kızlar babacı olur kuzum alışsan iyi olur bu duruma
Erkek anası olmaz zorben kıskanırdım valla şuanda kızımı eşimden kıskanıyorum
Eşim konustugu an çıldııryo
delcek çıkcak karnımı o derece
Eşimde ne alsa kızıma aldım deyip duruyo emanet bır ürün gibiyim evde .
Bak şimdi akcak pıt pıt benımkılerde .yaaaaazaten duygu yüklüyüm bu aralar bi de sen ağlat zalim nasıl geçti zaman neler neler paylastık burda benim en özel arkadaslarım❤ 1 defa kan verişim, 7. haftada kontrole gidişim, cinsiyeti öğrenişim. ovulasyon/gebelik testleri yorumlayışımız tüm bunların arasında sizin haberleriniz. sıcacık bi kıştı
kızlar babacı olur kuzum alışsan iyi olur bu duruma
ay evet gördüm dedim sıra bana geldiBak şimdi akcak pıt pıt benımkılerde .
Bengu doğurmus bugun dedım morciminde az kaldı . Sen doğuma gittiğinde delircez
Olur olur kenleşir artık24 ağustos doktora gidiyorum aynı günde cinsiyet partimiz var
16+1 oluyor o gün kesin belli olmuş olur :)
ben de 2 kilo vermişimm.. ya yaValla ben ilk gebelik ama 15 te hıssettımEşim 17 de hissetti
Atarım kuzum
Göbek buyudu ama hala 2 kilo aldım
maalesef öyle olcakkkSen ilk 3 ay ağzına lokma alama .
En sevmediğin şeylerı sırf kızına ıyı gelsın dıye ye .
içemediğin kocaman hapları onun için iç .
Hayataından feraget et.
Eğileme , yatama , oturama ..
Ama o gitsin baabacı olsun
amiiin inşallah kuzumben de 2 kilo vermişimm.. ya yamorcivertkedi listeye bakınca ben de aynı şeyi düşündüm doğuracak bile dedim az kaldı..inşallahh sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın kuzum
ay masallah nası o kdr az aldın yaaa bizede anlatamiiin inşallah kuzum
bende 8 kilo aldım
çok iyi maşallahh bebiş ne kadar şimdi? senden de foto alırımamiiin inşallah kuzum
bende 8 kilo aldım
Bize de premses geliyor kuzumKızlar yazdıysanız özrü dilerim pek aktif değildim birkaç aydır. Cinsiyetlerı söyler mısınız ?
@uYKuCu KoaLa
@leonunannesi
@Morvampir1 Kızmıydı kuşum senın ?
@ladytombulyanak
Maria26
@YEKTA61
G gamzeli_bebis
@DGokce
Sen aldın mı hiç kgay masallah nası o kdr az aldın yaaa bizede anlat
almadım gibi bişi kuzum geçen hafta sadece 700 gram fazla çıktım ama kaçamak yapmıştım ödemdir oSen aldın mı hiç kg1 hafta var aramızda. Ben hiç kg alamıyorum yaa aslında hep katı yiyorum ama bağırsaklar çalışıyor. Şu bulantılar geçse gerçi başlarım sağlıklı düzenli yemeye, meyve falan bile yiyemiyorum Kuruyemiş yiyemiyorum arada anca.
Ya bende burda kıza benzetiyorum ama işte bakalım hayırlısı neyse o olsun10 haftadaki fotosunu coğumuz erkeğe benzettik bende dahil ama 12. haftadaki fotosuda kıza benziyor
sen görmedin onu bak atim
bu kadar güzel burunlu erkek nerde var teyzesi yaa
Anladım cnm guzel haberlerini bekliyorum insEvde yoktu canım ya sabah ilk idrarı da kaçırınca yapmak istemedim sonra
26 ağustos cnmKızlar ben pcye geçtimde eski batları hep sildim. bat bekleyenler yazabılırmı ?
can09e kuzum senden de gebelık testı beklıyorum . Sat beklıyorum . tahmını doğum tarıhı beklıyorum
Bende erkeğe benzetmıstımH E U Ufukta_bebek in bebişi kız çıktı bu arada senin ondanda haberin yoktur
o kdr kenan kenan dedik düğün yaptık bebeye burda
ozaman benim içinde ihtimal var halaBende erkeğe benzetmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?