İnşallah daha kalır senin ki yaa daha küçük mimiğizSıkıldı tâbi kuzucum yeri de daraldı salın garibimibende de kasılma oldu doktor yat 6 hafta daha tut içinde diyor
İnşallah canım ama artık senin minnoş için riskler epey azaldı bundan sonra rahatça doğum yaparsınİnşallah daha kalır senin ki yaa daha küçük mimiğizBol bol dinlen unutma bebeğin herşeyden daha önemli. Bana kalsa geçen dün ameliyata girerdim ama doktorum sarılık riskini azaltmak için ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi bakalım bekler inşallah cadı
İnşallah olmazda kuzum aman dikkat et bak benimki 39. Haftasında 3500 gr falan olmasına rağmen doktor ertelemeye çalışıyor doğumu. Bir gün bile çok önemli bebekler için gelişimini tamamlayınca zaten kendileri geliyor. Kasılma için magnezyum ilacı falan vermedi mi? Bak ekim annelerinde kızlar kasılmalar için soda içiyorlar iyi geliyormuş sor bir doktoruna istersenİnşallah canım ama artık senin minnoş için riskler epey azaldı bundan sonra rahatça doğum yaparsın
Evet bizimki daha minnak birnkac gündür uzanıyorum mecbur olmadıkça kalkmıyorum neyseki kasılma dışında şimdilik sorun olmadı
Canım benim sağlıkla gelsin minnoş..❤ az kalmışşEvet 38+2 olduk eğer cuma gününe kadar bekleye bilirse cuma günü sezeryan olucam. Sancılarım başladı birde bebeğin suyunda azalma var uzatabildiği kadar doktor uzatmaya çalışıyor
İnşallah ablacımCanım benim sağlıkla gelsin minnoş..❤ az kalmışş
Magnezyum vermişti kuzum ama benim karaciğer enziminde yükseklik çıktı o da ilaçların yan etkisiymiş tüm takviyeleri kestik daha yeni kan ilacına başladık. Her gün soda ve süt içiyorum. Ben çok yordum kendimi birazda benim hatam oldu.İnşallah olmazda kuzum aman dikkat et bak benimki 39. Haftasında 3500 gr falan olmasına rağmen doktor ertelemeye çalışıyor doğumu. Bir gün bile çok önemli bebekler için gelişimini tamamlayınca zaten kendileri geliyor. Kasılma için magnezyum ilacı falan vermedi mi? Bak ekim annelerinde kızlar kasılmalar için soda içiyorlar iyi geliyormuş sor bir doktoruna istersen
Aaa hamile hamile niye yordun kendiniMagnezyum vermişti kuzum ama benim karaciğer enziminde yükseklik çıktı o da ilaçların yan etkisiymiş tüm takviyeleri kestik daha yeni kan ilacına başladık. Her gün soda ve süt içiyorum. Ben çok yordum kendimi birazda benim hatam oldu.
Sağ salim vaktinden gelirler inşallah
İnşallah canım benim hepimize hayırlı doğumlar nasip olsunAaa hamile hamile niye yordun kendiniİnşallah soda ile kasılmaların geçer bol bol dinlen sağlıkla al kucağına inşallah
Amin kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah canım benim hepimize hayırlı doğumlar nasip olsun
Yok kuzum ya içerde kalmakta sarılık alakası yok benceİnşallah daha kalır senin ki yaa daha küçük mimiğiz❤ Bol bol dinlen unutma bebeğin herşeyden daha önemli. Bana kalsa geçen dün ameliyata girerdim ama doktorum sarılık riskini azaltmak için ne kadar kalırsa o kadar iyi dedi bakalım bekler inşallah cadı
Günaydın kızlar uzun zamandır yazmıyodum ama mesajlarınızı takip ediyodum nasılsınız
Ablamında geç doğmasına rağmen sarılık olmuştu kızı. Benim doktor bu konularda çok hassas erken doğunca risk daha çok oluyormuş o yüzden tedbirli davranıyor. Bana kalsa geçen cuma yada cumartesi ameliyat istedim ama doktor istemiyor durabildiği kadar dursun istiyor. Bende ona çok güvendiğim için herşeyi onun eline bıraktım o ne zaman derse o olucak sancılara da katlanıyorum el mahkumYok kuzum ya içerde kalmakta sarılık alakası yok bence
Bizim oğlan 41.haftada doğdu malum. Bi sarılğa yakalandı aman 1 ay neler çektik, anne sütü sarılığı oldu tamamen geçmesi 3 ayı bulmuştu maalesef..
ablaaaaa muhteşem bi haberrrr gözünüz aydın sağlıkla gelsin kızçeeenizzzKızlaaar kızımız olucakmışşş❤❤❤
İyiyim çok şükür sen nasılsın bebiş büyümüş baya annesihoşgeldin cnm nasılsın
Kızlaaar kızımız olucakmışşş❤❤❤
İyiyim çok şükür sen nasılsın bebiş büyümüş baya annesi
Kızlarr buralar neden bu kadar sessiz. Yaz döneminden önce gayet aktifti sora seyrekleşti tatildendir dedik ama tatillerde bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?