SelammmmmSelaam şekerliklerim
Cnm cok gecmis olsn Rabbm acil sifalar versnKardiolojiye kalp kapadığında çökme var var bide kalpte asd var 5mm onun için kalp damar cerrahinide varis var ya baş belasıyeminle
önerilen 20 21. hafta bende 17sinde yaptırıcam 20 hafta bitmiş oluyor canımKızlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftanızda yaptırdınız☺
Kan diye sıkıştırıyorlar gine bakgünaydın ballı lokmalarım
@MNbeyaz naptın dün akşam kan verebildinmi nerdesin ?
kız ne edek bişiler cıksın sevinelimKan diye sıkıştırıyorlar gine bak
Ben anlamaz bacımkız ne edek bişiler cıksın sevinelim
ben azmı kan verdim
ceylom inşallah tezzamanda gelri bebişiniz :)Ben anlamaz bacım
Vampirler sizi gidilerbana kan diye bulaşmayında nabarsanız yapın
Yeni bir prof buldum.. perşembeye randevu aldım..
bakalım bu ne yapcek
Kızlarrrrovuda ki çift çizgiye bile sevinen bir ben
Allah kuzu yavas yavas koyulaşır sandım Bi anda oldu bnde şaşırdımEki Görüntüle 2296165 cnm buda benimkiler demekki biandakoyulasabiliyo ins benimki de bian once koyulasir yoksa testler bir gitmiş olucak
Cnm cok gecmis olsn Rabbm acil sifalar versn
Eki Görüntüle 2296165 cnm buda benimkiler demekki biandakoyulasabiliyo ins benimki de bian once koyulasir yoksa testler bir gitmiş olucak
Hadi bakalım allah hayırlısıyla nasip etsin cnmAllah kuzu yavas yavas koyulaşır sandım Bi anda oldu bnde şaşırdım
Inş cnm bakalım neler olacakSeninki en az iki güne koyulasir
Amin kuzum bnm 13. Günüm sen kaçıncı gündesin koyulaşır inşallahHadi bakalım allah hayırlısıyla nasip etsin cnm
Benimde yarın tam 19 oluyor doktorum 18 haftadan sonra olur dedi bende yarına aldım randevu erken olurmu bilemedim şimdiönerilen 20 21. hafta bende 17sinde yaptırıcam 20 hafta bitmiş oluyor canım
Benimde bugün 9.gunumdu cnmAmin kuzum bnm 13. Günüm sen kaçıncı gündesin koyulaşır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?