Canım sağol çok teşekkür ederim .H E sanirm bebeğin olmuş yemek topiginde az biraz konusmuslugumz var seninle çilekli pastanla hatrliyirm seni :)
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Miiis gbi kokulunla uzun seneleriniz olsun
Aa gözünaydınnnKızlar aylar oldu, bir selam vermek istedim eski arkadaşlara..
Doğumunu yapanların bebekleri hayırlı olsun, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah..
Doğumunu bekleyenlere sabır diliyorum, inşallah vakti zamanı gelince hayırlı doğumları olur.
Hamile kalmayı deneyenlere de Rabbim yardım etsin, en hayırlı zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah..
Anladım canım kolay gelsin ben çalışmıyorum şuan evdeyim eşimin de kendi işi olduğu için götürecek artıkHaftaiçi zor, eşim de ben de çalışıyoruz :)
Teşekkür ederim
Teşekkürler, amin inşallahAa gözünaydınnn
rabbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahhhhh
Gonulmeyvesi gönül sabah test yaptın mı? Atmamışsın buraya merak ediyorum
Gebelik testini yapmadan bir önceki gece bir kasık ağrısı eşime dedim yine tutmadı ya gece yada sabaha kesin hastalancam dedim sabah olmayınca testi yaptım çift cıktı hemen gittim kan verdim ordada cıktı ama hemen akabinde haftasına grip geçirdim hamilelik başlarında olur dediler eskiler biliyor ya herşeyikan testi yaptırdın mi testen sonra
Şüphen varsa ağrı kesici içmeseydin keşke bende migren var düşün kafamı duvarlara vurduran cinsten içmemekte fayda var yada hamilelikte alınan parol icebilirsin o zarar vermiyormuş kullanılan kremlerin bile yan etkisi olabilir sormak lazım, inşallah hamile çıkarsın haberini bekliyoruz hayırlısı olsun hakkında..Yok canım yaptırmadım
Benimde adet bittikten bi kaç gün sonra kasığıma çok şiddetli ağrı girdi ve o gün burnum full aktı
Ertesi günde çok şiddetli baş ağrısı yaşadım ağrı keisci içmek zorunda kaldım ki ben ilaç kullanmayan biriyim
Şüphen varsa ağrı kesici içmeseydin keşke bende migren var düşün kafamı duvarlara vurduran cinsten içmemekte fayda var yada hamilelikte alınan parol icebilirsin o zarar vermiyormuş kullanılan kremlerin bile yan etkisi olabilir sormak lazım, inşallah hamile çıkarsın haberini bekliyoruz hayırlısı olsun hakkında..
Ben zararı var diye biliyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa onlarda yazar mutlaka. Netten de bir araştır bakalım ismini falan.Ağrı kesiciyi içtiğimdr daah yumurtlama olmamıştı evet parol içtim
Kremlerinde mi etkisi oluyor
Antibyotikli krem kullanıyorum şuanda varmı yokmu bilmiyorum
Ben zararı var diye biliyorum bilgisi olan arkadaşlar varsa onlarda yazar mutlaka. Netten de bir araştır bakalım ismini falan.
Kalça ağrım olmadi kasıklarım baya ağrıdı onun ağrısından hissetmemiş bile olabilirim canım oyuzden adet olcam sandım ama hamile oldugumu öğrendikten sonra da devam etti tutunmaya çalıştığı için normalmiş şuanda da belim ağrıyor çok iş yapamıyorumKalça ağrısı yaşadın mı canım srn
Kalça ağrım olmadi kasıklarım baya ağrıdı onun ağrısından hissetmemiş bile olabilirim canım oyuzden adet olcam sandım ama hamile oldugumu öğrendikten sonra da devam etti tutunmaya çalıştığı için normalmiş şuanda da belim ağrıyor çok iş yapamıyorum
Yok valla tut kız doğurma 40 ı doldur sonra zaten Dr teyzeler zorla çıkarırSorma Maria'm ya doğur da doğur doğurmuyorum ulen
Allah razı olsun sizlerden de inşalah o mutlu haberleri olucaz bir kız daha geliyor demekki maşallah .Teşekkür ederimDeğişmezse kız Seninki de geldi gelecek, inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz.
Teşekkürler, amin inşallahSenin bebişin de hayırlı olsun, darısı başımıza
Aman Ece sen tut daha içerde erken anacımBrrk kız senin haftan iyi dolmuş bı ıkın bakim belki gelir ipek böceği
Abi ama bak mızıkçılık yapıyorsun 38 bitene kadar beklerim diyordun hadi benim gibi olsan neyse 38 39 da doğursam 2019 40 ta doğursam 2020 olacak40ta doğurmayı planlıyorum, bekliceksin
Kızlar aylar oldu, bir selam vermek istedim eski arkadaşlara..
Doğumunu yapanların bebekleri hayırlı olsun, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah..
Doğumunu bekleyenlere sabır diliyorum, inşallah vakti zamanı gelince hayırlı doğumları olur.
Hamile kalmayı deneyenlere de Rabbim yardım etsin, en hayırlı zamanda hamile kalmayı nasip etsin inşallah..
Daha 38 e yeni giricem yarın bitirene kadar bekleAbi ama bak mızıkçılık yapıyorsun 38 bitene kadar beklerim diyordun hadi benim gibi olsan neyse 38 39 da doğursam 2019 40 ta doğursam 2020 olacak
Bence tam.yumurtlama gününde olcak diye de bir şey yok adetten sonra 10 için de denenmeli tam nezaman tuttu dr tam net onuda bilemez yani siz umudunuz kaybetmeyin çok takınca da olmuyor birde çocuk yapmak için o bilinçle değilde biraz yaşamaya zevk almaya bakın oda etkiliyormuş sanırım
Amin canımÖyle biliyorum artık pekte takmıyorum hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?