- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
İlk 5dakikada çıktıysa süper bir haber.
Yarın tekrarla bakalım
İnşallah vardır bebis
Çok sevindim ben şimdiden ☺☺☺
cok sevindiiim, insallah hayırlıysa saglıklıdır ve seninledir :)Alttaki bugüne ait üstteki dünün var ama sağlık li mi kimyasal mi ilerleyen günlerde gorcez bakalım adet öncesi çok koyulaşma breklemiyorum zaten bakalım kısmet gerisi
cok sevindiiim, insallah hayırlıysa saglıklıdır ve seninledir :)
Kuzum inşallah yanıltmıyodur bebetime bi defa kullandım yoktu çıkmadı. test ne kadar kötü olursa olsun yoksa çıkmaz heralde. İyi haberlerini bekliyorum.Çok saol allah razı olsun inşallah bakalım kısmet sabredip gorecz
Kuzum inşallah yanıltmıyodur bebetime bi defa kullandım yoktu çıkmadı. test ne kadar kötü olursa olsun yoksa çıkmaz heralde. İyi haberlerini bekliyorum.
Gözün Aydın canım çokkk sevindim sağlıkla ilerler insallahAlttaki bugüne ait üstteki dünün var ama sağlık li mi kimyasal mi ilerleyen günlerde gorcez bakalım adet öncesi çok koyulaşma breklemiyorum zaten bakalım kısmet gerisi
Doğal yolla korunmak ne demek?kızlar gunaydınnn
Adetim 3 gün gecikti doğal yolla korunuyoruz ama hamile kalmış olabilir miyim? adetlerimde düzenlidir 3 gün gecikmezdi hiç.. 1 gün gectiğinde test yaptım negatif çıktı aradan 2 gün daha gecti ama adet olmadım hala 3 gün gecikti yani
kızlar gunaydınnn
Adetim 3 gün gecikti doğal yolla korunuyoruz ama hamile kalmış olabilir miyim? adetlerimde düzenlidir 3 gün gecikmezdi hiç.. 1 gün gectiğinde test yaptım negatif çıktı aradan 2 gün daha gecti ama adet olmadım hala 3 gün gecikti yani
Gözün Aydın canım çokkk sevindim sağlıkla ilerler insallah ❤
eşim korunuyor yaniDoğal yolla korunmak ne demek?
Hey Allahım bende diyorum bitkisel bir şey herhaldeErkeğin geri çekilmesi
bugun aksama kadar olmazsam yapıyım yaniTekrar test yap geç dollenme olabilir belki
bugun aksama kadar olmazsam yapıyım yani
çok doğru dedin. öyle korunma olmaz her zaman risk var. insanlar tüplerini bağlatıyor da gebe kalabiliyor hala:)Doğal yolla korunmak ne demek?
Hey Allahım bende diyorum bitkisel bir şey herhalde
çok doğru dedin. öyle korunma olmaz her zaman risk var. insanlar tüplerini bağlatıyor da gebe kalabiliyor hala:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?