- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
Dr un bana söylediği o canım şuan yumurtan büyümeye başladı bile adetidin başlamadı sayarsan geç başlayıp geç bitmiş olacak sana göre bu defada yumurtlamayı kaçırabilirsin. Adetin bittiği gibi başla çalışmaya geçmiş aylara bakarak ilerlemeAma mesela günde bi defa çok az geldi hergun bi bugün biraz yoğundu bilmiyorum ya anlamadım
hahah aynen kız niye bu kadar uzun sürdü djdndkdkdmfkfValla benım hamileliğim çok uzun geçti
Hala doğurmadım şöyle 6 hafta daha doğurmayı düşünmüyorum
Üst üste hamilelik yaşadım ya bence ondanhahah aynen kız niye bu kadar uzun sürdü djdndkdkdmfkf
iyi çok şükür aramızhayırlı uğurlu olsun canımm nasıl geçiyor
Canım Bata 1 kala idrarda silik çıktıIyi akşamlar kızlar nasılsınzLollapollosaa cnm takvim yapmışsın hamile misin cok sevindim
Başka var mi guzel haberler
MasAllah cnm ya cok sevindimCanım Bata 1 kala idrarda silik çıktı
Bugün de bat gününü saymazsak 2.gun gecikmeden
Kanda 113 çıktı
Bir on gün geçsin öyle gideyim diyorum doktora
İnşallah senden de güzel haber alırız bu ay ☺☺☺
6 EkimKuzum bat neydi ?
Benım yedim çok şükür kuzu.
Eşiö dün cuma çıkışı hayır yapan birinden almış 3 kaseoturup hepsini aynı anda yedım
İnşallah yerlesmedir canımMasAllah cnm ya cok sevindimsağlıkla ilerlesin inşAllah
Vala benim dün geceden bu yana ara ara kahverengi akıntım geliyorya adet olacam ya yerleşme sanırım hayır olsun
insAllah bklm nasip cnmİnşallah yerlesmedir canım
Bariz görünüyor cnm insAllah hayırlısıyla vardr sabah ki testini merakla bekliyorumEki Görüntüle 2307597 kizlar bugün ikindibde yaptım baya 6 varken yarin ilk idrarla yapicam ilk 5 dk da belirdi buarada oyuzden attim size
Ben de gordum çok silik bir çizgi canım inşallah vardırEki Görüntüle 2307597 kizlar bugün ikindibde yaptım baya 6 varken yarin ilk idrarla yapicam ilk 5 dk da belirdi buarada oyuzden attim size
Cnm daha bata var ondan olabikir iyi düşünelim insAllah vardr ve koyulasirKizlar bugünde çıktı an dünkü dünkü gozukmuyo yine gri renkte ve hemen çıktı ama renginden dolayı kimyasali düşündürdü bana 5 gun var
Zeybltaslan cnm senin testler geldi de aklıma ne zaman renkleri koyulasmaya baslamisti
Inş cnm aşırı bel ve karin ağrım var bakalım sonu ne olacak sokulecek gibiyimCnm daha bata var ondan olabikir iyi düşünelim insAllah vardr ve koyulasir
Cnm cok erken yapmissin yaaKızlar günaydın .. bu catlatma iğnesinin etkisi ne zaman geçiyor veya etkisi olduğunda kan beta hcg ne kadar yüksek çıkar?
Benim ignenin 6 aşılamanın 4.günü beta hcg 37 çıktı
Sevinmek için erken biliyorum ama aynı durumu yaşayan var mı
Canim ağrım var diye gittim acile doktor da kana baktı çatlama dan dolayıdır hamile görünüyorsn dediCnm cok erken yapmissin yaa
Ins vardir cnmCanim ağrım var diye gittim acile doktor da kana baktı çatlama dan dolayıdır hamile görünüyorsn dedi
Birkaç gün daha beklicm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?