Aynen valla bu günlerimize çok şükür erken merken gelmesinler bekleisnelr de biz çekeriz ağrı sızı napalmAynen yapıcak bişiy yok canım fitilse fitil hapsa hap.:) ben de az ütü yaptım ayakta yine ağrıyo:) neyse şikayet yoook
Yok ben ağrıdan yatamıyorum genelde bel ve sırt ağrısından, bizimki gündüz fulll aktif valla yani hareket saymaya gerek yokHareketleri gündüz mü daha aktif gece mi?
Ne şanslı bı ana maşallahYok ben ağrıdan yatamıyorum genelde bel ve sırt ağrısından, bizimki gündüz fulll aktif valla yani hareket saymaya gerek yokmaşallah, gece falan eğer ben çok dönersem, kalkıp su vs içer dolanırsam o da uyanıyor tabi anlıyorum hemen ama yatıyo sonra, yoksa en aktif olduğu dönem gündüz çok şükür
Bizimkide sanırım bütün gün abisi susmuyor ya hep konuşuyorNe şanslı bı ana maşallah
Bizimki gündüz fena değilde gece coşuyor hele babasına
Abisi konuşuyor mu onunla , seviyor mu karnını farkında mı abiliginin şuanBizimkide sanırım bütün gün abisi susmuyor ya hep konuşuyoro da Bi rahat yok yaa biraz sessiz olun diye içersen tepinip duruyor e gece de dinleniyo kuzum napsın bağrış çağrış alışsın şimdiden bizim eve sessizlik yok maalesef akşam 9 10 a kadar
Kimse yokken ikimiz varken sadece elini Krnıma koyar, daha 3.5 yaşında ve erkek olduğundan pek istekli hevesli değil.Abisi konuşuyor mu onunla , seviyor mu karnını farkında mı abiliginin şuan
Ay kurban olurum tam ağır abi , kızın çekeceği var. Hele doğsun bu sefer de kimseye sevdirmez.Kimse yokken ikimiz varken sadece elini Krnıma koyar, daha 3.5 yaşında ve erkek olduğundan pek istekli hevesli değil.Mesela Bi arkadaşın kızı var 3 yaşında her gördüğünde sarılıyor karnıma ayyy burda bebek var dimi ne zaman doğucak doğsun falan diyo o zaman bizim abi de evet o benim kardeşim ben abi olucam diyo havalara giriyo çok havalı Bi abi olucak bizim ki yaa
Bazen anne bunu kardeşime söylesene diyo, şimdi o ne dedi sana diyo, keşke Dr bize hemen verse yanımızda olsa oyunlarımı görürdü diyoama kalabalıkta falan hiç konuşmuyo konuşmak istemiyo işte erkek diye olabilir belki ağır takılıyor, kız çocuklarına bakıyorum daha hevesliler, hiç tanımayan bile karnıma koşup sarılıp kızlar. Şeyi anlamıyor. Madem kardeş orda niye doğmuyo niye gelmiyo. Tamam çok zaman oldu siyo halbuki 2 3 aydır biliyor o e hadi gelsin ben karnını sevmek istemiyorum kardeşim doğunca onu aevicem diyo sabırsızlanıyor galiba
Kesinlikle ama olsun elini karnıma koyuyor, bütün gün onun sesini duyuyor, aralarındaki bağı çokk merak ediyorumAy kurban olurum tam ağır abi , kızın çekeceği var. Hele doğsun bu sefer de kimseye sevdirmez.
38.haftada yani 13 ekim de kızım dünyaya geldiKızlar merhabadombili_xl ve nedemistimkibenn doğum yaptılar mi onlarda grupta aktiflerdi merak ettim
Selam canım, çok sağ ol, doğum yaptım evet, bebek büyütüyoruz, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bekleyen herkesinKızlar merhabadombili_xl ve nedemistimkibenn doğum yaptılar mi onlarda grupta aktiflerdi merak ettim
Sağolun kızlarben bugün öğleden sonra eve geldim kızım şimdilik kuvezde kalacak inşallah çok yatmadan çıkartacağız onu da
Evet canım takvim için belki erken bilmiyorum ama dayanamadım dün test yapmıştım silkti bugün de yaptım daha koyuydu düne göre bende yaptım takvimi yarın kan vericem insAllah
Üstteki dünün alttaki bugün yaptığım
Evet adet sancısı gibi bir ağrı ve bel ağrısı karın ağrısı olarak algılıyorum ben şuna o gitti sadece bel ve şiddetli bacak ağrım var.Öyle bi toplanma olsa anlarsın yaa. Bir tarafta toplanıyor rahim kaslarıyla ilgili.. tutup bırakıyor.. bazen sağda bazen solda bazen orta kısımda.. birde aşağı kısımda adet sancısına benzer bir ağrı oluyo bacaklarıma vuruyo.. dinlen dediler. Sık olunca insan tırsıyo. İnşallah sağlıkla gelsinlerr:)
Sağol canım Allah razı olsun amin insAllahGözün aydın canim ❤ inşallah sağlıkla devam eder
Canıımm Allah analı babalı büyütsün. Tebrik ederim..38.haftada yani 13 ekim de kızım dünyaya geldibugün 5 haftalık oluyoruz bile.ilk zamanlar gaz,emme,lohusalık vb problemlerle zaman geçmek bilmezken şimdi su misali akiyor..Kalan arkadaşlarımızda hayırlısıyla mucizelerini dünyaya getirirler inşallah..
Allah analı babalı büyütsün canım. Tebrik ederim.Selam canım, çok sağ ol, doğum yaptım evet, bebek büyütüyoruz, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bekleyen herkesinSiz nasılsınız
Canım MasAllah 25 haftalık olmuş bile senin minikAllah analı babalı büyütsün canım. Tebrik ederim.
Amin amin
Amin canm çok teşekkürler. Hayırlı olsun Bebeğin sağlıcakla büyüsünSelam canım, çok sağ ol, doğum yaptım evet, bebek büyütüyoruz, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bekleyen herkesinSiz nasılsınız
Canım gözün aydınSağolun kızlarben bugün öğleden sonra eve geldim kızım şimdilik kuvezde kalacak inşallah çok yatmadan çıkartacağız onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?