Kuzumm valla normal düşündüğüm için belli bir günümüz yok şuan
Ayy masallhh. Rabbim kolylastrsin.Kuzumm valla normal düşündüğüm için belli bir günümüz yok şuan
Beklemedeyiz tahmını doğum tarihim 23 ekim erkende gelebilir 1 hafta geçte
Muayrne oldum normal doğuma uygunmus çatım . Kızın pozisyonuda uygun kanala girmek üzere demişti doktorum . Belki kanaala girmiştir cuma günü tekrar kontrolümüz var bakalım neler olmus heyecanla bekloyorum
Ay nede çabuk geçti günler halbuki daha dün gibi kolayca dogurursun inşallah cnm durukuşuKuzumm valla normal düşündüğüm için belli bir günümüz yok şuan
Muayrne oldum normal doğuma uygunmus çatım . Kızın pozisyonuda uygun kanala girmek üzere demişti doktorum . Belki kanaala girmiştir cuma günü tekrar kontrolümüz var bakalım neler olmus heyecanla bekloyorum
Evet canım bugün gittimLollapollosaa cnm bugunmuydu senin dr kontrolün ins guzel haberlerle donersin
Ay ne güzel haberlerKuzumm valla normal düşündüğüm için belli bir günümüz yok şuan
Sen ne durumdasin canım ?Bata ne kadar var ??selam kızlar yazmıyorum ama buralardayım bende
Benim kizimda 29 ekim gozukuyodu 11 ekimde dogduKuzumm valla normal düşündüğüm için belli bir günümüz yok şuan
Gozunaydin cnm çok sevindimEvet canım bugün gittim
Duyduk kalp atışını çok şükür
Bir daha iki hafta sonra cagirdi
İnşallah en kısa zamanda tüm bekleyenlerin iyi haberlerini alırız ☺☺
Dualarım sizinle
Doğru canım mecbursun napıcaksın mecbur söylicen ama söylediğin Bi kaç kişiye benim riskli durumum var fazla kimseye söylemeyelim Allah korusun yinede tedbirli olmam laızm diye söylersin fazla yayılmasın. Senin rahat psikolojide gebelik geçirmen için ne kadar az kişi bilse o kadar iyi
. Gördün mü canım maşallah duydun kalp atışını darısı bana inşallah dua et canımEvet canım bugün gittim
Duyduk kalp atışını çok şükür
Bir daha iki hafta sonra cagirdi
İnşallah en kısa zamanda tüm bekleyenlerin iyi haberlerini alırız ☺☺
Dualarım sizinle
seni çok iyi anlıyorum canım inan aynı hizmet bende de mevcut
Hadi hayırlısı macuna hiç gerek kalmaz insAllah cnm
vala cok silikte degil umut verecek kadar pik de degil cnmKızlar adetim cuma veya cumartesi günü ovi testi böyle çıkması normal mi ve ben yine abartıyorum galiba hals bi yerlerden umut arayan ben
Aynen oyle cnm hayrlisiNe gelirse allah'tan ama insan bazen gerçekten sabredemiyor
vala cok silikte degil umut verecek kadar pik de degil cnm
Aynen oyle cnm hayrlisi
Bisey diyim mi o kopkoyu çıkanların çoğunluğu gecikmede oluyorBenimde kafam karıştı alttaki dune ait
Adet olmadan yinemi yumurtlucam acepyarında yapam bakem
Bisey diyim mi o kopkoyu çıkanların çoğunluğu gecikmede oluyorbende umut vaat ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?