Aynı valla ben de inanamadım son 2 haftada birden aldım resmen, ama oğlumda da öyleydi normal bide ben şimdiye kadar toplasan 3 4 kg almış oldum Dr kızmaz o yüzden heraldeCanım dikkat etmeye çalış valla
Gerçi benim gibi obur bir insanın bunu kendinin uygulaması çok zor
Son haftalar 10 günde 1 kilo alınıyor neredeyse
Kızimda 61 le kalıp ,78 le tamamlamıştım
Bunda 72 ile başladık
Sonunu düşünemiyorum...
öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine sık ilişkiyle mi hamile kaldın yoksa bir kaç gün araya giren bir ilişkiyle mi ???
Selam canımSelam güzellikleryeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş inşallah burası uğurlu gelir
Ardnlina dombili_xl kızlar maşallah bayağı büyümüşsünüz
Lollapollosaa hayırlı olsun canım sağlıcakla ilerlesin
Az daha durunSelam canımBüyüdük galiba infilak etcez yakında Sen nasılsın
Merhaba canım nasılsın? 38 girdik biz çok az kaldı Allahın izniyleSelam güzellikleryeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş inşallah burası uğurlu gelir
Ardnlina dombili_xl kızlar maşallah bayağı büyümüşsünüz
Lollapollosaa hayırlı olsun canım sağlıcakla ilerlesin
Oyyy çok az kalmış ya heyecan doruktaMerhaba canım nasılsın? 38 girdik biz çok az kaldı Allahın izniyleŞafak 17 bizim
Hemde nasıl heyecandan kalbim duracak resmen yavaş yavaş sancılar başladı doğum sinyaller veriyorOyyy çok az kalmış ya heyecan doruktabizde kızla son rahat günlerin tadını çıkarıyoruz iki haftaya adrenalin başlar bizde de
Ya sancılar başladı mı şuan ben doğuracam gibi stres bastıHemde nasıl heyecandan kalbim duracak resmen yavaş yavaş sancılar başladı doğum sinyaller veriyorTadını çıkart bu günlerinizin son dönemler çok zor gerçekten iki adım atacak halin kalmıyor
Yorma kendini son zamanlar için lazım o belYa sancılar başladı mı şuan ben doğuracam gibi stres bastıAllah tek avazda kurtarsın canım benim
Geçen hafta kışlık hazırlığı yaptım kendimi iyi hissediyorum diye bel gitti valla bir haftadır nerdeyse eve elimi sürmüyorum tabi yine akıllanmadım geçen annemle börek yaptım boğaz derdine başıma iş açıyorum
Öyle oluyor işte şimdi oturmuşum eve bakıyorum birşey olsa biri gelse rezalet diyorum neyse ki çabuk geçiyor bu düşünceYorma kendini son zamanlar için lazım o belBen normalde eve dokunmuyorum ama heyecandan olsa gerek sürekli temizlik düşünür oldum Bugün biraz yaptım şimdi bile sancılar içinde kıvranıyorum Bebek ters olmasaydı bu gece bile doğurabilirdim
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin canımAz daha durunçok şükür canım ya toparlak olduk bizde pazartesi görüşe gideceğiz iğne olup geleceğiz
Siz nasılsınız kontroller sıklaştı mı
Boşver eşin bir süpürsün sen yorma kendini sonuçta hamilesin kimse kalkıpta laf edemez önceliğin bebek unutmaÖyle oluyor işte şimdi oturmuşum eve bakıyorum birşey olsa biri gelse rezalet diyorum neyse ki çabuk geçiyor bu düşünce
Niye dönmüyor bu cadı ya artık haftası da geldi davet falan mı bekliyor
Gözün aydın canım çokkk sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahGebelik takvimi eklemeye karar verdim
Özledim.o görüntüyü
İnşallah olumsuz bir şey yaşamam
Sağol canımHadi bakalım hayırlı haberlerle gelin canımBiz de iyiyiz, sıklaştı kontroller evet, 10 gün sonra demişti ama ben yarın giderm Hafta içi gitmek zor olur hem diye. Ne için iğne olacaksınız?
Öyle kuzum zor kavuştuk zaten son iki ayı da dinlenerek geçirmek istiyorumBoşver eşin bir süpürsün sen yorma kendini sonuçta hamilesin kimse kalkıpta laf edemez önceliğin bebek unutmaDavetiyeyle döneceğini bilsem saat başı davetiye gönderirim Herhalde sezeryan istiyor el mahkum uyucaz bizde ona☺
Hee hatırladım canım zaten iğne olmadık yerimiz kalmadı ya pekSağol canımhaftasonu daha kalabalık olmuyor mu burda haftasonu özel devlete dönüyor resmen sizde hayırlı haberlerle gelin uyuşmazlık için iğne olmam gerekiyor kuzum 27-28 arası gel yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?