- 18 Mart 2011
- 8.243
- 24.722
- 548
Sorma ya yata yata belim ağrıdı ultrason bitene kadarAnam bildiğin bizim bebelere Check UP yapıyorlarbende pazartesi girecem kuzum dua et bizimkide güzel geçsin
Alışveriş için aklıma gelen tek mantıklı şey çıtçıtlı uzun kol atlet oldu ondan da sadece 2 adet aldım
Sen parti kur oy verecem kız
Kuzum ben zaten sezaryen düşünüyorum, isterse çıkartmasın yani hanımefendiAman doğuma kadar günde 40 takla atar çıkartır Allahın izniyle son haftalarda olursa normal doğum yapamıyorsun sezeryana alıyor doktor o yönden büyük sorun olur
Çok şükür kuzum ya bende pazartesi detaylıya girecem onun stresi bastı. Ondan sonra alışveriş işte bitmiyor telaşİyiyim çok sükür canım sen nasılsın? Hastane çantasıyla uğraşıyorum malum prensesin herseyi yıkanıp ütülenecek şimdiki uğraşım buSen neler yapıyorsun minik kuşumuz nasıl?❤❤
İnşallahhh bi tanem yaSorma ya yata yata belim ağrıdı ultrason bitene kadarAyy eda Allah'ın izniyle inşallah hayırlı haberlerle gel kuzum benim sakın stres olma inşallah her şey yolundadır Bende 2 tane zıbın almıştım kısa kollu bi de emzik o kadar Asıl maraton şimdi başlıyor
Çalışmalara başladım bekle beni
Bi listede bende var ama neresinden başlayacağımı bilmiyorumİnşallahhh bi tanem ya
Liste yap listeben yapmaya çalıştım ama maliyetten kokrup herşeyi az yazdım galiba şuan çok saçma geliyor listem
Geç kaldın geçohoooo bizim bi araba yolumuz var cinsiyeti öğrencezde 20. haftaya gelcezde detaylıda kesinleşcekte ohooooo
O zaman sorun yok tehlikesi yoksa oynasın dursun kordonuylaKuzum ben zaten sezaryen düşünüyorum, isterse çıkartmasın yani hanımefendi
İnşallah hiçbir sorun çıkmaz canımÇok şükür kuzum ya bende pazartesi detaylıya girecem onun stresi bastı. Ondan sonra alışveriş işte bitmiyor telaş
Bu sıcakta ütüleme işini birine atsaydın yada parça parça akşamları yap sana da yazık
allahım yarabbbim güle güle giysin kuzum yaaa cok tatlı hepsiİnşallah hiçbir sorun çıkmaz canımDaha ütüye başlamadım ki bugün ayırayım dedim renklerine göre sonra yıkama işlemine geçicem ütüde Allah büyük artık Bak teyzesi civilerimize
Çok tesekkür ederim canım inşallah yakın zamanda sende başlarsınallahım yarabbbim güle güle giysin kuzum yaaa cok tatlı hepsi
İndirim takip et kız bir prenses ucuza malolmuyorBi listede bende var ama neresinden başlayacağımı bilmiyorumKafama göre girip girip bi şeyler alıcam galiba inşallah kullanırım aldıklarımı
ayy çok cicileer maşallah kuzumm sağlıkla sıhhatle gelsin giysin inşallaahhhİnşallah hiçbir sorun çıkmaz canımDaha ütüye başlamadım ki bugün ayırayım dedim renklerine göre sonra yıkama işlemine geçicem ütüde Allah büyük artık Bak teyzesi civilerimize
İçerde sıkılıyor zaarO zaman sorun yok tehlikesi yoksa oynasın dursun kordonuyla
İnşallah ablacımayy çok cicileer maşallah kuzumm sağlıkla sıhhatle gelsin giysin inşallaahhh
Haklı olarak tek başına 280 gün gecermiymiş hapis gibi kendilerine uğraş buluyorlarİçerde sıkılıyor zaar
Yaaaaaİnşallah hiçbir sorun çıkmaz canımDaha ütüye başlamadım ki bugün ayırayım dedim renklerine göre sonra yıkama işlemine geçicem ütüde Allah büyük artık Bak teyzesi civilerimize
Gelseler de ısırsak artıkın yaHaklı olarak tek başına 280 gün gecermiymiş hapis gibi kendilerine uğraş buluyorlar
Çok tesekkür ederim canımYaaaaaGüle güle giydir kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?