Beni de bu ofis sandalyesi mahvediyor 9 saat, nasıl bir ağrı anlatamam vallahiSağ ol canım benim, geçti şimdi ama sıcakta pişiyorum bu sefer de ceryanda kalmayayım diyeSana da kolay gelsin yaa benim de sırtım tutuyordu yolda en çok
Ya inşallah izne çıkana kadar biraz daha toparlarsın canım, sürekli oturmak çok zor ağırlaştıkçaBeni de bu ofis sandalyesi mahvediyor 9 saat, nasıl bir ağrı anlatamam vallahi
İnşallah kuzum benim bende o izni bekliyorum vallahi dört gözleYa inşallah izne çıkana kadar biraz daha toparlarsın canım, sürekli oturmak çok zor ağırlaştıkça
Aaa niye çıkarıldı ki atladım mı ben? Helal olsun canım keşke böyle olmasalisteden de adım çıkarıldığına göre bu sayfayı takip etmemin bi anlamı da kalmadı tanıdığım tanımadığım herkes hakkını helal etsin benden yana da helal olsun hoşçakalın.
Uras deniz e verdim.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...anketi-buyrun-teyzeler.1136372/#post-60867418 oğluşumun yumurta halini bile bilen teyzeleribi el atın şu pipiliye isim seçelim
Valla ben daha bişey demiyorum . Bu kaç oldu sürekli bir trip halinde herkes .Kasıtlı olacağını düşünmüyorum abla, görmemiştir ,H E pcden girdikce listeyi düzenliyor. Bayram yoğunluğu kimse yoktu buralarda. Yinede hakkim varsa helal olsun
Selammm iyiyiz kuzum sen nasılsın nerelerdesin?Herkese selamlaarr nasılsınız kızlar
Bebişler nasıll
Selammm iyiyiz kuzum sen nasılsın nerelerdesin?
Selammm iyiyiz kuzum sen nasılsın nerelerdesin?
Ben 4 haftalıkken sigorta yaptırdım ama eşimin iş yeri aracılığıyla hamile olarak demirhayat sigorta sigorta yapıyor sadece . İstersen bir ara sor .herkese merhaba,gebeliğimin 10.haftasındayım ve sigorta yaptırmak istiyorum bu konuda bilgisi,önerisi olan var mı acaba
İyiyiz canım elhamdüllillah sen nasılsınHerkese selamlaarr nasılsınız kızlar
Bebişler nasıll
İyiyiz canım elhamdüllillah sen nasılsın
Çok zor uyuyamıyorum hem sıxaktan hem büyüyen göbekten
Elhamdülillah bende iyiyim canım adet olmayı bekliyorum biraz ağrılarım var artık boşu boşuna ümitlenmiyorum akışına bıraktım☺
Yaa o değil de sizn çok az kalmış maşallah
Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin ❤❤
Bu sıcak gğnlerde hamişlik nasıl gidiyor
Çok zor uyuyamıyorum hem sıxaktan hem büyüyen göbekten
Evet çok az kaldıheyecan dorukta
İnşallah szilerde en yakın zamanda tadın bu duyguyu .
Her anı çok güzel eşsiz
Bende iyiyim tatlımm
Bayram telaşesi bayram ziyaretkeri derkenn pek giremedim
Hatta bayramda sayfaya girip bayramlaşacaktım ama araya kaynadı
Bayram hepimizin üzerinden geçtiSenin hamilelik nasıl gidiyor 33 olmuşsunuz maşallah
Amiiin amiiinnn dualarımdasını hepAmin canım
ALLAH YARDImcın olsun bebeğini hayırla kucağına almayı nasip etsin❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?