- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
Dr gitmissindir dimi cnmHer duyduğumu denedim resmen henüz bende işe yarayan yok amA bakıcaz canm insallah :) ❤
Bazen herşeyin bi zamanı oluyo ve biz bilemiyoruz ozaman ne zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr gitmissindir dimi cnmHer duyduğumu denedim resmen henüz bende işe yarayan yok amA bakıcaz canm insallah :) ❤
İnşlh canım adetimden 4 gün gecikdi yuzde 60 oluyo aile hekimi oyle dedi ama tam iki katı olmuyo tabi pazartesi gelmezde şimdi bana 2 ay öncede kimyasal yasamisdimmaalesefki biraz az artmış ama hemen kimyasal falan diyemeyiz.
yüzde 60 artış yeterli diyorlar neticede.
hayırlısı olsun inşallahhhh sağlıklı bir bebiştir
Inş değildir cnmİnşlh canım adetimden 4 gün gecikdi yuzde 60 oluyo aile hekimi oyle dedi ama tam iki katı olmuyo tabi pazartesi gelmezde şimdi bana 2 ay öncede kimyasal yasamisdim
Cnm umutlandıran istemem ama bayada olmus bence aifirlanmistir adette gormussun
Ben 280 degeeim 2 günde sonlanmisti kişiden kisiyede degisormi bilemedim
Ay bide varsa 14den yükselmesini beklerken 3denmi yukselmesini bekleyeceksin
inşAllahh canm bakalım herkese iyi gelen bana da iyi gelicek mi :)
Heyecanlı bekleyiş başladı deseneValla yalan yok ilk gördüğümde bende umutlandım ama sonra değerin sıfırlamamış olacağı geldi aklıma gitti hevesler hiç sorma ya bide okdr büyük konuştum ki adetim geçmeden test yapmam kan vermem diye yükselişe geçerse bide var ya beklemem ki doktor pazartesi isterse veririm bifa kan dahada vermem
Mrb kızlar salı gunu beta 25.5 persembe 37 cıkdı sonuclar sizce normalmi son adet tarihim 29 haziran bi kimyasal yasadım yine aynısımı olcak diye rahat deilim pazartesi doktora gitcem rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşlh
Gozunaydin cnm çok sevindimSelam hatunlar kontrolden çıktım çok şükür herşey iyiymiş bi sıkıntı yokmuş bebişte iyiymiş cinsiyetle ilgili bişey söylemedi 3 hafta sora çağırdı tekrar bende bişey sormadım
Heyecanlı bekleyiş başladı desene
Selam hatunlar kontrolden çıktım çok şükür herşey iyiymiş bi sıkıntı yokmuş bebişte iyiymiş cinsiyetle ilgili bişey söylemedi 3 hafta sora çağırdı tekrar bende bişey sormadım
Hadi gözün aydın canim senin gönlünde yatan bişey varmı
Yaptinmi cnm test☺☺Yok valla hevsim gitti ovi yapmicaktim 7 gibi yine yapicam bakalım silincekmi yarında koyu çıkarsa vardır bi hayır deyip beklicem bida o streslere girmeye niyetim yok
Iyidir cnm sen nasılsın ne var ne yokNapıyosunuz şeker kutularım keyfiniz nasıll
Eşiminde benim içinde farketmezde kendimi çok kız annesi gibi hissedemedim birde kız olunca çok sorumluluk alacağımı düşünüyorum çok zormuş gibi geliyor ama en iyisini Allah bilir
Yaptinmi cnm test☺☺