günaydın canım formonlar ahh bu formonlar.. benim de o ara çoktu rüyalar hem iyi hem kötü.. yatmadan son yarım saatini sevdiğin şeyleri düşünerek yatmaya çalış geçici bir süreç.Günaydınınsurekli kotu ruyalar goruyorum hatta bugun daha once gordugum ruyanin aynisni gordum sanki film izler gibi. Yasayan varmi ya da sebebini bilen?
Cnm henüz emin değilim ben yaaKızlar selam
Hiç giremedim bu ara buraya
Aramızda yeni hamişler var çok sevindim kızlar inşallah sağlıkla sıhhatle ilerler ikinizinde
@Ogrtmnanneicecreamm
Canım inşallah seninde yerleşmedir birkaçgüne belli olur zaten @bi prenses annesi
Benim de daha yumoştan 6 gün oldu bugün
Daha çok var
Totem yaptım hiçbirşeyle ilgilenmiyorum
Geçen sefer ateş takibi yapmıştım adete kadar ateşim yüksekti nasıl umutlanmıştım
Sonrası kırmızı kart tabi
Bu ay saldım çayıra
Hakkında hayırlısı olsun iyi haberler olur inşallahKizlar test almaya gidiyorum dua edin lütfen olurmu
hadi inşallahh Rabbim hayırlısını versin canımKizlar test almaya gidiyorum dua edin lütfen olurmu
bekliyoruz canımmKizlar test almaya gidiyorum dua edin lütfen olurmu
bu hatalı gibi yaaa:/
Banada hatalı gibi geldi canım, başka test aldın mı?
bak gördün müü :)) hadi gözün aydın.. beklemek zamanı şimdi inşallahh sağlıkla artsın miniğin gelsin.Eki Görüntüle 2308161 kizlar 2 test almistimbata 4 var su anda daha belirgin cok sukur yaaaa ins saglikla ilerler ovu testlerimpik bile olmamıştı allahım takdiri buay dr gidecektim bide
Sağlıkla artsın inşallah canımEki Görüntüle 2308161 kizlar 2 test almistimbata 4 var su anda daha belirgin cok sukur yaaaa ins saglikla ilerler ovu testlerimpik bile olmamıştı allahım takdiri buay dr gidecektim bide
ayyyyy var işteeeeeEki Görüntüle 2308161 kizlar 2 test almistimbata 4 var su anda daha belirgin cok sukur yaaaa ins saglikla ilerler ovu testlerimpik bile olmamıştı allahım takdiri buay dr gidecektim bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?