Daha doktorun birsey demedi mi bana 12.haftada cinsiyeti söylemiştiYaw şu benim bebişede bir yorum yapın nubcu frlan yokmu sizce cinsiyeti nedir bana kız olacakmış gibi geliyor
Eki Görüntüle 2295792
Eki Görüntüle 2295793
Eki Görüntüle 2295795
Aynen öyle canım ben hep tam buğday ekmek makarna tğketmiştim, pirinç yerine bulgur, hep ağırlık meyve, Kuruyemiş, akşam bende 9 dan sonra sadece meyve Kuruyemiş yerdim en fazla. Sende güzel besleniyorum maşallahohh ne güzel. max 75le gitsen doğuma süper olur. evet aynen vücut tipine göre bence de. ya bide kontrolsüz yemiceksin hamileyim diye. tamam canımın çektiğini yiyorum ama akşam yemeğinden sonra meyve dışında birşey yemiyorum. geceleri makarnayla beslenirsen vücut napsınserinlemek için cacık yerim en fazla
Ne guzel hepsi gitmisAyyy bebek kaç kg doğdukg lu derken, ben oğluma 71 le kalıp 85 le doğuma girmiştim ama 6 ay da hepsi gitmişti
Al al arada denk geldikçe canım. Bi kaç tane daha al olmazsa zaten dışarı çıktıkça eksikleri alıyorsun doğsun lar da sağlıkla,0-3ay çok almadım genelde 3-6 ay alıyorum yanlış hatırlamıyorsam 20 küsür aldım azsa biraz daha alayım yaaa
İyi doğmuş canım senin kızındaNe guzel hepsi gitmiskızımı 37+4de kanimda enfeksiyon çıktı diye suyumu patlattılar cnm daha da dursa iyi olurdu ama 3220 dogmustu
en üsttekine göre eğer o görünen nubsa erkek gibi yektacımYaw şu benim bebişede bir yorum yapın nubcu frlan yokmu sizce cinsiyeti nedir bana kız olacakmış gibi geliyor
Eki Görüntüle 2295792
Eki Görüntüle 2295793
Eki Görüntüle 2295795
bu gittiğinde öğrenirsiniz cnm benimde hep 16da kesinleşmiştiKeyifle okudum mesajlarınızı.
Bende 1aydan fazladır girmiyorum ultrasona çok merak etsemde. Bu hafta içi cinsiyet için gideceğiz inşallah kendini gösterir kuzum. Çok hareketli babasının dediğine göre ben daha hissedemedim. Normal değilmi ilk gebelikte
Yani artık öğrenmem lazım daha bekleyemembu gittiğinde öğrenirsiniz cnm benimde hep 16da kesinleşmişti
20 22 haftaya kadar hissedemeywbilirsin çok normal cnm
Daha doktorun birsey demedi mi bana 12.haftada cinsiyeti söylemiştiBana kız gibi geldi canım
en üsttekine göre eğer o görünen nubsa erkek gibi yektacım
Devlet hastanesinemi gidiyosun cnm ondanmi vermedi acaba fotoyok sülemedi geçen haftada gittim usg resmide vermedi
Valla bencede erkekYaw şu benim bebişede bir yorum yapın nubcu frlan yokmu sizce cinsiyeti nedir bana kız olacakmış gibi geliyor
Eki Görüntüle 2295792
Eki Görüntüle 2295793
Eki Görüntüle 2295795
İlk gebelikte çok normal canım. Benim ilk olmadığı için 15.haftada hissettim ilk hareketlenmeleri devamlı değil arada seğirme gibi oluyor yada dönüyor galiba Bi yere toplanıyor aradaKeyifle okudum mesajlarınızı.
Bende 1aydan fazladır girmiyorum ultrasona çok merak etsemde. Bu hafta içi cinsiyet için gideceğiz inşallah kendini gösterir kuzum. Çok hareketli babasının dediğine göre ben daha hissedemedim. Normal değilmi ilk gebelikte
Amin amin canım zaten insan gördükçe alıyorAl al arada denk geldikçe canım. Bi kaç tane daha al olmazsa zaten dışarı çıktıkça eksikleri alıyorsun doğsun lar da sağlıkla,
Nasıl sabrediyorsun ben 10. Haftada sormaya başlamıştımyok sülemedi geçen haftada gittim usg resmide vermedi
sana direk kızmı demiştiler kuzumNasıl sabrediyorsun ben 10. Haftada sormaya başlamıştım
benimki de %70 derim dedi 24ünde kuzum dedim kızımda %1500 kız demişlerdi afedersiniz sallamış dedisana direk kızmı demiştiler kuzum
benim 12de erkeğe benzetti ama kendi doktorum değildi ve usgsi çok kötüydü
sallamış ama tutmuşbenimki de %70 derim dedi 24ünde kuzum dedim kızımda %1500 kız demişlerdi afedersiniz sallamış dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?