4 ay sonra kaldım ben bu arada çok kafana takma birde çokMerhaba kızlar bende hamılelık ıstıyorum agustos ayında korunmayı bıraktım takvıme gore bırlıktelık oldu ve ılk ay hamıle kaldım ama kımyasal oldu eylulde cok uzuldugum ıcın korundum ekımde baslarım dedım ekım ayında ovulasyon testı uyguladım gunlerı degerlendırdım ama malesef tutmadı adet oldum...sormak ıstedıgım soru var
*ovulasyon testı deneyen ya ılk seferde hamıle kaldıgını soluyor yada hala hamıle kalamamıs hıc mı yok 3 ayda 5ayda hamıle kalan ornek?bunu cok merak edıyorum ,tam yumurtlama gunlerını yakalayıp ılıskı yasamasına ragmen bırkac ay sonra hamıle kalan oldu mu topıkte hepsını okuyabılmem ımkansız oldugu ıcın yardımınızı rıca edıyorum
ben ovulasyonu cok guzel uyguladıgım ıcın hamıle kaldım gozuyle bakmıstım(takvımle kaldıgımıcın ılk denemede)
Amin canım sağol ama alkol ve sigara da çok etkiliyor ben eşim içmediği için sigarayı 2 sene önce bıraktım çok şükür şuan kokusu bile pis geliyor ki asla hamileyken vicdanım el vermez yapanlara da çok kızıyorum doğunca o çocuk astım oluyor vs. Bence azaltın sadece kadınla iş bitmiyor erkek de önemli canlı olcakki tutsun keçiboynuzu ceviz sağlıklı beslenmeye başlayın ınsallah olur güzel haberlerini bekliyoruzBaba progesterom verdı ama tutunamadıınsallah senınkı saglıkla ılerler canım esımde alkol sıgara var bendede sıgara var nasıl olcak bılmıyorum yukurrlama donemı ıyı yaptık ama tutmadı
Insallah kuzum cok cok tsk eserım sen ovulasyon testını 4ay ıyı degerlendırmene ragmen mı kalamadın hamıle?4 ay sonra kaldım ben bu arada çok kafana takma birde çok
Amin canım sağol ama alkol ve sigara da çok etkiliyor ben eşim içmediği için sigarayı 2 sene önce bıraktım çok şükür şuan kokusu bile pis geliyor ki asla hamileyken vicdanım el vermez yapanlara da çok kızıyorum doğunca o çocuk astım oluyor vs. Bence azaltın sadece kadınla iş bitmiyor erkek de önemli canlı olcakki tutsun keçiboynuzu ceviz sağlıklı beslenmeye başlayın ınsallah olur güzel haberlerini bekliyoruz
Vala bı hesaplayip cikamadm işin içinden umudum kadın dogumcu artık benimo ne derse ona göre guncelliycem
Aman Ece sen tut daha içerde erken anacım
ben ilkinde çizgi görüyorumKızlarr selamlar nasılsınız
Bugün bat günüm henüz adet olmadım
Bir iki gün öncesinden başlardı adet ağrım
Ama yok
Dünden beri karnım gurul gurul sadece
Hamile kalan arkadaşlar hep adet ağrısı gibi ağrı çektiklerini fakat hamile olduklarını söylüyorlar,
Acaba ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı
Nefesim 2 gündür tıkanıyor toza maruz kalmış gibi ara ara öksürüyorum
Bi değişik olan bu var başkada bişey yok
Bide dün test yaptım ama geçen aydan tecrübeli olaraktan inanmıyorum onu da ekleyeyim
Yapınca hemen çıkmadı sabah gördüm
Ben ilk doktora gittim hamile kalmak istediğimi söylemiştim muayene etti adet döneminden birkaç gün geçmişti yumurta 6 cm falan dedi 8 cm olunca çatlıyor dedi bana belirli günler yazdı bizde o.gunler denedik çok şükür son eylül de adet oldum şuan nasipse bekliyoruz bebisi düşük riski olduğu için daha önce düşük yaptım progestan kullandım 3 aya girince bıraktım ve folik asite de hamile kalmadan 3 ay önce başlamıştım beslenmenize de dikkat edin esin de sende..adet günlerinden sonraki yumurtlama dönemini iyi takip et inşallah kalırsın
