- 2 Ocak 2019
- 598
- 1.767
- 63
- 27
Valla benim gibi koç burcu olupta asırı inat biriyse mutlaka kiskanacaktir. 3gunluk bebeyi yanagindan isirip mosmor etmistim gordugum yerde cimcikliyordumbenim kuzu da 10 yaşında kıskanır muhtemelenn.. inşallah burnumuzdan getirmez de:)
Az değilmişsinn heeValla benim gibi koç burcu olupta asırı inat biriyse mutlaka kiskanacaktir. 3gunluk bebeyi yanagindan isirip mosmor etmistim gordugum yerde cimcikliyordumAamaa simdiki aklim ne sacmalamissin diyor
Şimdide eşime çektiriyorum , galiba sevdigim insanlari isiriyorumAz değilmişsinn heekuzum da boğa :)
Dün aradım görüştüm 21 de git dedi bende 2 hafta sonrasına aldım kuzum nasıl oluyor kaç dakika sürüyor ne bilgileri veriyorKuzum benım gittiğim doktor 21-24 hafta arası bakıyordu sadece kendi doktorumda 21 de git dedği için myle gittim 18 çok erken yine doktorun bilir en doğrusunu .
İstersen randevu alcağım doktora bir sor kaç haftalarda bakmak daa iyi olur diye .
Kuzum benım ki 40-50 dk sürdü bebeğin herşeyiyle ilgili bilgi veriyor . Ve inan o dakikalar nasık geçiyor anlamıyorsun bebeğini izliyorsun zaten .Dün aradım görüştüm 21 de git dedi bende 2 hafta sonrasına aldım kuzum nasıl oluyor kaç dakika sürüyor ne bilgileri veriyor
Cnm senn gittigin doktor bahceshirde dimi?Kuzum benım ki 40-50 dk sürdü bebeğin herşeyiyle ilgili bilgi veriyor . Ve inan o dakikalar nasık geçiyor anlamıyorsun bebeğini izliyorsun zaten .
Benım gittiğim doktor büyük bir ekrana yansıtmıstı görüntüyü o ölçerken hem bilgi verdi hem ben ekrandan izledim .
Bütün parmaklarını omurlarını kalp odacıklarını beyin odacıklarını dirseklerini cinsel organının bütün herşeyini gözlerini burnunu herşeyini gösteriyor .
Ama bazı doktorlar anlatmayaniliyor kuzum doktordan doktora değişir bu durum .
Bana herşeyin resmini bile verdi sırt omurları nı falan sevıyorum bazen
20+4teKızlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftanızda yaptırdınız☺
Kuzum ben ali ekiz e gittim detaylı ultrason için gaziosmanpaşa da . Kendi doktorumda gaziosmanpaşa medicalparktaCnm senn gittigin doktor bahceshirde dimi?
Bulantılar devam canım, amcam vefat etti hastaydı, cenazemiz vardı 2 gün daha kaldım annemlerde dönüyorum eve bugün. Valla bulantılar geçmeyecek galiba benimle bütünleştilerAllah razı olsun mariamSen nasılsın? Ne durumda bulantıların?
Tabi canım Kesinlkle illaki kıskançlık olacak :) zamanla alışıcak artıkHadi bakalim , Allah yardimciniz olsun. Cocuk kac yasta olursa olsun kiskaniyor. Valla bende aramizda 11 yas vardi ama en son kardesimi dogdugunda hic begenmemistim etmedigimi birakmadim
Canım geriden geliyorum okuya okuyaSağol kuzum çok şükür ufak tefek şeyler dışında bir şey olmadı, ellerimin iç kısmında kesikler var onlar zorluyor biraz dudağım yarıldı bi de
YaaaKuzum benım ki 40-50 dk sürdü bebeğin herşeyiyle ilgili bilgi veriyor . Ve inan o dakikalar nasık geçiyor anlamıyorsun bebeğini izliyorsun zaten .
Benım gittiğim doktor büyük bir ekrana yansıtmıstı görüntüyü o ölçerken hem bilgi verdi hem ben ekrandan izledim .
Bütün parmaklarını omurlarını kalp odacıklarını beyin odacıklarını dirseklerini cinsel organının bütün herşeyini gözlerini burnunu herşeyini gösteriyor .
Ama bazı doktorlar anlatmayaniliyor kuzum doktordan doktora değişir bu durum .
Bana herşeyin resmini bile verdi sırt omurları nı falan sevıyorum bazen
Güzel haberlerle geliceksin inşallaj canımYaaane hoş bende iyice araştırdım bölgemdeki en iyi doktordan randevu aldım zaten 550 TL ama değer diyor herkes çok ilgili dikkatliymiş umarım meleğim sağlıklıdır hem heyecanlı hemde stresliyim bakalım inşallah mutlu ayrılacağım ordan ☺ Yumoş ayaklarınız yerim onun
Evet ya gerçekten zaman nasıl geccek bilmiyorum
İyiyim kuzum çok şükür, pazar günü küçük bi trafik kazası atlattık çok bakamadım buralara kaç gündür.. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Bulantılar devam canım, amcam vefat etti hastaydı, cenazemiz vardı 2 gün daha kaldım annemlerde dönüyorum eve bugün. Valla bulantılar geçmeyecek galiba benimle bütünleştiler
Başın sağolsun kuzum.Bulantılar devam canım, amcam vefat etti hastaydı, cenazemiz vardı 2 gün daha kaldım annemlerde dönüyorum eve bugün. Valla bulantılar geçmeyecek galiba benimle bütünleştiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?