- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
Görüyorummm
canım testını adet gununden kac gun once yapınca cıft cızgı gordum bastan berı okuyorum bu topıgıKan vermem yasak canım ..
ama bat günüm geçsin doktorumu arayıp bir sorucam eğer izin verirse kan vericem ..
verme derse 2 hafta evde takip edicem koyulaşmayı ..
rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Erkek değişmiyor ya genelde tamam o zaman başla sende3 doktorda erkek dedi değişmez heralde
Evde bende öyle kullanacağım kuzum ama dışarda kullanmak için mecbur alınması lazım inşallah benim kızım da olmazzÇok bilmiş gibi gorunmezsem ıslak mendil pek sağlıklı gelmiyor bana
Kızimda hiç kullanmadım
E bebekteki pamukları ılık suyla ıslatıp kullanıyorum
Hiç pişik olmadı kızım
8 gün çnce 6 saat sonra çıkmıstı yalnız . Diğer günler hemen çıktı çok silikti zamanla koyulaştıcanım testını adet gununden kac gun once yapınca cıft cızgı gordum bastan berı okuyorum bu topıgı
Inanırmısınız 1.sayfadan bu yana okuyorum :)cok sevındım sanırım takıp ettıgım kadarıyla 1.de kurtaj oldu ve ıkıncı denemenızde hamıle kaldınız degıl mı yanı yalnızca 2kez oldu ve ıkısıde tuttu cok mutlu oldum benımde adet tarıhım 9eylul sızce hangı tarıhde yapayım testı ılk denemem bu ay heycanlıyım oyuzden:)8 gün çnce 6 saat sonra çıkmıstı yalnız . Diğer günler hemen çıktı çok silikti zamanla koyulaştı
Çok özel sayfalardı onlar neler geçirdik burdaInanırmısınız 1.sayfadan bu yana okuyorum :)cok sevındım sanırım takıp ettıgım kadarıyla 1.de kurtaj oldu ve ıkıncı denemenızde hamıle kaldınız degıl mı yanı yalnızca 2kez oldu ve ıkısıde tuttu cok mutlu oldum benımde adet tarıhım 9eylul sızce hangı tarıhde yapayım testı ılk denemem bu ay heycanlıyım oyuzden:)
Cok sevındım canım saglıkla kuacagına al ınsallah:)ıyı dıleklerın ıcınde cok tesekkur ederım o halde ben 6eylul 3gun oncesınden yapayım umarım cıft cızgı gorurum:)Çok özel sayfalardı onlar neler geçirdik burdaevet ilk gebeliğim maalesef kürtajla konuslandı . Yalnız kürtajdan sonra bir kimyasal gebeliğim var belki şuan o konusmalarda olabılırsın . Kürtaj kimyasal gebelik daha sonra sağlıklı gebelik hepsi üst üste oldu .
İnşallah rabbim size sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder . Regl günün 9 eylülse elinde çok gebelik testi varsa 4 veya 3 gün kala başlıyabilirsin .
Burda regl günü test yapıp çizgi çıkmayıp regl geçtikten sonra gebe olan arkadaşımız bile oldu . Sakın ümitsizliğe kapılma
Antikor testini ne için yaptırdınızheee antisperm antikor testi oda negatif çıkması gerekiyordu ikimizdede negatif çıktı kuzum
doktor ordada bişey yok dedi.
sağlıklı spermi beklicez sen hamile kalabiliyosun sıkıntı yok dedi
Elçin ya vala sessiz takip ediyorum hepiniziÇok özel sayfalardı onlar neler geçirdik burdaevet ilk gebeliğim maalesef kürtajla konuslandı . Yalnız kürtajdan sonra bir kimyasal gebeliğim var belki şuan o konusmalarda olabılırsın . Kürtaj kimyasal gebelik daha sonra sağlıklı gebelik hepsi üst üste oldu .
İnşallah rabbim size sağlıklı sıhhatli evlat nasip eder . Regl günün 9 eylülse elinde çok gebelik testi varsa 4 veya 3 gün kala başlıyabilirsin .
Burda regl günü test yapıp çizgi çıkmayıp regl geçtikten sonra gebe olan arkadaşımız bile oldu . Sakın ümitsizliğe kapılma
Amin inşallahCok sevındım canım saglıkla kuacagına al ınsallah:)ıyı dıleklerın ıcınde cok tesekkur ederım o halde ben 6eylul 3gun oncesınden yapayım umarım cıft cızgı gorurum:)
Insallah canım mutlaka haber verecegım :)Amin inşallah ♥
Beklıyorum mutlaka benı etiketle olur mu ?
İnşalah görürsün♥
Evet canım çok şükğr sonlara yaklaştık . Morcim bugün yarın doğururElçin ya vala sessiz takip ediyorum hepinizimorcivertkedi G gamzeli_bebis can09e daha aklıma gelmeyen kac kişi ne guzel ya 32. Haftadasin sağlıkla da kucağına alırsın insAllah cnm
Antikor testini ne için yaptırdınız
aayyy morcim kuzum yazamassa sen yaz taam mı kuzumEvet canım çok şükğr sonlara yaklaştık . Morcim bugün yarın doğurur ♥
Listemin en başında o var . Bebekler yavas yavas geliyor . Burası hayal ettiğimiz gibi doğum hikayeleriyle dolup taşıxak ♥
Yazarım tabi canım yazmam mıaayyy morcim kuzum yazamassa sen yaz taam mı kuzum
Fit mutlu anne yaa aynen ne günlerdi.. :)) inşallahh bekleyen herkes kavuşucak canım amiiiinn
aayy nişanı da mı geldiiii.. Allah bi avazda kolayca kurtarsın amiiiinnnYazarım tabi canım yazmam mıhayırlı haberlerini bekliyoruz ♥ Çok heyecanlıyım sanki benım nişanım geldi o doğurana kadar ben 9 doğurucam
Olsun ya kısmetleiryle gelirlerOhh maşallah seninde hazırmış zaten ne güzellbenim ikincisi oğlan olursa hiç bişeyi uymaz herşeyi pembe lila aldım demirbaşlar alınmaz sadece sanırım
Elçin ya vala sessiz takip ediyorum hepinizimorcivertkedi G gamzeli_bebis can09e daha aklıma gelmeyen kac kişi ne guzel ya 32. Haftadasin sağlıkla da kucağına alırsın insAllah cnm
amiin çok sağolun kızlaraayy nişanı da mı geldiiii.. Allah bi avazda kolayca kurtarsın amiiiinnnmorcivertkedi kuzuumm
evde mi hastanede misin? hadi inşallahh sağlıkla kucağına al kuzumamiin çok sağolun kızlar❤
sabah akşam bekliyorum bugün umut yok da. ben haber veremezsem de elçin verir size. dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?