- 18 Mart 2011
- 8.185
- 24.356
- 548
Kaçıncı günündesin zeynom?Günaydın kızçeler son iki testim kaldı için 4 gündür ateş ölçüyorum iki gündür 36.5 olan ateşim bugün 36.6 bugünde çatlamıyor oyuzden test yapmicam bugün yarın ateşe göre yapicam bukadar uzun pik surermi bi sorun olma ihtimali va rmi sizce
dur bakalım en net 3 hafta sonra belli olcakAyy canım benim hayırlı sağlıklı olsunnn
Kaynana olmak yakışıt bence sana
canım 8 ay umutsuzluğa kapılmak için çok erken benim tam 1 sene sonra geldi bebişim :)Kızlaarr bu ara hamilelik bebek düşüncesine çok kafamı takmamaya çalışıyorumm
Bugün kayınvalidem yokmu bebek bana çok soran oluyor bende sana sorayım dedim diyor :)
İçimde bi his var
Bebeğimin olacağını hissediyorum ve Rabbime bıraktım o herşeyi enn güzel zamanda olduruyor :)
8 aydır istiyoruz inşallah hayırlı zamanda gelir :)
Sizlerin kaç ay sonra oldu bana biraz umut olır musunuz
Canım ben o ateş olayını çok araştırdım yumurtlamadan beri ateşim düşmedi benim yumurtlama olduğunda ateş yarim ya da bir derece artıyormuş eğer döllenme olursa aynı şekilde kalıyormuş döllenmiş yumurtanın rahme yerlesebilmesi icin vucudun isinmasi gerekiyormusGünaydın kızçeler son iki testim kaldı için 4 gündür ateş ölçüyorum iki gündür 36.5 olan ateşim bugün 36.6 bugünde çatlamıyor oyuzden test yapmicam bugün yarın ateşe göre yapicam bukadar uzun pik surermi bi sorun olma ihtimali va rmi sizce
hiç öyle bişey hatırlamadım canımm belki olmuştur dikkat etmemişimdirKizlar ozellikle hamisler hamile kaldiginiz ay kalbinizin daha hızlı attığını fark ettiniz mi hic ya da hatirliyormusunz
Dostinex benmki icinde 8 adet var bana doktor 4 tane bitince birak dedi. Ben 3 icebilmistim. Haftada 1 aliyosun zaten pzrtesi persembe yarim yarim
Kullan bence zararı olmaz bu ay boş gecse bile kaliteli olur yumurtan birisi aya hazırlık olur vücut anlamindada yinede sen bilirsin canim
Olucak canım inşallah
Benim geçen yıl mayısta kürtaj oldu. 3 ay korundum. Hemen Eylül ekim de gebelik oldu ama kimyasal. Sonra 1 2 ay dinlen dedi Dr ara verdim yine. Ekimden sonra 6.ayda gelmiş oldu. Ve ben ne zaman bu çörekotu u yapsam ilk aydan hamile kaldımağustos eylülde de yapmıştım kimyasal olunca korkmuştum ama halbuki kimyasal sperm den kaynaklanıyormuş. Bak nidan ayında yine denedim ve yine ilk aydan kaldım
Seninde gelecek inşallah
Hayirlisi cnm yaa
Ven olsam kullanırdım cnm kv caktirmazdim küçük bi kavanoza koyar valizden her sabah uyandığımda 1 kasik yer odadan cikardim kimse cakmaz zaten
Hem olmadi bidahaki ay tekrar denicem ben olmazsa tekrarlarsin cnm
Belki erken yumurtlarsin kv oraya gitmeden belli mi olur ovu testi yapacakmisin
Tokluk sekerinse iyi 140 üstü tehlikeli oluyor canımKızlar benim kan sonuçlarım çıkmış. Benim ilk haftalarda kan şekerim düşük çıkmıştı şimdi yine şekerde sıkıntı var sanırım bir bakabilirmisiniz?
Eki Görüntüle 2294799
günaydın cnm ben bu konuda bilgili değilm ama bilgili arkadaşlar cevp vereceklerdir.
Kaçıncı günündesin zeynom?
Canım ben o ateş olayını çok araştırdım yumurtlamadan beri ateşim düşmedi benim yumurtlama olduğunda ateş yarim ya da bir derece artıyormuş eğer döllenme olursa aynı şekilde kalıyormuş döllenmiş yumurtanın rahme yerlesebilmesi icin vucudun isinmasi gerekiyormus
İçimi okumuşsun resmen canım benimDün akşam hazırlamıştım bugün başladım kullanmaya sabahları dimi sadece 1 kaşık
Olucak canım inşallah
Benim geçen yıl mayısta kürtaj oldu. 3 ay korundum. Hemen Eylül ekim de gebelik oldu ama kimyasal. Sonra 1 2 ay dinlen dedi Dr ara verdim yine. Ekimden sonra 6.ayda gelmiş oldu. Ve ben ne zaman bu çörekotu u yapsam ilk aydan hamile kaldımağustos eylülde de yapmıştım kimyasal olunca korkmuştum ama halbuki kimyasal sperm den kaynaklanıyormuş. Bak nidan ayında yine denedim ve yine ilk aydan kaldım
Seninde gelecek inşallah
Oooo cnm sende yeniymissin dahatazeciksin daha tabi takma kafana drlar bile 1 yil dolmadan muayene ye gidince kiziyolar
Ben 5 yılda aldım kuzumu ama ilk hamileligim evliligimin 1 buçuk yılında olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?