H honey bunch sen sanırım bu hastaneye gidiyordun?Anadolu yakasında bulunan medicana çamlıca da dr.hüseyin arık'a randevu aldım bu yakada çok yer bilmediğim için yorumlara göre baktım bilgisi olan varmı acaba düzenli bir doktor bulmam lazım artık medicalpark da gökmen bey vardı gittim ama kendisi çok kibirli ve suratsız ve muayene ücreti 300 verip devam etmek istemedim.bilgisi olan paylaşabilirmi nereye gidiyorsunuz
Yok cnm ben bostancı central hospital cengizhan kolata ya gidiyordumH honey bunch sen sanırım bu hastaneye gidiyordun?
İçmeyin valla içiyorsanız da Az içinIlk seferde bitane olsun diğerleri sonra olsun lütfen sağlık li olsun bitane olsun benim olsuninşallah abla ya eşim.cok dikkat ediyor allah razı olsun hiç biseye gık demiyor sorgulamıyor bile adamı zehirlesem içer o derece sadce sigara azalttı ama bırakmadı bende oturuyo içiyom onla
Hayırlısı tektar kontole çağırdı mi peki Dr cnm
İçmeyin valla içiyorsanız da Az için
Olur olur inşallah umudunuzu yitirmeyin yeterki
Merhaba kızlar bende hamılelık ıstıyorum agustos ayında korunmayı bıraktım takvıme gore bırlıktelık oldu ve ılk ay hamıle kaldım ama kımyasal oldu eylulde cok uzuldugum ıcın korundum ekımde baslarım dedım ekım ayında ovulasyon testı uyguladım gunlerı degerlendırdım ama malesef tutmadı adet oldum...sormak ıstedıgım soru var
*ovulasyon testı deneyen ya ılk seferde hamıle kaldıgını soluyor yada hala hamıle kalamamıs hıc mı yok 3 ayda 5ayda hamıle kalan ornek?bunu cok merak edıyorum ,tam yumurtlama gunlerını yakalayıp ılıskı yasamasına ragmen bırkac ay sonra hamıle kalan oldu mu topıkte hepsını okuyabılmem ımkansız oldugu ıcın yardımınızı rıca edıyorum
ben ovulasyonu cok guzel uyguladıgım ıcın hamıle kaldım gozuyle bakmıstım(takvımle kaldıgımıcın ılk denemede)
Hadi hayırlısı kuzumAdet olunca gidicem hormon testi yapıp takibe başlıcaz dedi aynen hayırlısı bakalım daha neler olacak
Allah analı babalı büyütsün ipek böceğiniziMerhaba..Ben de Kasim annesiyim.Burayi da takip ediyordum.12 Kasim da kizimi kucagima aldim.Mesajinizi gorunce yazmak istedim.Ben de kizimin adini ipek koydum:)))Saglikla gelsin bebeginiz insallah sizin de..
Yaaa az önce hastaneden geldim 1,5 saat kucağımdaydı geldiğimden beri fotoğraflarına bakıyorum nasıl bir aşkmış evlatama o kokusu o gülüşü hepsine bedeluyutmak için can atıp uyurken özleyip fotograflarına bakacaksın daha
YaaaaaYaaa az önce hastaneden geldim 1,5 saat kucağımdaydı geldiğimden beri fotoğraflarına bakıyorum nasıl bir aşkmış evlat
Gönül ben görüyorum sanki yaKızlarr selamlar nasılsınız
Bugün bat günüm henüz adet olmadım
Bir iki gün öncesinden başlardı adet ağrım
Ama yok
Dünden beri karnım gurul gurul sadece
Hamile kalan arkadaşlar hep adet ağrısı gibi ağrı çektiklerini fakat hamile olduklarını söylüyorlar,
Acaba ağrısı olmadan hamile olduğunu öğrenen varmı
Nefesim 2 gündür tıkanıyor toza maruz kalmış gibi ara ara öksürüyorum
Bi değişik olan bu var başkada bişey yok
Bide dün test yaptım ama geçen aydan tecrübeli olaraktan inanmıyorum onu da ekleyeyim
Yapınca hemen çıkmadı sabah gördüm
Gönül ben görüyorum sanki ya
İkinci ihtimali düşünmek istiyorum benBende görüyorum canım ama geçen ayda böyle oldu 1 senedir test yaparım bilirsiniz sizdeama geçen ay ve bu ay böyle çizgiler çıkmaya başladı ya testlerden yada yavrumun gelmesine az kaldı
İkinci ihtimali düşünmek istiyorum benSabah ilk idrarla bir daha test yapsana, beyaz krem gibi bir akıntın var mı?
İkinci ihtimali düşünmek istiyorum benSabah ilk idrarla bir daha test yapsana, beyaz krem gibi bir akıntın var mı?
Bende çok fazla olmuştu kuzum kremsi beyaz akıntı hatta gebeliğin ilk 3 ayı da devam etti, birçok kişide de oldu diye biliyorum. İnşallah bebişin seninledir heyecanlandım iyiceSen nasılsın canım çok az kalmış kavuşmanıza
Hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Rabbim ❣
Bende çok fazla olmuştu kuzum kremsi beyaz akıntı hatta gebeliğin ilk 3 ayı da devam etti, birçok kişide de oldu diye biliyorum. İnşallah bebişin seninledir heyecanlandım iyice
Valla eli kulağında ipek böceğimin bekliyoruz artık ama 15 gündür aşırı hastayım antibiyotik iğneler bile fayda etmedi mecbur hapa geçti şimdi doktor iyileşene kadar doğurmamak için direniyorum resmen
Amiiin kuzum
Çok şükür canım ciğerleri tamamen toparlandı beslenmesi de iyi şimdi ilaçları kesip bir kaç gün öyle takip edecekler sonrası taburcuYaaaaaRabbim kavuştursun bı an önce nasıldı minik çok özledim Bebek kokusunu arkadaşım da doğum yaptı bı an b önce gidip koklamak b istiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?