Benim de 5 gün kaldı soğan kürü yaptım bu ay insallah hepimizin olur en kısa zamandatekrar geçmiş olsun.
evet ovulasyon yapıyorum. perşembe pik gösterdi dün hafif silikti bugün yine pik gösterdi ben anlamadımbugün sabah idrarıyla yaptım merak edip ondan olabilir. bizse sadece perşembeyi değerlendirebildik
İnşallah sağlıkla kucaklarımıza da alırızYoo gaytt iyi bence haftada 50-100 gram alıyorlar galiba bu haftalarda. Bizimki 3 4 gün falan önde dşye 510 çıkmıştır sizinde normal yani hiç strese gerek yok zaten şimdi hızla kg alacaklar
gözün aydın canımmm ne güzel cok zor olmadan almışsın bebişini kucagına :)Çok çok teşekkür ederim Rabbim bu duyguları herkese yaşatsın inşallahPek fırsat bulup anlatamadım şimdi anlatayım
Normalde 27 eylülde yapılacaktı sezeryan ama ayaklarımda fazla şişme meydana gelince 26 sına aldık. Sabah 7.30 da hastaneye giriş yaptık saat 9.20 gibi de beni ameliyatta aldılar spinal istedim. Anestezi uzamanı çok iyi biriydi bana iğneyi vurduklarında biraz kötü oldum o anda cesaret iğnesi dedikleri iğneyi vurdular uyuşma olduktan sonra sonta yı taktılar. Ve 9.30 da bebeğin sesini duydum çok çok ağlıyordu yaaa20 dk falan da benim işim bitti ve odaya aldılar çok şükür ameliyatta acı yaşamadım geldiğimde bebeğim odadaydı emzirdim tarifsiz duygular yaşıyorsun o an 15.30 da ayağa kaldırdılar yavaş yavaş dolaştım bir gece kaldık hastaneden sabah 8 de taburcu oldum eve gelip direk duş aldım çok şükür bir sıkıntı yaşamadık Kızlar sezeryan olursanız sakın korkmayın korkacak hiçbirşey yok Allah kolay geçirsin inşallah
21+4 te dün girdim bende detaylı usgye 420 gram 25 cm di boyu cok bi fark yok kafaya takma :) gayet iyi benceKızlar bugün detaylı ultrasona girdim. Tüm organları normal dedi. 390 gram 24.5 santimmiş. Gelişimi iyi mi. Sizlerde nasıl
Selam canım, iyiyim ben de çok sağ ol, beklemeye başladıkdombili_xl sen naptın canım?
belli mi normal sezaryen? sağlıkla gelsin kuzucuk adı belli olmuştur artık:)Selam canım, iyiyim ben de çok sağ ol, beklemeye başladıkSiz nasılsınız, kuzu da iyi mi
maşallah tekrar kuzumevet teyzeler biz dün detaylı usg ye girdik.
çok şükür gelişimi organları herşeyi olması gerektiği gibi çıktı oğlumuzun :)
erkek oldugu zaten kesindi iyice kesinleşti sağolsun doktorumuz pipi ucuna kdr gösterdi
biraz inatçı olcak gibi dedi doktorrr hep kıpır kıpırdı yine.
doktor görmek için bastırıyo oda içerden tekme atıyo
rahatsız oldu heralde
boyumuz 25 cm kg 420 gram cıktı.
cumartesi günüde 22+1 de şeker yüklemesi yapılıcak.
bunlarda yakalayabildiğimiz resimlerimiz :)
Çok sağ ol canım ismi Eylül olacak inşallah, sizin ne düşünüosunuz Esin koyar belkibelli mi normal sezaryen? sağlıkla gelsin kuzucuk adı belli olmuştur artık:)
sağol canım biz de iyiyiz kuzunun okul başladı gitt gel telaşe :)
ezgi melis begüm var bir kaç isim bakalım hangisi nasip olur :)Çok sağ ol canım ismi Eylül olacak inşallah, sizin ne düşünüosunuz Esin koyar belki
Ezgi çok güzel vallaezgi melis begüm var bir kaç isim bakalım hangisi nasip olur :)
esin ezgi uyumlu da olur bakalım amiin kuzum sağol..Ezgi çok güzel vallaAdıyla büyüsün inşallah
He pardon canım bugün akşamüzeri kontrole gideceğiz, büyük ihtimal sezaryen olacak detayını konuşacağız.esin ezgi uyumlu da olur bakalım amiin kuzum sağol..
sen demedin belli mi normal, sezaryen ?
sağlıkla gelsin kuzu, iyi haberlerini bekliyorum.He pardon canım bugün akşamüzeri kontrole gideceğiz, büyük ihtimal sezaryen olacak detayını konuşacağız.
Oyyyy çok tatlı yaa maşallah kuzuyaevet teyzeler biz dün detaylı usg ye girdik.
çok şükür gelişimi organları herşeyi olması gerektiği gibi çıktı oğlumuzun :)
erkek oldugu zaten kesindi iyice kesinleşti sağolsun doktorumuz pipi ucuna kdr gösterdi
biraz inatçı olcak gibi dedi doktorrr hep kıpır kıpırdı yine.
doktor görmek için bastırıyo oda içerden tekme atıyo
rahatsız oldu heralde
boyumuz 25 cm kg 420 gram cıktı.
cumartesi günüde 22+1 de şeker yüklemesi yapılıcak.
bunlarda yakalayabildiğimiz resimlerimiz :)
benım 21+1 de 420 gr. Ama kilosunu kümseyle karşılaştırma çünkü aynı kişi farklı cihazlarda bakılsa arada yine fark çıkıyorKızlar bugün detaylı ultrasona girdim. Tüm organları normal dedi. 390 gram 24.5 santimmiş. Gelişimi iyi mi. Sizlerde nasıl
Ne ezgi melis begüm müüüü erkek değilmiydi yaaaezgi melis begüm var bir kaç isim bakalım hangisi nasip olur :)
kızmış teyzesii :))benım 21+1 de 420 gr. Ama kilosunu kümseyle karşılaştırma çünkü aynı kişi farklı cihazlarda bakılsa arada yine fark çıkıyor
Hem minik olsun nolcak doğumun kolay olur
Ne ezgi melis begüm müüüü erkek değilmiydi yaaa
Oyyy kızına bir kızkardeş geliyokızmış teyzesii :))
İnşallah kuzum sağlıkla gelsin.. bizim için de fark etmiyordu sağlığı önemli❤ ben bilmiyorum tabi benim erkek kardeşim ama kızkardeşler candır tabi:)Oyyy kızına bir kızkardeş geliyo
Kızkardeş candır
Sağlıkla helsin kuzum nasıl gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?