Yani sağlık açısından genel sezeryan canım komple bayıtılıp. Eksi yöntem. Ama ben oğlanda 2 dr a sormuştum bu anı kaçırma sakın spinal ol dedi. Çevremde herkes de spinal sezeryan oldu ama bilemedim işte. Fıtığa yatkınlığı olanlar da doğum sonrası fıtık oluşabiliyomuş hepsinde değil tabi. Nasıl oluyor anlatayım. Yatış yapılıyor, yarım saat falan nstye bağlı kalıyorsun, kan testleri ıvırlar zıvırlar yapılıyor, sonra doğruu ameliyathane
Seni 2 kişi kolundan tutuyor, öne doğru eğiliyorsun, anestezi uzmanlarla daha önce 2 görüşme yapmış olupçin rahat Bi şekilde kendini onlara bırakıyorsun, öne doğru eğilip seni 2 kişi tutuyor, anestezi uzmanları zaten saniyelik bir işlemle omurilikten iğneyle girip anestezi veriyor, hop 2 saniye sonra aaa bacaklarım tutmuyor diyorsun
hemen seni yatırıyorlar, sonrası acı sızı hiçbişey yok, drlar hazır zaten, bebiş 2 dk sonra kollarında
o an onu görüyorsun... Gözgöze ilk sen geliyorsun ilk sen kokluyorsun. Fıtık umrumda değil valla ben yine spinal olucam Kesinlkle
He odaya geçiyorsun, bacak uyuşukluğımun geçmesi benim 3 4 saati bulmuştu. 6.daatte ilk ayağa kalkış kötüydü
bu seEryanın olmazsa olmaz tek acısı, başka dayanılmicak acı yok. İlk ayağa kalkınca acın Ağrın oluyor yürüyene kadar sonrası geçti. Sorsan o acıyı da hatırlamam zaten. Geçti gitti. Ertesi günde evime gelmiştim zaten
ay çok uzun oldu hakkınızı helal edin.