- 18 Mart 2011
- 8.194
- 24.433
- 548
E bat yarın diyosun kuzum?Ağrım var çünkü o yüzden sanmıyorum. Bide bu kadar erken mide bulantısı olur mu onu daha çok merak ettim doğrusu.?
Sen hep beni aklına getir o zaman canım hep güzel örnekler oku boşver nazlı hanımların 1 ay sürüyor sezeryandna iyileşmeleriBöyle güzel örneklere ihtiyacım varNihayetinde isteğe bağlı sezaryen hakkında bir şey düşünmüyorum.Zorunlu olursa da başkasının olumsuz hikayeleri,uyarilariyla o anı yasayamamak, bebeğe kavuşma heyecanına gölge düşmesi yaşamak isteyeceğim son şey olur Ne güzel ki başarıyla atlatmissin, ben de nazlanmicam inşallah ya.7.ayimda taşınma yerlesme işlemini çok şükür Allah'a esimle tek başımıza yaptik, kimseden yardım beklemedik.Dogum ve sonrasında da başarılı oluruz inşallah
Bende oğlanda hep bebe yağı sürerdim. Ay şimdi bulantılardna daha bişeye fırsat olmadıBebe yağı sürüyorum ben abla doktorum öyle önermişti
Öyleler maalesef.. biz de ilkinde ben koyacam dedi bende olmaz öyle şey dedim neyse sonra kız olursa ben erkek olursa sen dedi öyle anlaştık.. kız oldu esin koydu:) şimdi kesinlikle karışmıcaksın diyorum biz kızımla koyucaz diyorum ama yok o olmaz bu olmaz diyo yine fikir beyan ediyoBizim baba koydu oglumun ismini 9 ay karnimda taşıdım benim söylediğim hic bir ismi beğenmedi Beyazıt olacak dedi noktayı koydu abla
Aynen bizde de öyle. Son ana kadar ismi belliydi, sonra bir anda ben istemiyorum. Dedi ve ilk ismi o koydu, ikinci kısa ismini de ben takmıştım. Valla şimdi biz ortak 2 3 isim seçeriz kağıda yazarız, oğlan seçsin kardeşinin isminiBizim baba koydu oglumun ismini 9 ay karnimda taşıdım benim söylediğim hic bir ismi beğenmedi Beyazıt olacak dedi noktayı koydu ablaama ikinci nasip ederse Rabbim ben koyucam kararliyim bu sefer
Aynen abla ya kenardan kenardan ihh güzel değil diyorlar insanin icine de sinmiyor ya koyacağı isim çok giciklarÖyleler maalesef.. biz de ilkinde ben koyacam dedi bende olmaz öyle şey dedim neyse sonra kız olursa ben erkek olursa sen dedi öyle anlaştık.. kız oldu esin koydu:) şimdi kesinlikle karışmıcaksın diyorum biz kızımla koyucaz diyorum ama yok o olmaz bu olmaz diyo yine fikir beyan ediyo
benimki de 12de sanırım..:)Ayy inşallah abla, benim 11 de galiba randevu. Valla canım zerre bişey istemiyor. Ne yesem bulanıyor. Peynir ekmek muz, böylekuru şeyler, sulu etli yemek yapamıyorum da görmek de istemiyorum. Oğlana yapınca bütün gün kusuyorum kokusundan. Çocuğa da hep aynı şeyler yedirmekten sıkıldım. Alıştım hep ona et sularıyla yemek yapardım, şimdi hiçbişey yapamıyorumkimseden yardım almak da istemiyorum idare etmeye çalışıyorum. Eşim izindeydi bugün başladı işe. Valla kuduyemiş yiyemiykrum, meyve yesem çıkarıyorum, tatlı yesem öyle, hep kuru tuzlu yigprum basit yağsız şeyler. Vitaminleriçiyorum işte zorla, en son dün gece çıkardım yani saati de yok.. Sabır diyorum bakalım bslki bu haftadan sonra azalır diyorum inşallahh iştahım gelse de azcık kg alsam diyorum kimse anlamıyor hala hamile olduğumu, bende söylemiyorum sadece aileler biliyo.
Aynen öyle canımMaria26 Aynen katılıyorum canım sana bende aynı senin gibi bir gün yatmadım kimseye de vermedim oğlanı herşeyiyle birebir ilgilendim tek zor olan şey sezeryanda ilk ayaga kalkma anı o biraz zorluyor sonrası rahat yatmak isteyen normal sezeryan dinlemez yatar zaten
Yaa inşallah çatlamam mariam, korkuttun şimdiBende oğlanda hep bebe yağı sürerdim. Ay şimdi bulantılardna daha bişeye fırsat olmadıhatta aktardan doğal yağ karışımı yaptırmıştım. Badem yağlı falan. Ben 39.kadarsofır çatlak. 39dan sonra 3 günde çatladım davul gibi karnımla
Hee eşler bazen anlamıyorlar valla hamile olduğumuzu unutuyorlar bence.. Valla abla 62 63 tüm öğrendiğimde en son Dr Da tartıldım 11.haftada 63tü, geçen evde tartıldım 63 tübenimki de 12de sanırım..:)
geçen de esin krep istedi ben yaparım dedi, ama yağını fazla koymuş babası da kızdı ocakbaşında tek bırakma falan diye bende ona söylendimm kokusu gitmedi burnumdan kaç gün.. ama ne söylenme bir daha bana söylenemez
kaç kiloydun kaç oldun?
Ben krem kullandım ama karnım çok büyüktü ve baya çatladım malesef ama hic krem kullanmayıp catlamayanlarda var canımYaa inşallah çatlamam mariam, korkuttun şimdi
Yok yok genetik kuzum bu anne abla teyzefalan bunlarda varsa sende de olur az da olsa. Yoksa lierac da sürmüştüö ben ne bulsam sürüyordum valla yinede oldu.Yaa inşallah çatlamam mariam, korkuttun şimdi
Anneannem dahil anne tarafında teyzelerimde annemde falan yok çatlak kuzum, inşallah bende de olmaz. Lierac bende de var ama sürmeye kıyamıyorum son zamanları bekliyorum kullanmak içinYok yok genetik kuzum bu anne abla teyzefalan bunlarda varsa sende de olur az da olsa. Yoksa lierac da sürmüştüö ben ne bulsam sürüyordum valla yinede oldu.
Anlatamaz olur musun ya yerim senimemitonun uç kısmına doğru anlatabildim demi kuzuum
Ben krem kullandım ama karnım çok büyüktü ve baya çatladım malesef ama hic krem kullanmayıp catlamayanlarda var canım
annem teyzem çatlamış ben çatlamadım kızlar.. badem yağı sürdümdü karnıma ama devamlı değil.. acı mı tatlı mı onu da hatırlamıyorum :) inşallahh bunda da çatlamam :)Yok yok genetik kuzum bu anne abla teyzefalan bunlarda varsa sende de olur az da olsa. Yoksa lierac da sürmüştüö ben ne bulsam sürüyordum valla yinede oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?