var canım 4-5 gün daha var sanırımmmm :)Eki Görüntüle 2296487 kizlar daha var dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var canım 4-5 gün daha var sanırımmmm :)Eki Görüntüle 2296487 kizlar daha var dimi
Hadi yaa okadar surermivar canım 4-5 gün daha var sanırımmmm :)
Daha var kuzum sankiEki Görüntüle 2296487 kizlar daha var dimi
bilmem bence öyle ama yap sen kaçırmamak için hergün :)Hadi yaa okadar surermi
Ayyy kuzum cok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun bir daha yaşatmaz inşallahSağol kuzum çok şükür ufak tefek şeyler dışında bir şey olmadı, ellerimin iç kısmında kesikler var onlar zorluyor biraz dudağım yarıldı bi de
Bende de 20 tane vardı 15 kaldıbilmem bence öyle ama yap sen kaçırmamak için hergün :)
bende 6. 7. gün fln başlardım yapmaya test 50 tane olunca
Bayrama gelmesin dedikçe bayrama geliyo yaaDaha var kuzum sanki
daha cok varmış yeter 3-4 güne maximum 5 pik olur benceBende de 20 tane vardı 15 kaldı
Bende sen gibi 6da basladim
amin kuzum rabbim cümlemizi kazadan beladan korusun inşallahhAyyy kuzum cok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun bir daha yaşatmaz inşallah
bayram bebesi olur belkiBayrama gelmesin dedikçe bayrama geliyo yaa
Imkansız kuzum yaa bayramda köyde oluyoruz ilk 3 gun orda da oda yetersizliğinden ayrı odalarda uyuyoruzbayram bebesi olur belki
Imkansız kuzum yaa bayramda köyde oluyoruz ilk 3 gun orda da oda yetersizliğinden ayrı odalarda uyuyoruz
Zaten eltilerle aram yok ağızlarına sakizmi edecen kiz beniİşimiz var yımırtlıyorum kusura bakmayın dicen mecbur
Hadi bakalim , Allah yardimciniz olsun. Cocuk kac yasta olursa olsun kiskaniyor. Valla bende aramizda 11 yas vardi ama en son kardesimi dogdugunda hic begenmemistim etmedigimi birakmadimÇevremizde hiç erkek bebek yok, hep kız bebekler gördü, parkta yaşıtı erkeklerle oynar ama çevrede ağırlık kızlarla oynamayı sever şimdiye kadar asla kardeş lafını konuşmamıltık, ben sordum ilk kez kardeşin ne olmasını isterdin kız olsa ne güzel olur x kardeşler gibi. Birden aaaaa hayır ben erkek kardeş olsun isterim dedi Dr da duydu Dr un yanında da söyledi, Dr aman sakın Bi kaç ay sormayın konuşmayın unutsun yoksa çok kıskanır dddi. Hayatta şimdiye kadar kıskançlığını görmedim olursa ilk Kez kıskançlık yapacak zaten şu an sadece oğlanın adapte olmasını bekliyoruz daha 5 ay var zaten
Eltilerine noluyo be yolarsın sen onlarıZaten eltilerle aram yok ağızlarına sakizmi edecen kiz beni
Ay hiç katlanamicam gitsinler zatenEltilerine noluyo be yolarsın sen onları
benim kuzu da 10 yaşında kıskanır muhtemelenn.. inşallah burnumuzdan getirmez de:)Hadi bakalim , Allah yardimciniz olsun. Cocuk kac yasta olursa olsun kiskaniyor. Valla bende aramizda 11 yas vardi ama en son kardesimi dogdugunda hic begenmemistim etmedigimi birakmadim
Gitmeden onxce yaparsin pik olmazsa 2 3 gun yasiyor diye biliyorum spermlerImkansız kuzum yaa bayramda köyde oluyoruz ilk 3 gun orda da oda yetersizliğinden ayrı odalarda uyuyoruz
Yada sağda solda kuytu köşede adamı sikistiracamGitmeden onxce yaparsin pik olmazsa 2 3 gun yasiyor diye biliyorum spermler
Oda tercih tabikiYada sağda solda kuytu köşede adamı sikistiracam