunaydınnn
Adetim 3 gün gecikti doğal yolla korunuyoruz ama hamile kalmış olabilir miyim? adetlerimde düzenlidir 3 gün gecikmezdi hiç.. 1 gün gectiğinde test yaptım negatif çıktı aradan 2 gün daha gecti ama adet olmadım hala 3 gün gecikti yani
Testine baktım.koyulaşmıs hadi gözünüz aydınYüce rabbim takvimi silmeyi nasip etmesin inşallah ❤
Ben ilk doğumdan sonra taktırdım
Bende doğumdan sonra spiral taktırıyim diyorum direk tüpleri mi bağlatsam yada
10 guncuk mu
Gelmiş valla
Vay anasini sayin seyrcilerr takvim de yapmis pipilinin anasii
Canım çok sevindim
Güzel haberini bekliyoruz☺
O belli olmaz marianında tek ilişki ile kız oldu
Ama gönlündeki erkekya hem cok sağlıklı hemde pipili olsun annesi
Testine baktım.koyulaşmıs hadi gözünüz aydın
Gelmiş valla
Bu topik gerçekten uğurlu
Aynı anda 3 topikte yazıyordum benzer içerikli
En düzeyli burası gelmişti
Sonra sadece buraya yazmaya basladim
Vay anasini sayin seyrcilerr takvim de yapmis pipilinin anasiihayrli olsn cnm simdiden. Cok guzl oldu bole devam eder insllh
Ii yaptin cikmicak Allhn izniyle. Ii dusunelm ii olsn insllhIvıt ilk gebelikte hiç yapasım gelmemişti bunda hemen yaptım içimde hiç kötü his yok inşallah fos çıkmaminşallah cnm amin çok saol ❤
Ii yaptin cikmicak Allhn izniyle. Ii dusunelm ii olsn insllh
Valla orasını Allah bilirBende inanıyorum takvim bile yaptım şimdiden bebek odalarına bakmaya başladım he bide erkek hissediyorum hem his hemde hiç üst üste ilişki olmadı ya 3 gün arayla yada 4 gün arayla oldu
Spiralle hamile kalan bende hiç görmedim çevremde ya. Bende öyle yaptırırım büyük ihtimal. Doğumdan sonra kontrole gidilince taktırırım artık aman yok hamilelik benden uzak olsunBen ilk doğumdan sonra taktırdım
Regl kanamasını arttırması dışında bir sıkıntı ve istenmeyen gebelik yaşamadım.:)3 yıl kaldı tam
Ama her yıl düzenli kontrollerime gittim
Valla orasını Allah bilir
Sağlıklı olsun da ne olursa olsun de kuzum. Bizim tek ilişki ile kız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?