- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
AAAA gözünaydın canımmmm ..Bize de premses geliyor kuzum
Ne guzel oldu . Hem erkek evladın hem kız evladın tadına varıcaksın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AAAA gözünaydın canımmmm ..Bize de premses geliyor kuzum
Ben sıfır kg daha 16. Haftadan sonra alırsın merak etme dedi Dr ya aman bebekler sağlıklı gelişsin deaz Alalım daha iyi zaten son 3 ay 7 8 kg garanti alıyoruz ben almıştım yanialmadım gibi bişi kuzum geçen hafta sadece 700 gram fazla çıktım ama kaçamak yapmıştım ödemdir o
bendede kabızlık vs yok çok şükür şuan :)
bende almadıgım noktaya kadar almamaya çalışıcamBen sıfır kg daha 16. Haftadan sonra alırsın merak etme dedi Dr ya aman bebekler sağlıklı gelişsin deaz Alalım daha iyi zaten son 3 ay 7 8 kg garanti alıyoruz ben almıştım yani
Çok şükür canım gönlümüzdeki olacak bende pembiş pembiş bakıyorum hep bişeyelr çok güzel duyguymuş yaa oğlanda hala öyle alışverişe çıkınca sıkılıyorum kız olunca daha güzelmişAAAA gözünaydın canımmmm ..
Ne guzel oldu . Hem erkek evladın hem kız evladın tadına varıcaksın
Benim içimden de bir his kız diyor sana ama bakalım yaaa erkek olursa da çok güzel tipli yakışıklı oğlun olurozaman benim içinde ihtimal var hala
Son zamanlarda iştah patlaması coşması yaşayacağız, ya ben oğlanda da 15 kg almıştım aslında normaldi yani bunda da bu gidişle 10 kg alırım sıfır iştahlabende almadıgım noktaya kadar almamaya çalışıcam
son zamanlar artık nolur bilmiyorum
Hemde ne guzel ben şimdi butun alışverışı yaptım dıye bakmıyorum hıcbıseye Çünkü hepsini almak ıstıyoumÇok şükür canım gönlümüzdeki olacak bende pembiş pembiş bakıyorum hep bişeyelr çok güzel duyguymuş yaa oğlanda hala öyle alışverişe çıkınca sıkılıyorum kız olunca daha güzelmiş
bende iştah patlaması var ama kilo yok bakalım daha bu ay ilk defa 2 kilo aldımSon zamanlarda iştah patlaması coşması yaşayacağız, ya ben oğlanda da 15 kg almıştım aslında normaldi yani bunda da bu gidişle 10 kg alırım sıfır iştahla
Kızlar ben pcye geçtimde eski batları hep sildim. bat bekleyenler yazabılırmı ?
@can09e kuzum senden de gebelık testı beklıyorum . Sat beklıyorum . tahmını doğum tarıhı beklıyorum
ahh senin içindeki hissi yeriz teyzesiBenim içimden de bir his kız diyor sana ama bakalım yaaa erkek olursa da çok güzel tipli yakışıklı oğlun olur
öyle deme son 2 ayda 17 kg alan tanıdıgım var elçobende iştah patlaması var ama kilo yok bakalım daha bu ay ilk defa 2 kilo aldım
10 alamam heralde
inşallah kuzum 10 kg da bişi değil zaten coğu doğumda gidcekSon zamanlarda iştah patlaması coşması yaşayacağız, ya ben oğlanda da 15 kg almıştım aslında normaldi yani bunda da bu gidişle 10 kg alırım sıfır iştahla
Bazen iyi bazen kötü canım malum artık en zor dönemlerdeyiz. Senin nasıl gidiyor başladı mı sende de kasılmalar?Kuzummm nasıl gıdıyorrrr ?
özellikle hiçbişey yapmadım kız homini gırtlak devam. ben zaten akşamları pek yemem akşamları dikkat ettim biraz. meyve dışında bişey yememeye. o kadar. inşallah sizde çok almazsınız insan daha hafif oluyoray masallah nası o kdr az aldın yaaa bizede anlat
valla bilmiyom bugün belli olur en son 1 ay önce 2 kiloyduçok iyi maşallahh bebiş ne kadar şimdi? senden de foto alırım
Kuzum ben kime aday olduysam cinsiyet değiştirdi U Ufukta_bebek erkekti kız oldu Detaylı utrasyondan sonra talip olsonra hayal kırıklığı oluyoryaa hayırrr resmen erkekk buuuu
Güzel burunlu kızıma güzel burunlu bır erkek lazımdı :) :)
hedefimöyle deme son 2 ayda 17 kg alan tanıdıgım var elço
kasılma başlamadı ama çok haeketlendı canım bırde oturamıyorum yatamıyorum eğilemiyorum o zorluyo biraz . nefes darlığı var :/Bazen iyi bazen kötü canım malum artık en zor dönemlerdeyiz. Senin nasıl gidiyor başladı mı sende de kasılmalar?
Ay valla ne gÜel yaaa bende 21 22 haftaları Bi geçeyim de inşallah. Oğlanın hurçları açıcam giyebilicekleri çıkarıcam. Çevreden de temiz kullanan tanıdığım baya Bi şeyler vericekmiş kutularında hep dedi sonra ihtiyaç kalanları bol bol zıbın falan alırım. Örgülere de başlarımm oğlana bile neler neler örmüştüm şimdi prensese daha güzel şeyler örerim battaniyeleri falan oğlumun duruyo ama ona özel hatıra kalsın diye kaldırırım, kıza yenileri örücem annemle ablamda habire almak örmek istiyo bişeyker 5.6.ayı geçelim de sonra başlarız inşallahHemde ne guzel ben şimdi butun alışverışı yaptım dıye bakmıyorum hıcbıseye Çünkü hepsini almak ıstıyoum