hiç kkötüsünü düşünmee :)Ayy bilemedim kidış gebelik felan olmasın da insan korkuyor ya hamile kalmak İçin ayrı stres kaldıktan sonra da dış gebelik mi boş mu felan düşünmekten stres oluyor insan kalp atışı felan sürekli kafa yoruyoruz
Amin canım hepimizi korusun rabbimOy sağlıkla gelsin inşallah Rabbim ikinizi de korusun
Benimde adetim 2 gun geciktiginde kan testimde 3284 cikmisti. Normal benceKızlar beta hcg 3985 çıkmış bugün tam 30. Günümdeyim sizce değer iyi mi
Ayyy inşallah olursa sevinirim vallahiç kkötüsünü düşünmee :)
allahın izniyle sağlıklı bir bebiş o belkide iki bebiş
hım benim de dört haftalık değer bu o zaman normaldirBenimde adetim 2 gun geciktiginde kan testimde 3284 cikmisti. Normal bence20 gun sonra da kalp atisini duymustuk. 3 haftalik hamilelik degerimdi bu.
canım kızım olacak inşallah:) 12. hafta erken cinsiyet için ama görüle de bilir hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler canımMerhaba hanımlar yeni Hamisler var bu topik uğurlu topik gelen hamis oluyor mutlaka
Bizde 9 olduk bile bulantilar istifralar var ama prilam dr hafifletiyor şükür ☺
Cinsiyete sanırım az kaldi ay sonunda gidince öğrenirim diye düşünüyorum
can09e sen cinsiyeti ogrenmissinidir neyiniz olacak ☺
Kizin tek kalmadi cok guzel olur saglicakla gelsin canim hayirli olsuncanım kızım olacak inşallah:) 12. hafta erken cinsiyet için ama görüle de bilir hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler canım
sağlıklı olması birinci derece önemliydi kuzu kız erkek fark etmiyor.. hangisi olsa üzülmezdik anlıcağın:) senin kı zı oğlan mı ilki, kaç yaşında sen ne istiyorsun? :)Kizin tek kalmadi cok guzel olur saglicakla gelsin canim hayirli olsun
13 oluyor ilktede 13 de söylemişti bunda da söyler diye düşünüyorum bakalım kısmet zaten aylık kontrolümüz var söylerse ne alâ
Sağol canım Allah razı olsun
Yaaa yine var coookkk sevindimmmBata 7 varken sabah yaptım testgüya erkenden test yapmicaktim evde var ya yine dayanamadım
Yaaa yine var coookkk sevindimmm
Sabah tekrar yap yaa yada varsa 1 tane daha yapsana kizzz
Teşekkürler canım darısı isteyen herkeseD Deryakadir cnm benim cok cok sevindim masallah değerinde çok iyi çıkmış rabbim kucagina almayida nasip etsin
Amin inşallah canımEn güzelide doğunca hepsi bi anda geçip gidecek ❤ allah şifanı versin zorluk çıkartmadan atlat son aylarını ablaamin inşallah
Hadi inşallahhhBata 7 varken sabah yaptım testgüya erkenden test yapmicaktim evde var ya yine dayanamadım
Amin inşallah canım
Sana da kolay gebelik kolay doğum nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?