Evet ağrı oluyor o günler ve akıntı oluyor ordan da anlarsın yumurtlama gününü canımBise sorcam 8 cm olunca çatlıyormu dedi ben 20 ve üstü diye biliyorumbende gecen gittigimde 4 dedi ozaman bnzmki su siraksr catliyor demek herslde bende diyorum niye bU kadar ağrım var
Evet ağrı oluyor o günler ve akıntı oluyor ordan da anlarsın yumurtlama gününü canım
Gebelik testini yapmadan bir önceki gece bir kasık ağrısı eşime dedim yine tutmadı ya gece yada sabaha kesin hastalancam dedim sabah olmayınca testi yaptım çift cıktı hemen gittim kan verdim ordada cıktı ama hemen akabinde haftasına grip geçirdim hamilelik başlarında olur dediler eskiler biliyor ya herşeyiKızlarr selamlar nasılsınız
Bugün bat günüm henüz adet olmadım
Bir iki gün öncesinden başlardı adet ağrım
Ama yok
Dünden beri karnım gurul gurul sadece
Hamile kalan arkadaşlar hep adet ağrısı gibi ağrı çektiklerini fakat hamile olduklarını söylüyorlar,
Acaba ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı
Nefesim 2 gündür tıkanıyor toza maruz kalmış gibi ara ara öksürüyorum
Bi değişik olan bu var başkada bişey yok
Bide dün test yaptım ama geçen aydan tecrübeli olaraktan inanmıyorum onu da ekleyeyim
Yapınca hemen çıkmadı sabah gördüm
Bence tam.yumurtlama gününde olcak diye de bir şey yok adetten sonra 10 için de denenmeli tam nezaman tuttu dr tam net onuda bilemez yani siz umudunuz kaybetmeyin çok takınca da olmuyor birde çocuk yapmak için o bilinçle değilde biraz yaşamaya zevk almaya bakın oda etkiliyormuş sanırımYumurta günlerimi.biliyorum adetim hiç şaşmaz ama.gecen ay incir bal çörek.otu yapmıştım.erken yumurtladım pazarteside doktora gittim 4mm dedi 14.günümdu adetimin küçükler daha dedi gece hafta oldu benim sefaf akıntılarım dış ağrım vs bu bi kaç.gundur şiddetli bel ağrısı ve kasik agrisi var doktor gelismemis deyinxe yunurtlamya yormadim hic üşüttüm zannediyorum
40ta doğurmayı planlıyorum, bekliceksin
Aman Ece sen tut daha içerde erken anacımBrrk kız senin haftan iyi dolmuş bı ıkın bakim belki gelir ipek böceği
Tesekkur ederim..Cok sagolun..Sezaryen oldu benim..40+1 de..Normal dogum icin bekledim ama catim dar oldugu icin olmadi.. Siz de saglikla kavusun insallah..Allah analı babalı büyütsün ipek böceğiniziBende bugün yarın bekliyorum hanımefendiyi Normal doğum mu yaptınız sezaryen mi?
Allah hayırlı evlat etsin analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza bizede kucağınıza almayı nasip etsin..Tesekkur ederim..Cok sagolun..Sezaryen oldu benim..40+1 de..Normal dogum icin bekledim ama catim dar oldugu icin olmadi.. Siz de saglikla kavusun insallah..
Benim doktorum kendisiAnadolu yakasında bulunan medicana çamlıca da dr.hüseyin arık'a randevu aldım bu yakada çok yer bilmediğim için yorumlara göre baktım bilgisi olan varmı acaba düzenli bir doktor bulmam lazım artık medicalpark da gökmen bey vardı gittim ama kendisi çok kibirli ve suratsız ve muayene ücreti 300 verip devam etmek istemedim.bilgisi olan paylaşabilirmi nereye gidiyorsunuz
Çok teşekkür ederim tavsiye etmeniz içimi rahatlattı sağolun inşallah bende mennun kalırımBenim doktorum kendisiBiz oldukça memnunuz. Bir arkadaşıma da tavsiye etmiştim, onlar da memnun kaldı devam ediyor Hüseyin beye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?