Listemıze hoşgeldın kuzumkuzum bunu kesebilirsin sanırım zahmet olucak ama :) 31 mayıs sat 06 mart da doğum görünüyor :)H E
Abla ya çok sordumyok 2 kala kan vermiştim
yaa hayırrr resmen erkekk buuuu10 haftadaki fotosunu coğumuz erkeğe benzettik bende dahil ama 12. haftadaki fotosuda kıza benziyor
sen görmedin onu bak atim
bu kadar güzel burunlu erkek nerde var teyzesi yaa
bende söylim fikir olsun bata 3 kala 32 ydi değerim :)Abla ya çok sordumama kaç çıkmıştı değerin cevap vermeyebilirsin anlarim
Maşallah suphanallahKızlar bizde cuma günü gittik kontroleçok şükür herşey yolunda, ilk defa böyle net gördük ellerini ayaklarını oynatıyodu ❤ O kadar güzeldi ki günlerce izlese doymaz insan o görüntüye rabbim herkese tez vakitte nasip etsin bu da minnağımız
ya neresi erkek nerdei pipi gösteryaa hayırrr resmen erkekk buuuu
Güzel burunlu kızıma güzel burunlu bır erkek lazımdı :) :)
İnşallah canım inşallaaaahhh ilk gebemizTopikte hamis olmayan kalmamış uğurlu listede bende olayım duzensizlestim ama 30.08 diyeyim bat tarihim
Sağol canım teşekkür ederimbende söylim fikir olsun bata 3 kala 32 ydi değerim :)
Amin canım çok teşekkür ederimMaşallah suphanallahSağlıkla kavuştursun Rabbim canim
Benım dunyalar guzelı kızım kaparya neresi erkek nerdei pipi göster
erkeksede oğluşumu veremem ben öyle hemen
Ahahah nasıl unutursun burada olay olmuştuAbla ya çok sordumama kaç çıkmıştı değerin cevap vermeyebilirsin anlarim
9 haftalık olmussunuz bıle yaaaaUyy kuzuum hoş bulduum ne de güzel geldim ❤
kapar valla o kızlar yokmu o kızlarBenım dunyalar guzelı kızım kaparpis kaynana şimdiden başladı
Ay gerçekten mi ya maşallah abla unutmusum ben ya da atlamisim şimdi testine tekrar baktım seninde baya koyuya yakın çıkmış zaten belli yani maşallah kuzuya güçlü kuvvetli olsun hep böyle ❤❤Ahahah nasıl unutursun burada olay olmuştu258di canım:)
Belirtilerin nelerdi canım yaSağol canım teşekkür ederim
Büyüyoruz kuzu valla ❤ ben 16da falan hissederim gibi geliyor bakalım inşallahh9 haftalık olmussunuz bıle yaaaa
Şurda harketlerını hissetmeye 9 hafta kalmıs
kapar valla o kızlar yokmu o kızlar
sonra kim sallar anayı
Valla ben ilk gebelik ama 15 te hıssettımBüyüyoruz kuzu valla ❤ ben 16da falan hissederim gibi geliyor bakalım inşallahh
Siz de kocamann olmuşsunuuz❤ bir ara göbüş alırımm annesii
yaaaaaİnşallah canım inşallaaaahhh ilk gebemizmorcivertkedi 'nın çok az kaldı 1 aydan az çok heycanlıyım yaaa topiğimizin ilk bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?