- 18 Mart 2011
- 8.269
- 24.889
- 548
Kahverengi olunca yerleşme kanaması diye biliyorum ama gebeliğin ilk haftasında bacak ve kasık ağrısından ölüyordum, bembeyaz süt gibi bi akıntım vardı ki hala var kendisi, ayriyeten bir de kaçta yatarsam yatayım sabahın köründe uyanıyordum ve uykulu olmuyordum. Bendekiler bunlardı, hiç yerleşme kanaması yaşamadım o konuda bi şey diyemem ama ben olsam test yaparım yaaaBat bugundu cnm. Dun aksam basldi cok cok acik renkte acik pembe gibi. Az yukrda anlttim detayli
takipteyim kuzu inşallahh yerleşmedirrAsk olsn abla bana bi yorumda bulunmadinunuttun mu yoksa bnii
Benimkide yazlari uzakta ama orda yetisiyolar masallahİşin en garip tarafı da bu ortada bir neden yok ve aramızda 1000km yol varsıkıntılı karakter anacım illa bir noktada kaynana olduğunu belli ediyor işte
aminn kuzumm valla her şey pahalı.. girdik içine inşallah alnımızın akıyla çıkmak nasip olsun kuzu :)İnşallah görüceksin o günleri yakındaAbla çocuk eşyaları o kadar pahalı ki bir anda alamıyorsun☹ Annemle ayrı şehirlerdeyiz annem bir yandan alıyor ben bir yandan ama birtürlü bitmedi. Zavallı anam hergün terzide aman next baby yaptırayım bilmem oturma minderi pike takımı şuyu buyu derken bittiremedik Kızım sayesinde annem zayıfladı
kuzuuumm iyidir inşallah bende de bulantılar başladı peynir ekmek favori yemeğim :) kokuyor her şey en sevdiğim koku temizlik kokusu :) ara ara kasık ağrıları devam ediyor büyüyor inşallaahhcan09e kız gönlümün sultanı napıyosun? Nasıl gidiyor hamilelik?
can09e kız gönlümün sultanı napıyosun? Nasıl gidiyor hamilelik?
Kıyamam sana yaaa bulantı belası seni de mi buldu, benim midemin bulandığı bi elin parmağını geçmez sayılıdır o da yarım saatlik falan onda bile hayattan soğuyodum, Allah yardım etsin ablamkuzuuumm iyidir inşallah bende de bulantılar başladı peynir ekmek favori yemeğim :) kokuyor her şey en sevdiğim koku temizlik kokusu :) ara ara kasık ağrıları devam ediyor büyüyor inşallaahh
sen nasılsın nasıl gidiyor kuzumm
Sorma yekta ya, geçen bende onu konuşuyordum biliyor musun sanki daha yeni beta 9 çıkmış gibi, zaman su gibi akıyor anlamıyoruz bilecanımm senin hamilelik haberin daha dün gibi aklımda şimdi gözüm imzana takıldı da ne zaman 21 hafta oldu yaa zalimsin zamaaan çabuk geçiyor :)
Domuz gibi hiçbir şeyi yokG gamzeli_bebis canımm nerelerdesin..
dünden beri göremedim seni pekkk; hasta falan değilsin inşallah
yoo öyle şiddetli değil 1 defa çıkardım sadece ama belli bir dönme yaşatıyor kuzuu inşallah artmadan gideer:) amiin yine de :)Kıyamam sana yaaa bulantı belası seni de mi buldu, benim midemin bulandığı bi elin parmağını geçmez sayılıdır o da yarım saatlik falan onda bile hayattan soğuyodum, Allah yardım etsin ablam
Büyüsün büyüsün kurban olsun teyzesi onaBende iyiyim ablam çok şükür kalsiyum almayı artırınca ağrılarım bitti çok şükür rahatladım yarın detaylım var ölücem heyecandan valla
Sen nasılsın ballımm, nasıl gidiyor, bebiş nasılDomuz gibi hiçbir şeyi yok
Valla ben de bacak agrisindan uyuyamdim kivrandm durdum sabaha kadr. 5 gibi kendimden gecmisim artk. Dedgin gibi 7 bile deildi sabahin nurunda uyandm hic uykum yok.cok canliyimKahverengi olunca yerleşme kanaması diye biliyorum ama gebeliğin ilk haftasında bacak ve kasık ağrısından ölüyordum, bembeyaz süt gibi bi akıntım vardı ki hala var kendisi, ayriyeten bir de kaçta yatarsam yatayım sabahın köründe uyanıyordum ve uykulu olmuyordum. Bendekiler bunlardı, hiç yerleşme kanaması yaşamadım o konuda bi şey diyemem ama ben olsam test yaparım yaaa
Pki tm o zmn i sllhtakipteyim kuzu inşallahh yerleşmedirr
Sorma ablam ipek böceğim anasının bütün kalsiyumunu çekmiş anası da süt yoğurt yemeyince, sorma başıma gelenleri ağlaya ağlaya yürüyodum bol bol kalsiyum alın gebeliğin sonuna kadar vallayoo öyle şiddetli değil 1 defa çıkardım sadece ama belli bir dönme yaşatıyor kuzuu inşallah artmadan gideer:) amiin yine de :)
aa senin ağrılar kalsiyumdan mıymış.. iyi aman iyi olun kuzuumm kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?