Bende detaylı ultrasondan sonra almıştım herşeyi :)Ay valla ne gÜel yaaabende 21 22 haftaları Bi geçeyim de inşallah. Oğlanın hurçları açıcam giyebilicekleri çıkarıcam. Çevreden de temiz kullanan tanıdığım baya Bi şeyler vericekmiş kutularında hep dedi sonra ihtiyaç kalanları bol bol zıbın falan alırım. Örgülere de başlarımm oğlana bile neler neler örmüştüm şimdi prensese daha güzel şeyler örerim battaniyeleri falan oğlumun duruyo ama ona özel hatıra kalsın diye kaldırırım, kıza yenileri örücem annemle ablamda habire almak örmek istiyo bişeyker 5.6.ayı geçelim de sonra başlarız inşallah
Bebiş kg alsın da boşver biz almasak da olurbende iştah patlaması var ama kilo yok bakalım daha bu ay ilk defa 2 kilo aldım
10 alamam heralde
hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum kuzumözellikle hiçbişey yapmadım kızhomini gırtlak devam. ben zaten akşamları pek yemem akşamları dikkat ettim biraz. meyve dışında bişey yememeye. o kadar. inşallah sizde çok almazsınız insan daha hafif oluyor
valla bilmiyom bugün belli oluren son 1 ay önce 2 kiloydu
Olsun valla zıbınlar elin ayağın olacak görürsün. Hergün makine açardım ben ilk ay özellikle. Yani ben biraz titiz de olabilirim belkiBende detaylı ultrasondan sonra almıştım herşeyi :)
örgü okdr çok seyı var ki . Aetık herkesden rica edıyorum nolur örmeyın
okdr çok zıbın aldım kıKullan at gıbı olcak
Benim ki çok sakin yaaaakasılma başlamadı ama çok haeketlendı canım bırde oturamıyorum yatamıyorum eğilemiyorum o zorluyo biraz . nefes darlığı var :/
Yine de çok şükür diyee diyeee geçiyor
Ayyy bebek kaç kg doğduMrb kizlar bendw ilk kizimda 4 kg almistimama 68le kalıp 72 ile girmiştim kilolu kalmıştım zaten
Allah razı olsun canım darısı size inşallahh
Bu kilo alamamaya beni dahil etmeyinBebiş kg alsın da boşver biz almasak da oluray niye hepimiz aynıyız kg almıyoruz yaaa hamile dediğin şişer patlar yok ya ben oğlanda da fittim sadece karnım davul gibiydi, şimdide benim sadece önde top gibi ufak karnım çıktı Annemler erkek olmasın diyip duruyo hatta Dr uma çok güveniyorum ama özellikle renkli de baktı gösterdi bacak arası boş kesin kız dedi,
Kuzum tahmini kaç zıbın yeterli gelir bende sık değiştirenlerdenimOlsun valla zıbınlar elin ayağın olacak görürsün. Hergün makine açardım ben ilk ay özellikle. Yani ben biraz titiz de olabilirim belkimillete bakıyodum azcık çiş geçmiş boşver sonra çıakrıırm, azcık süt mama bişey dmalamış boşver falan ben hala öyleyim gelemem lekeye falan hemen çıkarırdımhala öyle oğlan günde en az 2 3 kez değişirim üstünü
Valla öyleinşallah kuzum 10 kg da bişi değil zaten coğu doğumda gidcek
Sen aklımdaydın söyleyecektim ama şimdi ifşa et iyim dedim canımm,Bu kilo alamamaya beni dahil etmeyinmalum diyet yapacak kadar kilo almiılım
Valla bizimki mart doğumluydu çoğu kısa kolluydu 3-6 ay aldıklarım sıfır koldu ama çok fazlaydıKuzum tahmini kaç zıbın yeterli gelir bende sık değiştirenlerdenim
o da bisey mi arkadasım 6. aydan sonra 26 kg aldıöyle deme son 2 ayda 17 kg alan tanıdıgım var elço
tabii, çıkınca yazarımhadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum kuzum
Benım 29 haftalık oldu hala gören bence erkek dıyoBebiş kg alsın da boşver biz almasak da oluray niye hepimiz aynıyız kg almıyoruz yaaa hamile dediğin şişer patlar yok ya ben oğlanda da fittim sadece karnım davul gibiydi, şimdide benim sadece önde top gibi ufak karnım çıktı Annemler erkek olmasın diyip duruyo hatta Dr uma çok güveniyorum ama özellikle renkli de baktı gösterdi bacak arası boş kesin kız dedi,
2,5 aldım kuzu .H E kuzum kaç kilo aldın toplamda
maşallahh sana yemedin mii gıı :)Benım 29 haftalık oldu hala gören bence erkek dıyo
2,5 aldım kuzu .
Duru kuşum 1250gr.
Suyuydu memiklerdi derken gelen kilo onlar zatenBende bir değişiklik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?