Ay inşallah kuzum ya kasılmalar canımı sıkıyo sadece, yoksa tam uyumlu gitsin sağlıkla gelsindeYa ben bu çocugu yerım ne güzel poz vermiş böyle maşallah
İnşallah hamileleiğin böyle sağlıkla sıhhatle devam eder kuzum
Benımde 30. Haftaya kadar hep 1 hafta öndeydi . 30 dan sonra hep tam haftasıyla uyumlu çıktı .
İnşallh seninkide düzenli bir şekilde devam eder
Gözün aydın cnm sağlıcakla ilerlesinAy inşallah kuzum ya kasılmalar canımı sıkıyo sadece, yoksa tam uyumlu gitsin sağlıkla gelsinde
Yaaa Elçin ne çabuk geçti zaman 23 gün kalmış . Rabbim sağlıcakla kolayca zahmetsiz kavuştursunYa ben bu çocugu yerım ne güzel poz vermiş böyle maşallah ♥
İnşallah hamileleiğin böyle sağlıkla sıhhatle devam eder kuzum ♥
Benımde 30. Haftaya kadar hep 1 hafta öndeydi . 30 dan sonra hep tam haftasıyla uyumlu çıktı .
İnşallh seninkide düzenli bir şekilde devam eder ♥
Dimi ya bende inanamıyorumYaaa Elçin ne çabuk geçti zaman 23 gün kalmış . Rabbim sağlıcakla kolayca zahmetsiz kavuştursun
nasılsın peki ağrın felan oluyormu doğumu nasıl yapacaktın hangi hastanedeDimi ya bende inanamıyorum
İnan çok duygulu , korkulu günler geçiriryprum kavussak yavrumla gidicek butun endişelerim♥
Ben sıramı savım da sıra sizlere gelsin
Canım şuan mideme baskı yaptıgı için göğüs ağrım çok var . Ne yatabılıyorum ne oturabılıyorumnasılsın peki ağrın felan oluyormu doğumu nasıl yapacaktın hangi hastanede
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımızaGözün aydın cnm sağlıcakla ilerlesin
Aslında normal dedi Dr, doğum kürtajlar geçirmiş rahim tabi zorlanıyordur dedi. Çok dikkat et artık eğilme ağır kaldırma vs dedi dedi çok dikkat etmeye çalışıyorum. Artık herşeye atlamıyorum oturup dinleniyorum ama yine oluyo ara ara. Dr a msj attım haftaya randevuya daha var, olmazsa belki ilaç tahlil isterse yaptırayım hemen içim rahatlar benimde.Maria26 canım gözün aydın.. o kasılmalar bende de oluyo.. Allah esirgesin sağlıkla kucağımıza alıyoruz inşallah...
Canım şuan mideme baskı yaptıgı için göğüs ağrım çok var . Ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum
Doktorum anca kanala girince rahatlarsın dedi .
Doğumuda normal olarak planlıyoruz . Cuma günü çatı muayenem var onsan sonra kesinleşxek bakalım . Şimdilik bebeğin gelişimi pozisyonu kilosu normale elverişli.
Medicalparkta yapıxam doğumuda heyecanla Cuma gününü beklıyorum birde kanala girsin diye hareketler yapıyorum o gun belki kanala da girerde son haftalarım güzel geçer
Canım benım tamamalayıcı sağlık sigortam var ücretsiz benım doğum .medical park normal doğum ücreti ne kadar cnm?
Ay ben de inanamadim görünceDimi ya bende inanamıyorum
İnan çok duygulu , korkulu günler geçiriryprum kavussak yavrumla gidicek butun endişelerim♥
Ben sıramı savım da sıra sizlere gelsin
bnde kullanıyorum canım başından beri.Kızlar TSH im yüksek çıkmıştı
Dahiliyeye göründüm.
Hap kullanacağım.
1 ay sonra kontrole cagirdi
Haftaya da kalp atışı için kendi doktoruma gideceğim ☺
Bana da aynı hapı verdi canımbnde kullanıyorum canım başından beri.
levotiron kullanıyorum.
pazartesi çarsamba cuma 75 mg
diğer günler 50 mg
şuan gayet iyi 1.2 lerde tsh :)
sıkıntı yapma düşer yakın zamanda.
Hadi güzel haberlerle gel inşallahMaria26 gözün aydın kuzummm herşeyin yolunda olmasına cok sevindimm.
inşallah şu bantta bir sıkıntı çıkarmadan kucagına alırsın kızçeni :)
benmide detaylım yarın çok heyecanlıyım
Evet bende İzmir medicakparka gidiyorum ve 5 6 bin civarı fiyat vermişlerdiCanım benım tamamalayıcı sağlık sigortam var ücretsiz benım doğum .
Ama ben geçenlerde merağımdan sormuştum. 3500 normal 4000 sezeryan epidural istenilirse +600 tl imiş .
Suıt oda falan istersen artı ücretler oluyor .
Birde şu var fiyatkar bütün medicalparklarda aynı değil . Ben GOP Medicalparka gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?