Ay kızlar sorucam unutuyorum oğlan emzik almamıştı, kıza ısrarla vericem ama hangi marka alsam karar veremedim3 aylık oldunuz, ben o aylara geçer diye umuyordumhangi damlayı kullanıyorsun? bu ara uykuya çok zor dalıyor ya dalana kadar bidaha acıkıyor en merak ettiğim uyku düzeni oturtabildiniz mi?
Yaaa gruplaşma oldu falan filan bir de biz bazı kayıplarımızı orda arada yazdıkça ay nolur yazmayın moralim bozuluyor dedilerKız sen niye kavga ettin
Kilo önemli değil önemli olan bebekBende ondna korkuyorumvalla 3 kez 2 farklı Dr onay da verdi bana da özellikle gösterdiler kesin kız ben de baktım onayladım yani 2 kere renkli de baktı çünkü Dr Kesinlkle kız dedi
Valla hareketler arttı yürürken bile alta doğru tekmeler atıyo sanki bazen, dönme hareketleri falan hissediyorum, kasılma olarak hissediyorum ama ylanacı kasılma bu oğlanda da okuyordu, belli Bi yere toplantıyo sanırım o kasılma yapıyo. Onun dışında tetanoz aşı oldum kan değerlerim alt üst durumdaşu an 5 kutu ilaç alıyorum doğuma kadar içicekmişim.
4 kg aldım galiba 67 yi gördüm dün
İyi bari cezalarını bulmuşlarYaaa gruplaşma oldu falan filan bir de biz bazı kayıplarımızı orda arada yazdıkça ay nolur yazmayın moralim bozuluyor dedilerbende daha da girmedim zaten hepsi üyelik iptal oldu grup kurdular diye
benimki tutuyor şimdilik başta öğürdü ama tutuyor. nuk aldım ben ama tutmasaydı avent ultra soft alacaktımAy kızlar sorucam unutuyorum oğlan emzik almamıştı, kıza ısrarla vericem ama hangi marka alsam karar veremedim
Sizin bebikler emzik tutuyor mu tuyosa hangi emzik?
Valla napıp edip tutturmaya çalışın resmen emzikli bebekler 1 yaşa kadar rahatlık gördüm duydum herkeste
İyi bari canım ya işte tutan bebek her türlü tutuyor markaya bakmıyor belki debenimki tutuyor şimdilik başta öğürdü ama tutuyor. nuk aldım ben ama tutmasaydı avent ultra soft alacaktım
Evet canım ya sorma, hayırlısı ile gelsinde sağlıklaKilo önemli değil önemli olan bebekhareketli bir kızın geliyor desene❤ Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah Değerlerin için üzüldüm inşallah düzelirler canım
Allahın izniyle geçiyor zaman ve geliyorlarEvet canım ya sorma, hayırlısı ile gelsinde sağlıkladeğerlerde düzElse bile doğuma kadar ilaçları içicem, tek kendi kendine düzelen değerim tsh 1. 5 yıldır 0 olan tsh ilaçla normale dönmüştü, gebelikte ilaç kullanmayalım bebek kendi hormonuyla yükseltecek senin değerin normale dönecek demişti Dr ben inanmayıp stres yapmıştım, dediği oldu 2lere çıktı tsh çok şükür Bi de onun ilacını içmiyorum
Cnm yaptnmi bugunde testKorkma kızyoksa yoktur napak alıştım artık
Ama bu sefer hissediyom kesin hamişim.
Yaptım kuzucum, silik var ama resimlerde belli olmuyorCnm yaptnmi bugunde test
ceylo görüyorum bn hemenmi çıktı kaç var bataYaptım kuzucum, silik var ama resimlerde belli olmuyor
2ceylo görüyorum bn hemenmi çıktı kaç var bata
ayyyyy hadi hayırlısııııı2kan verdim biraz önce 2 saate çıkarmış böyle olunca beklerken regli de gecikiyor diye direk verdim kanı
Yine hüsran ..Minik_ceylo naptınnn ceylomm çıktımı sonuççç
Bende goruyorum bunda silik son 2 kaldi dimi ins vardirYaptım kuzucum, silik var ama resimlerde belli olmuyor
Naail silik cizgi cikiyor olmayan degerde cok tuhafYine hüsran ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?