- 9 Ekim 2018
- 3.358
- 9.676
- 108
Isırmakla yetinmeyiz biz onları yerizGelseler de ısırsak artıkın ya![]()
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isırmakla yetinmeyiz biz onları yerizGelseler de ısırsak artıkın ya![]()
İnşallah hiçbir sorun çıkmaz canımDaha ütüye başlamadım ki bugün ayırayım dedim renklerine göre sonra yıkama işlemine geçicem ütüde Allah büyük artık
Bak teyzesi civilerimize
Çok teşekkür ederim canımmçok tatlılar canm sağlıcakla giysin bebiş
Yaaa yerim bunlariiiiiİnşallah hiçbir sorun çıkmaz canımDaha ütüye başlamadım ki bugün ayırayım dedim renklerine göre sonra yıkama işlemine geçicem ütüde Allah büyük artık
Bak teyzesi civilerimize
Ellerine sağlık kuzum bunlar çok güzel ya bayıldımİnşallah hiçbir sorun çıkmaz canımDaha ütüye başlamadım ki bugün ayırayım dedim renklerine göre sonra yıkama işlemine geçicem ütüde Allah büyük artık
Bak teyzesi civilerimize
Annem 5 tane falan yaptırmış diye almadım canım birde sonbahar kızı ya bizim ki biraz daha kalınlardan almak istedimEllerine sağlık kuzum bunlar çok güzel ya bayıldımgüzel günlerde kullanmak nasip olsun
Penye battaniye göremedim almadın mı?
Doğru diyon kuzu dur galeride olacak bulup hemen atıyorum hatta sana bir yerden aldığım uzun listeyi de atayımAnnem 5 tane falan yaptırmış diye almadım canım birde sonbahar kızı ya bizim ki biraz daha kalınlardan almak istedimsen bana liste atacaktın
Bizede akil verin ne alinmali ne gereksiz diyeAnnem 5 tane falan yaptırmış diye almadım canım birde sonbahar kızı ya bizim ki biraz daha kalınlardan almak istedimsen bana liste atacaktın
Tamam canım bekliyorumDoğru diyon kuzu dur galeride olacak bulup hemen atıyorum hatta sana bir yerden aldığım uzun listeyi de atayım
Tabiki canım seve seve yardımcı oluruzBizede akil verin ne alinmali ne gereksiz diyesifir bilgi
Attım kuzu benimki az cimrilik sonucu oluştuTamam canım bekliyorum
Cimrilik değil biraz sana lazım olanlar sonuçta birde aile faktörü girince onlarda alıyor ya ondan listeler değişiyorAttım kuzu benimki az cimrilik sonucu oluştuarkadaşın attığında herşey var galiba eksik aklıma gelmedi
![]()
Benim beşik, elektrikli ana kucağı nerdeyse sıfır annemden gelecek yiğenim kullanmadı. Hatta çıtçıtlı badileri ve hastane çıkış seti bile var etiketliCimrilik değil biraz sana lazım olanlar sonuçta birde aile faktörü girince onlarda alıyor ya ondan listeler değişiyor![]()
Sağol canım cevap verdiğin için sabah dr a gittim film istedi ama eğer hamilelik şüphesi bile varsa işlem yapmayalim dedi biraz da enf luymus disim ilaç yazdı kesinleşince gel işlemi o zaman yapalim dedigeçmiş olsun cnm benimde hamileliğim kesinleşmeden çektirmiştim onların normal filmler gibi zararı yokmuş hatta o zmn hamileymişim bile sıkıntı olmaz cnm ama tedavi uygulamak istememişti doktorum hamileliği öğrendikten sora 2. trimesterda herşey yaparız ama ilkinde genlerin oluşmasından dolayı yaptırma dedi
Ooo desene sanşlısın pahalı olanlar aradan çıkmış sana birsey kalmamışBenim beşik, elektrikli ana kucağı nerdeyse sıfır annemden gelecek yiğenim kullanmadı. Hatta çıtçıtlı badileri ve hastane çıkış seti bile var etiketlinevresim ve 10 lu takım hediye geldi. Koca tarafı sorsa arabayı da onlara kitleyecem
![]()
Evet ama bunlar bile gözümü korkutuyor çünkü bir iki ayda alınacaklar tek maaş fazla gelmez inşallahOoo desene sanşlısın pahalı olanlar aradan çıkmış sana birsey kalmamış![]()
Oy Allahimmm pembis pembis şu güzelliklere bak maşallah maşallah annesi güzel sağlıklı günlerde giysin hepsiniİnşallah hiçbir sorun çıkmaz canımDaha ütüye başlamadım ki bugün ayırayım dedim renklerine göre sonra yıkama işlemine geçicem ütüde Allah büyük artık
Bak teyzesi civilerimize
Adı bende listeler var canım ama hala sayılarda ve ürünlerde emin değilim konuşa konuşa beraber tamamlayacağız çeyizleriBizede akil verin ne alinmali ne gereksiz diyesifir bilgi
Sağol canım cevap verdiğin için sabah dr a gittim film istedi ama eğer hamilelik şüphesi bile varsa işlem yapmayalim dedi biraz da enf luymus disim ilaç yazdı kesinleşince gel işlemi o zaman yapalim dedi